2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hadi ya öyle mi oluyomus bende çok severim buranın kirazlari bide çok iri olur mora dönük çok güzel oluyolar neyse hamiş hamiş şimdi şey yapmayalimmm sirt sivazlayinca yada bacakları karına doğru bastirinca zaten cikiyo direk gaz masaj işte

Sma mı aptamil mi hipp mi golden goat mı? Ne marka mama almalıyım? kafamda deli sorular
Benim eczacım sma önerdi bugün onu getirttim depodan ama kızımda aptamil kullanmıştım gaz yapma sorunundan dolayı oğluşda değiştirdim aslında bu durum biraz bebekle de alakalı aynı bez gibi her mamayı her bebek istemiyor deneme yanılma gibi
Golden goat keçi sütüne en yakın olan ki anne sütü de keçi sürüne en yakındır kızım içmedi çünkü kokusu çok kötü hatta biberona bile koku sinmişti o kokuyu çıkarana kadar o biberondan asla içmedi
Hipp için bileğim yok ama zor bulunuyor diye duymuştum

Canım fırında da ısınıyor kızımda kullanmıştı sevi bebenin reflü yatağı içinden çıkmıştı

Eklentiler

• 7EF9A384-5DCD-423B-83FC-3D62645FF2F9.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 35
Ben direkt bulaşık makinasına atmayı düşünüyordum öyle olmaz mi ki

Kızlar 2 sorum var sizlere
1- et benleriniz arttı mı
2- doğum öncesi son ağda ne zaman yapılmalı

Bende kararsız kaldım

Evet orjinal olmaya bilir

Çok mu kilolusun canım
Evet canım çok kilolu hamile kaldım 80 ile hamile kaldım şuan 93 kiloyum kızım da 73 ile hamile kalıp 86 ile doğum yapmıştım sonra diyetle hepsini vermiştim ama şimdi sanki veremiyecekmisim gibi geliyor

Kızlar bir şey soracağım ya şimdi bizim kontrollerimiz 2 haftaya düştü ya biz her 2 haftada bir muayene ücreti ödeyecek miyiz acaba? Muayene araları 15 günü geçmeyince ücret ödenmiyor diye hatırlıyorum ama bilgisi olan var mı?

Normalde 10 gün icinde ücret ödenmiyor. Ama ben özel muayenehaneye gidiyorum 30 gün icinde kac defa gidersem gideyim ödemiyorum ücret. Her yerde farkli olabilir belki

Hastaneye göre değişiyor kontrol süresi, en az 10 gün hepsinde oluyor ama bazılarında 15 gün de olabiliyor hastaneye sormak lazım

Hastaneye göre değişiyor kontrol süresi, en az 10 gün hepsinde oluyor ama bazılarında 15 gün de olabiliyor hastaneye sormak lazım
Normalde 10 gün icinde ücret ödenmiyor. Ama ben özel muayenehaneye gidiyorum 30 gün icinde kac defa gidersem gideyim ödemiyorum ücret. Her yerde farkli olabilir belki
Benim gittiğim hastane kesin 10 gündür ya her şey para zaten. Doğum ücretine de zam gelmiş 4.900 TL olmuş muayene süresi de kesin 10 gündür. Ay sonu kontrolüm var yine de sorayım ama pek ümidim yok. Teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…