2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın kızlar geçen hafta grip olmuştum bu hafta zatürre ye çevirdi.Covid testim negatif kocaman bir poşet ilaç icicem bir hafta sabah akşam iğne Kendi dr umada sordum kullanmalisin demesine rağmen endiseliyim bu kadar ilaca.Çunku şu an ciğerlerim kötü sağlıklı oksijene kana ihtiyacı var artık Allah'a emanet olsun

Canım hiç bunları stres yapma kendine ve bebeğe bi şekilde o zaman olsun çözüm bulunur hayırlısıyla hep birlikte gelseler bile, bende tam olarak anlattığın durumdayım herkes evin, hastalığın, mevsimin farkında rahatça söyleyebilirsin ben doğumda doğal olarak sadece öncelikli olarak annemi istediğimi belirttim dönüşümlü gelin hem beni yalnız bırakmayın, yardımcı olursunuz ilk zamanlarda dedim alınmıyor kimse malum doğum olduğu için annem ve kayınvalide gelecek daha sonra kız kardeşler vs. erkekler zaten bi süre gelmeyi düşünmüyor bebek ve ben toparlanana kadar, durumunu hanımlara söyle açıkça kimse kırılmaz alınmaz olağanüstü bi durum yaşıyoruz sonuçta sağlık her şeyden önce gelir.

Bugün a101 e gidemedim zaten bı cingiraklara bide çantaya bakacaktim eşimin calistigi yerde pozitif cikanlar oldu her ihtimal karşı ayrı yattık insan strese giriyo cidden belirti göstermeden de yapilmiyo

Dogru diyosun kuzum. Acikca konusmak lazim. Benim kayınvalide biraz alıngan ama yapacak bisey yok

Ben devlette yapicam insallah pandemi cok artarsa ozele gecicem

Cok geçmiş olsun. Bazı enfeksiyon iltihap durumları ilaclardan daha zararli olabiliyor. İnşAllah en kısa sürede iyileşirsin

Dun aksamdan beri kulagimda ugultu var. Sabah eczanede tansiyonumu olcturdum 10/7 normal hep oyle cikar zaten. Sizce doktora gitmeli miyim yoksa gecmesini mi beklemeliyim?

Geçmiş olsun bende 2 gün önce cam açık yatmistim sabah boğaz ağrısıyla uyandım bugünde gicikli öksürük var hastaneye gitmek dışında kimseyle temasım olmadı inşallah covid değilimdir şuan hastanelik kadar kötü değilim ins ilerlemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…