2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benden bitane daha iste

Çok az kaldı... sanki daha yeni test yapıp öğrendik, değil mi? Ayyyy kuzucuklarımıza kavuşmaya çok az kaldı Sağlıklı zamanında gelsinler İn şa Allah
amin cnm insalah. bugun musterilerin vadeli hesaplarini aciyorum 35 gunluk sectm anam bi baktm benm muhtemldogum tarhine gelio

Bende aldım canım mamajonun kolik biberonunu aslında avent almıştım sen söyleyince kolik içinde aldım hemen
İnşallah sütümüz şakır şakır gelir hiç birine gerek kalmaz arada bilgi ver biz tecrübesizlere iyi oluyor

Aynen canım mamajoya da çok iyi diyolar ikisi arasında kalmıştım öyle yada böyle illaki gaz yapiyomus biseyler en aza indirmek için çabalayacağız

Aynen canım mamajoya da çok iyi diyolar ikisi arasında kalmıştım öyle yada böyle illaki gaz yapiyomus biseyler en aza indirmek için çabalayacağız
İnşallah canım sen yataklardan da aldın mı ben almadım gerek var mı bilemiyorum

İnşallah canım sen yataklardan da aldın mı ben almadım gerek var mı bilemiyorum
Reflü yatağı filan mı almadım canım gereksiz düşünüyorum eskiden bunlar mı varmış büyüyünce masraf yapılsa daha mantıklı geliyo bana ebebek te masaj yapan gördüm kolik bebekler için .

Reflü yatağı filan mı almadım canım gereksiz düşünüyorum eskiden bunlar mı varmış büyüyünce masraf yapılsa daha mantıklı geliyo bana ebebek te masaj yapan gördüm kolik bebekler için .
Hahahah ben artık bakmıyorum bile siz yazdıkça bakıp düşünüyorum çok kolik olursa doğduktan sonra bakarız olmadı

Hahahah ben artık bakmıyorum bile siz yazdıkça bakıp düşünüyorum çok kolik olursa doğduktan sonra bakarız olmadı
Canım her bebek her şeyde yatmiyo zaten öyle masrafa gerek yok öyle yada böyle geçecek günler illaki zorluklar var mesela bele sarılan sıcak su torbasina benzer bişey varmış ici kiraz çekirdeği doluymus almak isteyene bir sürü şey var insan görünce şok oluyo zaten ilk zamanlar direk sankinlesmesi için anne teması çok önemli gerisine gerek yok her şeyin zorluğu var çünkü ..

Sosyal medya fenomenlerinin işleri onlara kalsak 50 bin harcardık

Kiraz çekirdekli kemeri ben de gördüm ve aklıma direkt kiraz zamanı yediğim kilolarca kiraz geldi. Dedim bileydim atmazdim cekirdekleri kendim yapardım yalnız o çekirdekler mikrodalga fırında isitiliyormus kullanmadan once, bizde mikrodalga yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…