ben polo'nun hastane çıkışını almıştım burada bir arkadaşın tavsiyesiyle malı kalitesi çok iyi çıktı indirimdeydi hala indirimde mi bilmiyorum Bir de annemler almış ebebekten baby corner marka o da gayet güzel canım
Kesinlikle sma diğerlerine nazaran o kadar gaz problemi olusmuyomus kullananlar çok memnun cevremdede kullanıcı yorumlsrindada en iyi şuan o zaten bende ondan alacagim
Kesinlikle sma diğerlerine nazaran o kadar gaz problemi olusmuyomus kullananlar çok memnun cevremdede kullanıcı yorumlsrindada en iyi şuan o zaten bende ondan alacagim
Hanımlar, dün oğlumun oyuncakları yıkadım. Size de fikir olsun diye yazıyorum. 2 litre kaynar suya bir poşet karbonat döktüm (yaparsanız derin kapta yapın ve yavaş dökün çok kabarıyor kaynar suda) ve güzelcene eritip soğumaya bıraktım. Ilık olunca 2 kaşık sirke ekledim, karıştırdım ve ılık suya oyuncakları koydum. Bir saat durdu sonra duruladım temiz suyla ve kurumaya bıraktım. Şimdi de hepsini kilitli buzdolabı poşetlere yerleştireceğim.
İnşAllah canım bir daha olmaz benim bu gebeliğimde sürekli çıkıyor ilk 3 ay bulantı yüzünden ne yemek yedim ne su içebildim bu az su içmenin zararını aylardır çekiyorum bir rahat edemedim
Canım ben aşırı şu içiyorum hamilelik şekerinden yine oluyor anlamadım bende. Iç çamaşırını sabun tozuyla yıkamak ve ütülemek lazimmis yaparsan. Onu denemek lazım daha hic denemedim de.
Canım insallah gerek kalmaz bende ilk zamanlar için vereceğim zaten bunu doktorda oneriyo az kalmaması için mecburen süt cogaldiktan sonra sıkıntı olmaz. Aptamil aşırı gaz yapiyomus . Ben aynı zamanda antikolik biberon aldım gaz yapıcı gıdalar tüketemiyorum zaten gaz problemimi en aza indirmek icin elimden geleni yapacağım. Zaten ilk zaman öyle biberonlar verilmesi tercih edilmiyo hani gogusu almadan öncesinde siringayla yada kaşıkla veriliyomus. Yoksa göğüs reddi olusuyomus . Göğüs ucu cikartmada siringayida kullaniyolarmis yeni ogrendim vakum görevi yapiyo ya bı nebze