2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
gunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti
Çok şükür canım çok sevindim

gunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti
Çok güzel haber çok şükür canım. Kilosu da iyi maşallah bebişe

Çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsın

Ben de ufak tefek şeyler alırım diye gidip bunu aldım
Ayrı oda yapmadığım için epey şey toparladı bez ıslak mendil vs hepsini topladı ileriki zamanlarda oyuncaklarımızı da koyarız

Eklentiler

• IMG_20201015_124019.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 108

Gözün aydın canım çok sevindim darısı başıma biz de görürüz inşallah o kiloları
Maşallah miniğe

Ben de ufak tefek şeyler alırım diye gidip bunu aldım
Ayrı oda yapmadığım için epey şey toparladı bez ıslak mendil vs hepsini topladı ileriki zamanlarda oyuncaklarımızı da koyarız
Kalmamisti burda alamadim ben

Gecmis olsun canim doktorun onerdiyse hastaligindan daha zararli degildir ilaclar bence stres yapmadan kullanki ise yarasin

Korkarak gittim ya kalmadıysa ya çok yorulursam diye ama aldım eksiklerimi banyo malzemeleri havlu 2 adet battaniye nevresim takımı kitaplar askı patik aldım oğluşa zıbın Hastane çıkışı da vardı ama almadım inanır mısınız ilk defa görerek oğluma birsey aldım hep internetten almıştım

Eklentiler

• C0B20680-F596-458B-942D-56609EEA146A.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…