Aa oyle yapayım bari teşekkür ederimSweatleri büyük oluyor tam ayını al canım
Ayy mutlu oldum çok sağol canım sorduğun içinAynen canım bu arada kordon dolanmıs mı dıe de sordum doktora bacagına dolamıs dedı boynuna dolasa ne olur dedım oyle de olsa bır sorun olmaz dedı sız anne adayları bunları nıe dusunur doktora bırakmazsınız anlamam dedı
Yaramaz ya doğsunlar ısıralım şunlarıAyy mutlu oldum çok sağol canım sorduğun içininşallah bi sıkıntı olmaz bundan sonrada rahat durur yaramazlar konuşuyorum kızım ne işin var senin kordonla niye böyle şeyler yapıyorsun ye iç yat işte diyorum
Canım Allahın izninle bebişko etkilenmez kötü düşünmüyorum ama haber gelince bize de haber verKızlar dün gece el ve ayak kasintilarim oldu, hatırlarsanız karaciğer enzimlerim takip ediliyor. Kasintidan gece uyuyamadim, sabah 6 gibi dalmışım. Uyanınca hastaneye gidio kan verdim ve değerlerimin biri 67'den 185'e çıkmış
Doktorumu aradım yerinde yoktu, not bıraktım şimdi haber bekliyorum... İnşaallah bebeğim etkilenmez ,doktorum 37'yi görünce bebeği alıcaz diyordu.
İnşaallah canim... Haber gelsin yazacagim.Canım Allahın izninle bebişko etkilenmez kötü düşünmüyorum ama haber gelince bize de haber ver
Gece hemoroid ağrısından uyuyamadım oturdum ağladım şimdi de ağlıyorum eşim işte kızı kreşe göndermek zorunda kaldım annem babam hiç arayıp sormuyor herseyi tek başına yapıyorum sevmiyorlar kız evlatları ne yaparsam yapayım sevdiremedim yarın ne yüzle gelip torun sevecekler annem hamile olduğumu öğrendiğinde banane senin hamileliğin dedi babam ev mevzusu yüzünden ben onu sildim dedi geçen gün kızıma 3 parça Kıyafet yollamış görseniz pazar malından bile kötü ve bunların 5 evi var ben öz kızları kirada oturuyorum altım dükkan her kuş kızım öksürmekten uyuyamıyor kusura bakmayın çok doldum ayağa kalkıp yemek yapmam lazım doğrulamıyorum bile çok acıyor arkam
Çok geçmiş olsun canım safra asidi de verseydin benim 20. Haftada biraz yüksek çıkmıştı ona göre de kolestaz tanısı konuluyorKızlar dün gece el ve ayak kasintilarim oldu, hatırlarsanız karaciğer enzimlerim takip ediliyor. Kasintidan gece uyuyamadim, sabah 6 gibi dalmışım. Uyanınca hastaneye gidio kan verdim ve değerlerimin biri 67'den 185'e çıkmış
Doktorumu aradım yerinde yoktu, not bıraktım şimdi haber bekliyorum... İnşaallah bebeğim etkilenmez ,doktorum 37'yi görünce bebeği alıcaz diyordu.
Kızlar dün gece el ve ayak kasintilarim oldu, hatırlarsanız karaciğer enzimlerim takip ediliyor. Kasintidan gece uyuyamadim, sabah 6 gibi dalmışım. Uyanınca hastaneye gidio kan verdim ve değerlerimin biri 67'den 185'e çıkmış
Ben lcw dan şu tulumu aldım. Içi astarlı değil şapkası astarlı sadece. Gittigimiz yerlere pusetle gidip geleceği için emniyet kemeri takılacak o yüzden torbalı tulum ya da kundak seklinde almak istemedim. Çok kalın da olmasına gerek duymadım normal kıyafetin üstüne giyecek. Aracımız var zaten gerekirse pusetin üstüne battaniye ya da örtü atarım diye düşündüm.Kızlar bebeiklerimiz kış bebeği ya dışarda giydirmek icon bişey aldınız mı ben astronot mont düşündün 3-6ay bedende
Asisiydi kontroluydu derken ayda birkerede olsa cikacaGiz aklımda olan böyle bir şey var ama gereksizmi olur
Canım çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz korkma Allahın izniyle meleğini olumsuz etkilemeden çözümü bulur doktorun.Kızlar dün gece el ve ayak kasintilarim oldu, hatırlarsanız karaciğer enzimlerim takip ediliyor. Kasintidan gece uyuyamadim, sabah 6 gibi dalmışım. Uyanınca hastaneye gidio kan verdim ve değerlerimin biri 67'den 185'e çıkmış
Bende yalnızım şimdiden yapsam aralığa kadr tekrar baticak yapmasam ev aldı başını gidiyor eşim camları silerim diyor onu düşünmüyorum ama mutfak kısım kısım yapayım diyorum doğum zamanida sadece üstünden alırız diye düşünmüştüm iki yetişkin kizim var 14 18 yaşında ama bana bi faydaları yok bütün gün ders başındalar millette kızların var yardım ederler mantigindalar ve söylüyorlar ama nerde birde 3 buçuk yaşında elimin altında cenesi durmayan bi kızım var günlük yemek temizlik camasirdan detaylı temizliğe vakit kalmiyorAileleri yakında olup destek olanlar ne şanslılar.
Ben de kaldım yalnız başıma başladım ufaktan perdelerimi filan yıkıyorum.
Mutfak dolaplarını kim yapacak bilmiyorum
Şükür fazla ağırlaşmadım ama biraz yorulunca kasılmalarım artıyor.
Velhasıl kelam yalnızlık çok zor bu dönemde , anne kardeş arkadaş biri isteniyor destek olacak
Bana da vermiyor göstermiyor bence makinesinde yokya bana doktor hic oyle renkli ultrason fotosu vermiyor hatta renkli bakmiyorBu gittigimde isticem bende cok merak ediyorum Keske goz rengini de gorebilsek babasi yesil gozlu onun gibi yemyesil gozleri olsa
Haber yokmu dahaKızlar dün gece el ve ayak kasintilarim oldu, hatırlarsanız karaciğer enzimlerim takip ediliyor. Kasintidan gece uyuyamadim, sabah 6 gibi dalmışım. Uyanınca hastaneye gidio kan verdim ve değerlerimin biri 67'den 185'e çıkmış
Çok geçmiş olsun
Nazar değilde biyerde okumuştum bu aylarda sakarlik oluyomus gunde 3 4 defa telefonu dusuyorum lap diye bazen kaslarimiz zayifladi sanirimGeçen yazmıştım ya pazar günü çok ağladım diyeartık en ufak şeylerden tartışma çıkıyor evde bi anda nasıl o noktaya geldiğimizi anlamıyorum , artık sorun eşlerde mi biz mi gerginiz hassasız anlamadım, nazara da inanıyorum bu ara elimi neye atsam kırılıyor dökülüyor normalde sakar biri de değilim çok dikkatliyimdir ama hamileler olarak sanki tüm tanıdıkların gözlemi altında gibi oluyoruz enerjileri üzerimizde oluyor insanların, dışarı çıktığımızda özellikle hiç tanımayanlar bile dik dik göbeğimize bakıyor anlamadım neden Allah nazarlardan korusun evimize sağlık, huzur, bereket versin inşallah, sağlıkla şu son süreçleri de atlatalım bebeğimize kavuşalım hayırlısıyla
Ben aldim asttonot kontrolleri var mecbur cikicazKızlar bebeiklerimiz kış bebeği ya dışarda giydirmek icon bişey aldınız mı ben astronot mont düşündün 3-6ay bedende
Asisiydi kontroluydu derken ayda birkerede olsa cikacaGiz aklımda olan böyle bir şey var ama gereksizmi olur
Kasik degilde gunde bikere belimden asagi bir sicaklik iniyor agri saplaniyor umarim erken gelmez kucuk hanimBugun kasiklarm agriyor yine
Canim ben genelde 2-4 aldim sadece bi takimini 4-6 aldim onuda gerekirse pacasini kivirip giydiririm en kotu diye. Zibinlarinin kalibi kucuk ama tulumlari ve sweatleri genelde buyuk degerlendirme kismina bak mutlaka canim orda yorum oluyor.Kızlar h&m kaliplari nasil bilginiz var mi? 4-6 ay alt ust sweatshirt takim almayi istiyorum ama yaza mi denk gelir. Giyemez mi? 2-4 mü almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?