- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Banada dediki enfeksiyondan tıkanmış yeni bir kapak yapıcağız falan dedi belki benimde öyle bişeydirCanım marsupilizasyon yaptırdım ben. Oraya kesi atıp disariya dikti doktor. Akıtmak değil de. Bi 15 dak uyuttular beni. Enfeksiyonlouydum o ara. Oturamiyordum bile. Neyse islem bitti Uyandığımda her şey geçmişti çok rahatlamıştım.ne ağrı ne sizi. Allah o doktordan razı olsunSanki hicbir sey olmamis gibi.bakinca da asla belli bile olmuyor. Hiç merak etme
Ben yıkadım ama yerleştirmedim dahaKızlar naptınız bebek kıyafetlerini dolaba yerleştirdiniz mi yoksa erken mi daha? Benim 45 günüm falan var şimdi yerleştirsem toz falan olur mu az daha beklim mi karar veremedim hiç
Yok seninki başka sanirim. Onu da duydum ben. Oraya ufak milimetrik bir şey takılıyor sanirim. Sonra alınıyor o vs... Sen bir de marsupilizasyon işlemini sor doktoruna. Arkadaşım memnun kalmış yıllardır de. Belki onu yapar.Banada dediki enfeksiyondan tıkanmış yeni bir kapak yapıcağız falan dedi belki benimde öyle bişeydir
40 derecede yikadim benKizlar kiyafetleri kac derecede yikadiniz bende artik daha cok agirlasmadan yikamaya baslayayim diyorum
Aynı durumdayım gece 2-3e kadar yumruk tekme kıpır kıpır içimde sabah uyanıyorum yine karnım dalga dalga dalgalanıyooorGünaydın hayırlı haftalar olsun inşallahbenim bebe hiç uyumuyo sanırım kızlar yaaa dün o kadar çok gezdim hep yürürken bile hareket halindeydi gece oldu hareketlerinden uyutmadı çok şükür hareket etmesine seviniyorum ama bu kadar çok hareket etmesi acaba normal mi sabah 7 de uyandırdı resmen daha ben uykumu alamamıştım bile
Anladım çok sağol canım desene sata göre hafta hesaplanacak. O zaman Aralık 7ye kadar bana okul yolları görünüyorSorunu eksik okumuşum canım. Sen zaten en fazla 37 ye kadar çalışabilirsin. Yani maksimum 5 hafta ekletebilirsin. 37+0 da izne ayrılmak zorundasın
Ben daha ütüyü bile bitiremedim ya, ütü yapmak bana işkence gibi resmen. Sanki belim ikiye ayrılıyorKızlar naptınız bebek kıyafetlerini dolaba yerleştirdiniz mi yoksa erken mi daha? Benim 45 günüm falan var şimdi yerleştirsem toz falan olur mu az daha beklim mi karar veremedim hiç
30 da yikayacgim cnm üzerinde öyle yazıyor. Sonrasında zaten ütü vurulacakKizlar kiyafetleri kac derecede yikadiniz bende artik daha cok agirlasmadan yikamaya baslayayim diyorum
Hmm öyle yapayım o zaman ortadan kalksınlar bir an önceBen daha ütüyü bile bitiremedim ya, ütü yapmak bana işkence gibi resmen. Sanki belim ikiye ayrılıyorartık yerleştirmek istiyorum aslında. Kıyafetler hazırsa yerleştir bence üstlerine çarşaf ortersin bişey olmaz.
Bana da onu yazdı mantar için sanırım. Sonra prospektüsü okuyunca hamileler kullanmasın yazıyordu. Korktum kullanmadım. Demek sana da onu yazmış. O zaman kullanılabiliyor. Ben evde elma sirkesi yapıyorum. Makyaj pamuğuna onu sürüp sürüp vajinaya tampon gibi koyuyorum aklıma geldikçe bi de bol su içiyorum. Ama hala ilişkiye girerken çok kötü canım acıyor be arada akıntı devam ediyor. Arada kesiliyor. Ben kullanmaya cesaret edemedim o ilacı doktora da sormayı unuttum sonraki kontrolde.Günaydın kızlar. Sarı akintim var hafif diyince doktor "gynolomexin vajinal ovul " verdi. kullanan olduysa aranızda yazar mısınız. Yan etkisi vs. Gördünüz mü.
Ben 30 derecede Farmasi'nin bebek deterjaniyla yıkadım..Kizlar kiyafetleri kac derecede yikadiniz bende artik daha cok agirlasmadan yikamaya baslayayim diyorum
Benim belim nerdeyse hep ağrıyorKızlar bebek kasilinca agriniz oluyormu benim ince ince belim agriyor yani hem bebek kasiliyor hem hafiften belim agriyor
Benim de çok az akıntı açıkçası. Tahlil verip öyle ilacı alsaydım gözüm kapalı kullanırdım. Ama doktor görmeden yazın ca ben de tırstım. Takipte kalalim artarsa aliriz :)Bana da onu yazdı mantar için sanırım. Sonra prospektüsü okuyunca hamileler kullanmasın yazıyordu. Korktum kullanmadım. Demek sana da onu yazmış. O zaman kullanılabiliyor. Ben evde elma sirkesi yapıyorum. Makyaj pamuğuna onu sürüp sürüp vajinaya tampon gibi koyuyorum aklıma geldikçe bi de bol su içiyorum. Ama hala ilişkiye girerken çok kötü canım acıyor be arada akıntı devam ediyor. Arada kesiliyor. Ben kullanmaya cesaret edemedim o ilacı doktora da sormayı unuttum sonraki kontrolde.
Canım haftamız aynı bende sağ tarafta hissediyorum kaburgalarimda daha önce hic hissetmiyorum bu ara cidden oralarda sanciyo sanırım doğum kanalına girdi ve ağrı yapiyo yumru hissediyorum ayaktayken bile toparlaniyo ama baktım ki herkes yasiyo normal diye mesaj atmadim kasılma demek bunlar yavaştan hazırlık yapiyo .Hanımlar ben hep sorunlarımı yazıyorum buraya özür dilerim. Siz de çok duyarlı ve yardımcı olduğunuz için bende çekinmiyorum.
Yine bir sorum var.
Benim sağ tarafımda bebeğimin tekmelerini hissediyorum 1 haftadır.
Sağ tarafa yatınca tekmeliyor diğer tarafa dönmek zorunda kalıyorum.
Önceleri karnımın Her bölgesinde hissederdim.
Şimdi sadece sağ tarafımda Bir yere takılmış kalmış gibi hissediyorum.
Ve karnıma ağrı giriyor.
Bu normal mi. Benim gibi hisseden varmı
Şimdi 2. Bebiş geldiği için yazdıklarını okuyunca dayanamadım bişeyler yazayım dedim. Evet eve yeni bir bebiş gelince maalesef bütün hayatımız değişiyor. Film seansları, kitap okumalar, kafan esince atlayıp gezmeye gitmeler bitecek. Hele de bazen babalar kaçıp gidebiliyor arkadaşlarıyla halı saha tavla bilmem ne kafa dağıtabiliyor ama anneye yardımcı olacak kimse yoksa baya zor bir süreç oluyor çünkü hayatı kökten değişen kişi anne oluyor. Bu konuda ne yapılabilir? En kısa sürede durumu kabullenip bebeğin getirdiği zorluklara değil onun size kattığı güzelliklere odaklanın. Mümkünse destek konusunda eşinizden veya çevrenizden bana yardım ederler beklentinizi sıfıra düşürün. Yoksa çoooook yıpranırsınız. Çünkü fiziksel zaten yoruluyoruz bir de beklenti içine girince psikolojikmen de çöküyoruz bu sefer. Bebişlerimiz çok zorlu bebişler olabilir ama onlar bize verilen birer armağan. Şimdi kızım 4 yaşında ve bana her sarıldığında ‘annecim biliyor musun sen süper kahramansın’ dediğinde onun için çektiğim bütün çileler uykusuz geceler helali hoş olsun diyorum. Ya da babası biraz sesini yükseltse karşısına geçip kaşlarını çatıp ‘anneme bağırarak konuşamazsın baba’ diye çıkıştığında canım feda olsun diyorum. Bir canlıya emek verirseniz mutlaka size sevgi ve bağlılık olarak dönecektir ki bu dünyadaki en büyük zenginlik sevmek sevilmek ve sağlık tabi ki. Rabbim evlatlarımızı hayırlı evlat kılsın inşallah bizlere de güç kuvvet versin ki daha çok emek verebilelim yavrularımızaBende aynı durumdayım dün akşama kadar sürekli bi şeyleri büyüterek ağladım aralıklarla gözlerim kızardı şişti o kadar yani sanırım zaman azaldıkça gerginlik endişe tüm duygular karışıyor birbirine havalar bile etkiliyor yağışlı kapalı oluncaAllah kolaylık versin inşallah hepimize çok enteresan bilinmeyen bi süreç güzel olduğu kadar ürkütücü etraftaki insanların yorumları falan da etkiliyor beni gezme uyku rahatlık vs. konusunda hayatımız bitecekmiş hiç bi şey eskisi gibi olmayacak diye konuşuyorlar, resmen ağzı olan konuşuyor hiç iyi niyetli gelmiyorlar ama yinede kafama takılıyor eşime de yansıtıyorum haliyle huzursuzluk oluyor sürekli
Normal canım yan pozisyonda olabilir soluna yat daha çokHanımlar ben hep sorunlarımı yazıyorum buraya özür dilerim. Siz de çok duyarlı ve yardımcı olduğunuz için bende çekinmiyorum.
Yine bir sorum var.
Benim sağ tarafımda bebeğimin tekmelerini hissediyorum 1 haftadır.
Sağ tarafa yatınca tekmeliyor diğer tarafa dönmek zorunda kalıyorum.
Önceleri karnımın Her bölgesinde hissederdim.
Şimdi sadece sağ tarafımda Bir yere takılmış kalmış gibi hissediyorum.
Ve karnıma ağrı giriyor.
Bu normal mi. Benim gibi hisseden varmı
Oh maşallah ne güzel ya kaç haftalikskn 7 kilo alabildin ben yogurt yiyemiyorum ama süt içerim surekli ama ben kilo aldım 13 kiloDoğru diyorsun canım aonucta dünyada milyarlarca kadın doğruyor
Canım bana ağrı yapmıyor hiç bi zararı yok ama şişlik var akıtıcaz dedi doktor korkuyorum amelyat sonrası ağrı oluyor mu
Canım midemin rahatsızlığı nedeniyle sütü çok tüketiyorum ayrıca yoğurt ve kaşar çok tüketiyorum kendim sadece 7 kilo aldım hepsi bebeğe gitmiş yediklerimin mesela geceleri karnım çok acıkıyor yoğurdun içine kepekli ekmek doğruyorum yiyorum öyle yatıyorım yanımada 1 bardak süt alıyorum her uyandıgımda yudumluyorum sabaha kadar
ben hc kullanilmamis olanlari 30da ykadm. bide gorumcemden aldklarm vardi. onlari 60ta yikadmKizlar kiyafetleri kac derecede yikadiniz bende artik daha cok agirlasmadan yikamaya baslayayim diyorum
Ben 36 haftalığım kuzumOh maşallah ne güzel ya kaç haftalikskn 7 kilo alabildin ben yogurt yiyemiyorum ama süt içerim surekli ama ben kilo aldım 13 kilo
Üf inanılmaz korkuyorumYok seninki başka sanirim. Onu da duydum ben. Oraya ufak milimetrik bir şey takılıyor sanirim. Sonra alınıyor o vs... Sen bir de marsupilizasyon işlemini sor doktoruna. Arkadaşım memnun kalmış yıllardır de. Belki onu yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?