2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok sağol cevabın icin canım. Zaten bebek icin 60 cm ise çocuk için de aynı ölçünün bi avantajı olmuyor. Büyüyünce uyurken donmelerini de hesap edersek güvenli değil gibi
3 4 yaşa kadar kullanır canım.
Yatak çok küçük değil. 70. 1.50

Bayanlar nasıl ade yapıyorsunuz. Ben artık yapamıyorum. Karnım beni çok zorluyor.

Canim suyu noRmal yani benim de fazlaydı hatırlarsın bugün normal dedi değişebiliyor iste. Çok şükür güzel geçmiş

arkadaslar e bebekteki gorevlilere hangi sampuani onerirsiniz dedim sebamed pahali glrse unibaby dediler. ne dusunuyorsnz unibaby icn

Bizim beşik buydu kızımda. Ölçüleri de böyleymiş. 4 yaşında rahatça kullanıyor.

Eklentiler

• 89AABA85-2E59-4FE5-BF94-0C6757032FD0.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 677A7EBF-5BB1-4115-9717-AC70F8DB6D3C.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 85
Çok şükür kontrol güzel geçti bugün hareketli bir hafta oldu deyince dr gözleri açıldı rahim ağzı 35 mm minigim 2 kilo olmuş masallah bir hafta önde gidiyor uzun süredir. Nts bağlandı şancı çıkmadı. Tek gıcık eden şey lekelenme bu haftaları görmek bile hayaldi bana gerçek oluyor hamd olsun inşallah vaktiyle sağlıcakla gelir bebegim ve tabisi tüm bebisler vakitli gelsin inşallah

aşısız olur mu hiç?? aşıya karşıt insanları hic anlamiyorum. Ogluma butun asilari yaptirdim kizimada ayni sekilde yaptiracagim

Hadi gözün aydın canım inşallah bundan sonrada eşinle hicbir problemin olmadan devam edersin

izmir özel kent hastaneside pahali sanirim. tam ucretini bilmiyorum. doktorumda özel benim kentten degil. o da alir ayri para. fotolarda goruyorum millet tam gaz hastane suslemelerine ve ikramlarina foto cekimlerine devam ediyor. anlamiyorum ben insanlarin bu ruh halini. hastalik var hergun insanlar oluyor ama herkeste bir rahatlik ki sorma... buna izin veren hastane yönetimide bir baska konu zaten

Zaten ben diyorum bazen anneme bu virüs bi fahrettin bir de bana var diye ya gerçekten çok rahat millet bende kapıdan kafamı uzatsam asansörde hiçbiryere dokunmamak icin ne sekle gireceğimi şaşırıyorum

tabiki tercih meselesi zaten zorunlu da değil aşılar .Çok tehlikeli bir durum arz etseydi zorunlu olurdu diye düşünüyorum
sizin gibi dusunen yok bu grupta. fikirlerinizi kendinize saklayin bence. asi olduk hepimiz ve cocuklarimiza da yaptiriyoruz yaptirmaya da devam edicez. siz yaptirmayin ozgursunuz ve ilerde umarim pisman olmazsiniz.

Cok guzel diyosun canim. Anne babalar tabiki olmali normal süreçte. Simdi de olmalilar ama dikkat etmeliler. Sosyla yaşamlarından azıcık feragat etmeliler. Kimseyle sarılıp opusmemeliler Bebegin bağışıklık sistemi ne ki daha. Ben kendimi ve bebegimi aylarca o kadar korumusken bisey olsun istemem. Kii 2+1 eve 4 kisi (2 ayri aile) yatili gelmeyi düşünüyorlar ayni anda. Salondan baska sunabilecegim alan yok. Ve kucucuk salonda 6 7 kisi oturuldugunu düşünmek beni geriyor. Kış vakti camlari acsan acamazsin. Ama 2 serli gelirlerse sorun olmaz düşündüm rahatladim biraz. Esim soyleyecek ailesine 2serli gelin kardesim ve esi sonradan gelsin diye. Bakalim nasil olaacak

Son düzenleme:
Annem ve kardesim her gun toplu tasima kullanıyorlar. Kayinvalidemler her gün maskesiz sekilde birileriyle görüşüp eve birilerinu çağırıyorlar. Endise etmemin sebepleri bunlar. Ama dedigim gibi bir sekilde halledeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…