2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ayy mutlu oldum çok sağol canım sorduğun için inşallah bi sıkıntı olmaz bundan sonrada rahat durur yaramazlar konuşuyorum kızım ne işin var senin kordonla niye böyle şeyler yapıyorsun ye iç yat işte diyorum

Yaramaz ya doğsunlar ısıralım şunları

Kızlar dün gece el ve ayak kasintilarim oldu, hatırlarsanız karaciğer enzimlerim takip ediliyor. Kasintidan gece uyuyamadim, sabah 6 gibi dalmışım. Uyanınca hastaneye gidio kan verdim ve değerlerimin biri 67'den 185'e çıkmış
Doktorumu aradım yerinde yoktu, not bıraktım şimdi haber bekliyorum... İnşaallah bebeğim etkilenmez ,doktorum 37'yi görünce bebeği alıcaz diyordu.

Canım Allahın izninle bebişko etkilenmez kötü düşünmüyorum ama haber gelince bize de haber ver

Aileleri yakında olup destek olanlar ne şanslılar.
Ben de kaldım yalnız başıma başladım ufaktan perdelerimi filan yıkıyorum.
Mutfak dolaplarını kim yapacak bilmiyorum
Şükür fazla ağırlaşmadım ama biraz yorulunca kasılmalarım artıyor.
Velhasıl kelam yalnızlık çok zor bu dönemde , anne kardeş arkadaş biri isteniyor destek olacak

Erkek evlatlarını kayırmaktan korumaktan başka dertleri yok canım, yaslandiklarinda da hep kızları bakıyor genelde veya onlardan bekliyorlar. Sen kendini uzmemeye çalış bak 2. cocuğun olacak saglikla gelsin. Benim babam ve abim de muteahhitlik yapıyor, biz kirada oturuyoruz bi ev alalım diye yeltendik dışardan arayıp fiyat soranlara söyledikleri fiyatı soyluyor kendi babam hatta belki daha bile çok söylüyor. Oğluna kazandırdığı paralarla övünüyor, 15 gün yanimda kaldı oğlu bikere aramadı. Paralari var hiç harcamazlar. Bugun bu halimle biraz evlere baktım moralim çok bozuldu. Eşim de 2 aydır yanıma gelemedi hala moralim çok bozuk. Hayat zor gerçekten.

Çok geçmiş olsun canım safra asidi de verseydin benim 20. Haftada biraz yüksek çıkmıştı ona göre de kolestaz tanısı konuluyor

Canım inşallah bebeğe olumsuz bi etkisi olmaz, canını sıkma hem 32. Haftaya akciğer gelişimi tamamlaniyo bebeğin doğsa bile sadece kilosu az olmuş olur.

Ben lcw dan şu tulumu aldım. Içi astarlı değil şapkası astarlı sadece. Gittigimiz yerlere pusetle gidip geleceği için emniyet kemeri takılacak o yüzden torbalı tulum ya da kundak seklinde almak istemedim. Çok kalın da olmasına gerek duymadım normal kıyafetin üstüne giyecek. Aracımız var zaten gerekirse pusetin üstüne battaniye ya da örtü atarım diye düşündüm.

Canım çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz korkma Allahın izniyle meleğini olumsuz etkilemeden çözümü bulur doktorun.

Bende yalnızım şimdiden yapsam aralığa kadr tekrar baticak yapmasam ev aldı başını gidiyor eşim camları silerim diyor onu düşünmüyorum ama mutfak kısım kısım yapayım diyorum doğum zamanida sadece üstünden alırız diye düşünmüştüm iki yetişkin kizim var 14 18 yaşında ama bana bi faydaları yok bütün gün ders başındalar millette kızların var yardım ederler mantigindalar ve söylüyorlar ama nerde birde 3 buçuk yaşında elimin altında cenesi durmayan bi kızım var günlük yemek temizlik camasirdan detaylı temizliğe vakit kalmiyor

ya bana doktor hic oyle renkli ultrason fotosu vermiyor hatta renkli bakmiyor Bu gittigimde isticem bende cok merak ediyorum Keske goz rengini de gorebilsek babasi yesil gozlu onun gibi yemyesil gozleri olsa
Bana da vermiyor göstermiyor bence makinesinde yok her kontrolde görenler var ne güzel

Haber yokmu daha

Çok geçmiş olsun

Nazar değilde biyerde okumuştum bu aylarda sakarlik oluyomus gunde 3 4 defa telefonu dusuyorum lap diye bazen kaslarimiz zayifladi sanirim

Ben aldim asttonot kontrolleri var mecbur cikicaz

Kızlar h&m kaliplari nasil bilginiz var mi? 4-6 ay alt ust sweatshirt takim almayi istiyorum ama yaza mi denk gelir. Giyemez mi? 2-4 mü almalıyım
Canim ben genelde 2-4 aldim sadece bi takimini 4-6 aldim onuda gerekirse pacasini kivirip giydiririm en kotu diye. Zibinlarinin kalibi kucuk ama tulumlari ve sweatleri genelde buyuk degerlendirme kismina bak mutlaka canim orda yorum oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…