2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben basından beri vitamin omega ve kan ilacı içiyorum zaten onlardan kilo aldım bence ,
Yediğim normal insanlara göre çok çok az tüp mideliyim ben
Ya bende hamilelik sonrası yaptırmak istiyorum ama eşim asla istemiyor kendin verirsin kiloyu diyor bende balık yağını içemiyorum.midem bulanıyor

Polonun hangi modeli canım lacivertli beyazlı olanmı bi bakayım internetten

Sma mı aptamil mi hipp mi golden goat mı? Ne marka mama almalıyım? kafamda deli sorular

Polonun hangi modeli canım lacivertli beyazlı olanmı bi bakayım internetten
Bu canım yıkadım ütüledim hiçbişi olmadı ürüne deseni biraz karmaşık ama fiyatı çok iyiydi

Eklentiler

• 062F7AFA-6019-4A20-83A3-458E366FC848.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 62
40x30x15 diyor ama bilemedim
Bende kararsız kaldım
Buna bakabilirsin ben aldım gayet yeterli boyutu. 20 tlye chicco bence orijinal değilmiş gibi geldi ama bilemem tabi yine de.
Evet orjinal olmaya bilir
Ya bende hamilelik sonrası yaptırmak istiyorum ama eşim asla istemiyor kendin verirsin kiloyu diyor bende balık yağını içemiyorum.midem bulanıyor
Çok mu kilolusun canım

Kesinlikle sma diğerlerine nazaran o kadar gaz problemi olusmuyomus kullananlar çok memnun cevremdede kullanıcı yorumlsrindada en iyi şuan o zaten bende ondan alacagim
Yiğenime aptamil kullandılar çocuk duba gibi oldu mama da pis kokuyor bende senin tavsiyenle sma alcam umarım gerek kalmaz ama

Hanımlar, dün oğlumun oyuncakları yıkadım. Size de fikir olsun diye yazıyorum. 2 litre kaynar suya bir poşet karbonat döktüm (yaparsanız derin kapta yapın ve yavaş dökün çok kabarıyor kaynar suda) ve güzelcene eritip soğumaya bıraktım. Ilık olunca 2 kaşık sirke ekledim, karıştırdım ve ılık suya oyuncakları koydum. Bir saat durdu sonra duruladım temiz suyla ve kurumaya bıraktım. Şimdi de hepsini kilitli buzdolabı poşetlere yerleştireceğim.

Eklentiler

• 17C21959-5044-4AA2-AF9C-46C6A43B0320.webp
    102,8 KB · Görüntüleme: 71
İnşAllah canım bir daha olmaz benim bu gebeliğimde sürekli çıkıyor ilk 3 ay bulantı yüzünden ne yemek yedim ne su içebildim bu az su içmenin zararını aylardır çekiyorum bir rahat edemedim

Canım ben aşırı şu içiyorum hamilelik şekerinden yine oluyor anlamadım bende. Iç çamaşırını sabun tozuyla yıkamak ve ütülemek lazimmis yaparsan. Onu denemek lazım daha hic denemedim de.

Yiğenime aptamil kullandılar çocuk duba gibi oldu mama da pis kokuyor bende senin tavsiyenle sma alcam umarım gerek kalmaz ama
Canım insallah gerek kalmaz bende ilk zamanlar için vereceğim zaten bunu doktorda oneriyo az kalmaması için mecburen süt cogaldiktan sonra sıkıntı olmaz. Aptamil aşırı gaz yapiyomus . Ben aynı zamanda antikolik biberon aldım gaz yapıcı gıdalar tüketemiyorum zaten gaz problemimi en aza indirmek icin elimden geleni yapacağım. Zaten ilk zaman öyle biberonlar verilmesi tercih edilmiyo hani gogusu almadan öncesinde siringayla yada kaşıkla veriliyomus. Yoksa göğüs reddi olusuyomus . Göğüs ucu cikartmada siringayida kullaniyolarmis yeni ogrendim vakum görevi yapiyo ya bı nebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…