- 19 Ocak 2020
- 1.512
- 1.913
- 133
- 41
Ya özellikle boyun kısmında et benim.cikti küçük küçükKızlar 2 sorum var sizlere
1- et benleriniz arttı mı
2- doğum öncesi son ağda ne zaman yapılmalı
İnanirmisin on gün hakkım var ama ben onu bı iki kez anca kullandımKızlar bir şey soracağım ya şimdi bizim kontrollerimiz 2 haftaya düştü ya biz her 2 haftada bir muayene ücreti ödeyecek miyiz acaba? Muayene araları 15 günü geçmeyince ücret ödenmiyor diye hatırlıyorum ama bilgisi olan var mı?
Et benim hiç yoktu ama boynumda üç dört tane çikti başka bı yerimde yok . Onun dışında burnunun çevresindeki kılcal damarlar çok belirginlesti sanki yara olmuş gibi duruyo inşallah geçer. Kız bebek bekleyenlere oluyomus yüze sis mi ne iniyomus eskiler öyle dermiş onun dışında öyle leke olmadı çok şükürKızlar 2 sorum var sizlere
1- et benleriniz arttı mı
2- doğum öncesi son ağda ne zaman yapılmalı
Benim özel muayne canım ayda bir ödüyorum. Kaç kere gittiğim fark etmiyor. Doğum ücreti de hastane ve doktor toplam 3000 tlBenim gittiğim hastane kesin 10 gündür ya her şey para zaten. Doğum ücretine de zam gelmiş 4.900 TL olmuş muayene süresi de kesin 10 gündür. Ay sonu kontrolüm var yine de sorayım ama pek ümidim yok. Teşekkür ederim kızlar
Eğer doktorumun dediği gibi mecburi sezeryan benim son 27Ayy ilk sen mi doğuracaksın yoksa
Ben hep iki haftada bir gidiyorum, her defasında muayene ücreti ödüyorum. Hastanenin kontrol süresi 10 günKızlar bir şey soracağım ya şimdi bizim kontrollerimiz 2 haftaya düştü ya biz her 2 haftada bir muayene ücreti ödeyecek miyiz acaba? Muayene araları 15 günü geçmeyince ücret ödenmiyor diye hatırlıyorum ama bilgisi olan var mı?
Bütün özel hastaneler 10 gün içinde ikinci kez gittiğinde ücret almıyor. 10. Günü geçtiği an muayene ücreti ödüyorsun. Sadece özel kliniklerde değişkenlik gösterebiliyorKızlar bir şey soracağım ya şimdi bizim kontrollerimiz 2 haftaya düştü ya biz her 2 haftada bir muayene ücreti ödeyecek miyiz acaba? Muayene araları 15 günü geçmeyince ücret ödenmiyor diye hatırlıyorum ama bilgisi olan var mı?
Sistematik olarak çalışıyorlar canım doktorlarda bu konuda yardımcı olmazlar 10. Günü geçtiğinde ücret çıkıyor maalesef.İnanirmisin on gün hakkım var ama ben onu bı iki kez anca kullandımdoktora bağlı bence ona göre ayarlayabilir para canlisi değilse. Hiç değilse birisine para ödemek zorunda kalmazsin öyle teklif ededebilirsin bı seferlik oluyo zaten o on gün
Canım biliyorum sistemli çalışıldığını ilk zamanlar beni doktorum sık çağırdı odememisligim var sonuçta doktor veriyo bı sonraki randevuyu hiç değilse düşünüp bir ikisini on gun icerisinde gelmesini isteyebilirSistematik olarak çalışıyorlar canım doktorlarda bu konuda yardımcı olmazlar 10. Günü geçtiğinde ücret çıkıyor maalesef.
Benim özel hastane canım muhtemelen ödeyeceğim. Aslında benim son kontrolüm 30. Haftadaydı doktoruma rapor almayacağım diyince 34’te gel o zaman 36’da nst’ye gireceksin dedi. Sonra burada yazılanları okuyunca 32. haftada çalışır/çalışamaz farketmiyor bildirmem gerekiyormuş bende hemen randevu aldım 32. haftada. Doktorumun da babası vefar etmiş başka doktordan aldım randevuyu o da beni nst’ye aldı bundan sonra kontrollerin 2 haftada 1 dedi. Ama kendi doktorum zaten beni 34’te nst’ye almayacak acaba ben direkt 36’da mı gitsem. 34’te rutin kontrol harici başka birşey yapılıyor mu acaba onu sırayım doktoruma.Bütün özel hastaneler 10 gün içinde ikinci kez gittiğinde ücret almıyor. 10. Günü geçtiği an muayene ücreti ödüyorsun. Sadece özel kliniklerde değişkenlik gösterebiliyor
Keşke öyle olsa canımİnanirmisin on gün hakkım var ama ben onu bı iki kez anca kullandımdoktora bağlı bence ona göre ayarlayabilir para canlisi değilse. Hiç değilse birisine para ödemek zorunda kalmazsin öyle teklif ededebilirsin bı seferlik oluyo zaten o on gün
Senin şartların çok iyiymiş canım ne güzel keşke benim de öyle olsa. Benim muayene ücreti 125 TL’den 175’e çıktı geçen ay. Doğum da 3.900’müş 4.900 oldu. Şimdi doktorda değiştiremiyorum kaldım böyleBenim özel muayne canım ayda bir ödüyorum. Kaç kere gittiğim fark etmiyor. Doğum ücreti de hastane ve doktor toplam 3000 tl
Canım benim de öyledir büyük ihtimalle. Son aylar idare edeceğiz artık yapıcak birşeyimiz yok maalesefEğer doktorumun dediği gibi mecburi sezeryan benim son 27
Ben hep iki haftada bir gidiyorum, her defasında muayene ücreti ödüyorum. Hastanenin kontrol süresi 10 gün
Ben son 21 deyim sanırım
Kızlar bir şey soracağım ya şimdi bizim kontrollerimiz 2 haftaya düştü ya biz her 2 haftada bir muayene ücreti ödeyecek miyiz acaba? Muayene araları 15 günü geçmeyince ücret ödenmiyor diye hatırlıyorum ama bilgisi olan var mı?
Eğer doktorumun dediği gibi mecburi sezeryan benim son 27
Ben hep iki haftada bir gidiyorum, her defasında muayene ücreti ödüyorum. Hastanenin kontrol süresi 10 gün
Benimki de öyle oluyo ayaktayken sanki yumruk hissi olusuyo bı sure pozisyon değişince biraz rahatlıyorum ama sancı demekmis bunlar iki haftaya randevum var doktorda yazmadım burda bı çok kişi de yasiyo diyeanam demin karnim bi sertlesti yumusamiyor. galiba biyerinimi dayadi napti anlamadm canm acidi ilk defa kipirdamasndn
Allah razı olsun canım, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşaallahCanım seninde az kalmış, sağlıkla doğar inşallah yavrun
Kasılma olmuş canım, bende de oluyor aradaanam demin karnim bi sertlesti yumusamiyor. galiba biyerinimi dayadi napti anlamadm canm acidi ilk defa kipirdamasndn
32 de gittiysen 34 de gitmene bencede gerek yok 36 da gidebilirsin bende 31 de gittim 4 hafta sonra gitcem bi sorun olmazsa inşallah 1 ay sonra gel dedi zaten doktor.Benim özel hastane canım muhtemelen ödeyeceğim. Aslında benim son kontrolüm 30. Haftadaydı doktoruma rapor almayacağım diyince 34’te gel o zaman 36’da nst’ye gireceksin dedi. Sonra burada yazılanları okuyunca 32. haftada çalışır/çalışamaz farketmiyor bildirmem gerekiyormuş bende hemen randevu aldım 32. haftada. Doktorumun da babası vefar etmiş başka doktordan aldım randevuyu o da beni nst’ye aldı bundan sonra kontrollerin 2 haftada 1 dedi. Ama kendi doktorum zaten beni 34’te nst’ye almayacak acaba ben direkt 36’da mı gitsem. 34’te rutin kontrol harici başka birşey yapılıyor mu acaba onu sırayım doktoruma.
Keşke öyle olsa canımGittiğimde soracağım ama sanmıyorum doktor olmasa da benim gittiğim hastane direkt paraya önem veriyor daha önce de çok kez örneklerine şahit oldum. Bir de biz şubat ayında arabamızı değiştirmek için sattık mart’ta pandemi olunca fiyatlar uçtu tekrar alamadık. Araba olsa ben direkt başka hastaneye giderdim ama bu hastaneye evim çok yakın ve yeni doğan yoğun bakımı var yoksa gitmezdim ben bu hastaneye. Her şey nasip işte
Senin şartların çok iyiymiş canım ne güzel keşke benim de öyle olsa. Benim muayene ücreti 125 TL’den 175’e çıktı geçen ay. Doğum da 3.900’müş 4.900 oldu. Şimdi doktorda değiştiremiyorum kaldım böyle
Nebilim bizim burdaki doktorlar para diye ölecekler nerdeyseCanım biliyorum sistemli çalışıldığını ilk zamanlar beni doktorum sık çağırdı odememisligim var sonuçta doktor veriyo bı sonraki randevuyu hiç değilse düşünüp bir ikisini on gun icerisinde gelmesini isteyebilir
Ne biliyim benimki pek öyle değil bı kere bayılmıştım bişey oldumu diye gitmemde para almamıştı bakalım bu gitmemde soracağım nasıl olacağınıNebilim bizim burdaki doktorlar para diye ölecekler nerdeysene yardımcı olurlar be indirim yaparlar
Sen net kasım annesisin oyleyseBen son 21 deyim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?