2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnanirmisin on gün hakkım var ama ben onu bı iki kez anca kullandım doktora bağlı bence ona göre ayarlayabilir para canlisi değilse. Hiç değilse birisine para ödemek zorunda kalmazsin öyle teklif ededebilirsin bı seferlik oluyo zaten o on gün

Kızlar 2 sorum var sizlere
1- et benleriniz arttı mı
2- doğum öncesi son ağda ne zaman yapılmalı
Et benim hiç yoktu ama boynumda üç dört tane çikti başka bı yerimde yok . Onun dışında burnunun çevresindeki kılcal damarlar çok belirginlesti sanki yara olmuş gibi duruyo inşallah geçer. Kız bebek bekleyenlere oluyomus yüze sis mi ne iniyomus eskiler öyle dermiş onun dışında öyle leke olmadı çok şükür
Ağda konusunda gelecek olursa ben ağda yapmıyorum şu durumda zaten kuaförler riskli belki gitmeyi göze alırsam hiç gitmedim çünkü yapsamda evde oldu bu şuan jilet kullaniyorum maalesef karnım ona bile engel olmaya başladı ne olur ne olmaz diye temiz tutma derdindeyim. Ama planlı bı dogumsa cevremdekiler bir iki gün kala gitti aldırdı hemen cikmiyo en az 10 gün kala filan da olabilir. Milet ne hallerle gidiyomus hep muhabbetleri donuyo hazırlıksız yakalananlar için orda bile temizlemek için bakiliyomus

Benim özel muayne canım ayda bir ödüyorum. Kaç kere gittiğim fark etmiyor. Doğum ücreti de hastane ve doktor toplam 3000 tl

Ayy ilk sen mi doğuracaksın yoksa
Eğer doktorumun dediği gibi mecburi sezeryan benim son 27
Ben hep iki haftada bir gidiyorum, her defasında muayene ücreti ödüyorum. Hastanenin kontrol süresi 10 gün

Bütün özel hastaneler 10 gün içinde ikinci kez gittiğinde ücret almıyor. 10. Günü geçtiği an muayene ücreti ödüyorsun. Sadece özel kliniklerde değişkenlik gösterebiliyor

Sistematik olarak çalışıyorlar canım doktorlarda bu konuda yardımcı olmazlar 10. Günü geçtiğinde ücret çıkıyor maalesef.

Sistematik olarak çalışıyorlar canım doktorlarda bu konuda yardımcı olmazlar 10. Günü geçtiğinde ücret çıkıyor maalesef.
Canım biliyorum sistemli çalışıldığını ilk zamanlar beni doktorum sık çağırdı odememisligim var sonuçta doktor veriyo bı sonraki randevuyu hiç değilse düşünüp bir ikisini on gun icerisinde gelmesini isteyebilir

Bütün özel hastaneler 10 gün içinde ikinci kez gittiğinde ücret almıyor. 10. Günü geçtiği an muayene ücreti ödüyorsun. Sadece özel kliniklerde değişkenlik gösterebiliyor
Benim özel hastane canım muhtemelen ödeyeceğim. Aslında benim son kontrolüm 30. Haftadaydı doktoruma rapor almayacağım diyince 34’te gel o zaman 36’da nst’ye gireceksin dedi. Sonra burada yazılanları okuyunca 32. haftada çalışır/çalışamaz farketmiyor bildirmem gerekiyormuş bende hemen randevu aldım 32. haftada. Doktorumun da babası vefar etmiş başka doktordan aldım randevuyu o da beni nst’ye aldı bundan sonra kontrollerin 2 haftada 1 dedi. Ama kendi doktorum zaten beni 34’te nst’ye almayacak acaba ben direkt 36’da mı gitsem. 34’te rutin kontrol harici başka birşey yapılıyor mu acaba onu sırayım doktoruma.
Keşke öyle olsa canım Gittiğimde soracağım ama sanmıyorum doktor olmasa da benim gittiğim hastane direkt paraya önem veriyor daha önce de çok kez örneklerine şahit oldum. Bir de biz şubat ayında arabamızı değiştirmek için sattık mart’ta pandemi olunca fiyatlar uçtu tekrar alamadık. Araba olsa ben direkt başka hastaneye giderdim ama bu hastaneye evim çok yakın ve yeni doğan yoğun bakımı var yoksa gitmezdim ben bu hastaneye. Her şey nasip işte
Benim özel muayne canım ayda bir ödüyorum. Kaç kere gittiğim fark etmiyor. Doğum ücreti de hastane ve doktor toplam 3000 tl
Senin şartların çok iyiymiş canım ne güzel keşke benim de öyle olsa. Benim muayene ücreti 125 TL’den 175’e çıktı geçen ay. Doğum da 3.900’müş 4.900 oldu. Şimdi doktorda değiştiremiyorum kaldım böyle

Ben hep iki haftada bir gidiyorum, her defasında muayene ücreti ödüyorum. Hastanenin kontrol süresi 10 gün
Canım benim de öyledir büyük ihtimalle. Son aylar idare edeceğiz artık yapıcak birşeyimiz yok maalesef

Ben son 21 deyim sanırım

Yaa çok az kalmış, sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı bize

Benim doktorum 2 haftada bir gel demişti hepsinde ücret aliyor. Son 2 haftadır da haftada gel dedi hafif su geldiği için ama ben her hafta gitmicem. Hasta olarak değilde para kaynağı olarak görüyor bence

Canım seninde az kalmış, sağlıkla doğar inşallah yavrun

anam demin karnim bi sertlesti yumusamiyor. galiba biyerinimi dayadi napti anlamadm canm acidi ilk defa kipirdamasndn
Benimki de öyle oluyo ayaktayken sanki yumruk hissi olusuyo bı sure pozisyon değişince biraz rahatlıyorum ama sancı demekmis bunlar iki haftaya randevum var doktorda yazmadım burda bı çok kişi de yasiyo diye

32 de gittiysen 34 de gitmene bencede gerek yok 36 da gidebilirsin bende 31 de gittim 4 hafta sonra gitcem bi sorun olmazsa inşallah 1 ay sonra gel dedi zaten doktor.

Nebilim bizim burdaki doktorlar para diye ölecekler nerdeyse ne yardımcı olurlar ne indirim yaparlar

Nebilim bizim burdaki doktorlar para diye ölecekler nerdeyse ne yardımcı olurlar be indirim yaparlar
Ne biliyim benimki pek öyle değil bı kere bayılmıştım bişey oldumu diye gitmemde para almamıştı bakalım bu gitmemde soracağım nasıl olacağını aşırı zam yapıldı ne biliyim iki dk içerde bekliyoruz insan tuhaf hissediyo

Kızlar benim bebek o kadar önden gidiyor ki kasım annesi olucam sanırım 3 aralığa sezeryan günü verdi doktorum ama önden gittiği için 3 aralıkta bebek 42 haftalık oluyor o kadar kalmaz bence doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…