iste ayni ben.ozgurlugum kisitlansin hic sevmem ama aciya dayanikliyimdir.unutulmuyor aslinda simdi diyorum ki mesela Oglumun hamileligi hic boyle degildi ben o zaman hamile gibi degilmisim bu kiz beni cok yipratti simdiden. hamileligim cok yorucu ve kafa olarakta iyi gecmiyor. herseye takiliyorum agliyorum cok sinirli ve tahammulsuzumumarim kolay atlatiriz
Canım insallah gerek kalmaz bende ilk zamanlar için vereceğim zaten bunu doktorda oneriyo az kalmaması için mecburen süt cogaldiktan sonra sıkıntı olmaz. Aptamil aşırı gaz yapiyomus . Ben aynı zamanda antikolik biberon aldım gaz yapıcı gıdalar tüketemiyorum zaten gaz problemimi en aza indirmek icin elimden geleni yapacağım. Zaten ilk zaman öyle biberonlar verilmesi tercih edilmiyo hani gogusu almadan öncesinde siringayla yada kaşıkla veriliyomus. Yoksa göğüs reddi olusuyomus . Göğüs ucu cikartmada siringayida kullaniyolarmis yeni ogrendim vakum görevi yapiyo ya bı nebze
Bende aldım canım mamajonun kolik biberonunu aslında avent almıştım sen söyleyince kolik içinde aldım hemen
İnşallah sütümüz şakır şakır gelir hiç birine gerek kalmaz arada bilgi ver biz tecrübesizlere iyi oluyor
Bende aldım canım mamajonun kolik biberonunu aslında avent almıştım sen söyleyince kolik içinde aldım hemen
İnşallah sütümüz şakır şakır gelir hiç birine gerek kalmaz arada bilgi ver biz tecrübesizlere iyi oluyor
Reflü yatağı filan mı almadım canım gereksiz düşünüyorum eskiden bunlar mı varmış büyüyünce masraf yapılsa daha mantıklı geliyo bana ebebek te masaj yapan gördüm kolik bebekler için .
Reflü yatağı filan mı almadım canım gereksiz düşünüyorum eskiden bunlar mı varmış büyüyünce masraf yapılsa daha mantıklı geliyo bana ebebek te masaj yapan gördüm kolik bebekler için .
Canım her bebek her şeyde yatmiyo zaten öyle masrafa gerek yok öyle yada böyle geçecek günler illaki zorluklar var mesela bele sarılan sıcak su torbasina benzer bişey varmış ici kiraz çekirdeği doluymus almak isteyene bir sürü şey var insan görünce şok oluyo zaten ilk zamanlar direk sankinlesmesi için anne teması çok önemli gerisine gerek yok her şeyin zorluğu var çünkü ..
Canım her bebek her şeyde yatmiyo zaten öyle masrafa gerek yok öyle yada böyle geçecek günler illaki zorluklar var mesela bele sarılan sıcak su torbasina benzer bişey varmış ici kiraz çekirdeği doluymus almak isteyene bir sürü şey var insan görünce şok oluyo zaten ilk zamanlar direk sankinlesmesi için anne teması çok önemli gerisine gerek yok her şeyin zorluğu var çünkü ..
Kiraz çekirdekli kemeri ben de gördüm ve aklıma direkt kiraz zamanı yediğim kilolarca kiraz geldi. Dedim bileydim atmazdim cekirdekleri kendim yapardım yalnız o çekirdekler mikrodalga fırında isitiliyormus kullanmadan once, bizde mikrodalga yok zaten.