Bebek doğunca rahatça öpüp koklayamicak miyiz acaba;(Tecrübesizim illaki annem kayınvalidem gelicek onlar yardım edicek ama nasıl olucak gerçekten çok korkmaya başladım bide bebeğe annesiyle babasından geçmiş onlarda warmış ama bilmiyolarmış
Hep bi tedirginlik olucak sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun kimsenin bebişine bişi olmasınBebek doğunca rahatça öpüp koklayamicak miyiz acaba;(
Hala haber yok inşallah iyi haberlerini alırız bende merak ediyorumDun kanamasi olan arkadas ne yapti acaba merak ettim hastaneye gidicem demisti
Şimdi Happy Mom uygulamasında gördüm 33 günlük bebek covid olmuşallah korusun aralığa kadar daha da yükselecekmiş gibi duruyo nasıl önlem alıcaz bebeklere bulaşmasın DİE yaaa
Haklısın annem çalışıyo benim mecbur işe gidip geliyo kayınvalidem çıkmaz pek dışarı bi pazara gider gelir ama misafir çok geliyo onlara keşke doğum tarihim belli olsa dicem 15 gün kendinizi karantinaya alın öyle gelin DİE kendimi geçtim bana olsun ama ufacık bebek yaaa düşündükçe walla fenalık geçiriyorumBen şimdiden önlem almaya çalışıyorum diye vesveseli ve abartıyo etiketleri yedim kendi annemdenhiç dikkat etmiyorlar kendileri hergun bi akrabaya çaya gidiyolar, gelinimiz ev hanımı yine de çocuğu anaokuluna gönderiyor böyle riskli bir durumda, aynı evdeler üstelik. Sırf canları sıkılıyor diye bikac gün de benim yanıma gelip kalmak istediler. Bende daha doğuma var kendimi riske atamam dedim diye bi ton laf işitip vesveseli oldum. Ya çevre bilinçli olacak yoksa çok zor korunmak. Annem hani nerde virüs diyo dün Dediğim yanlış mı? Haksızmıyım.
Pişik kremi desitin aldım ben arkadaşım 2 çocuğunda da kullandı çok memnundu bende direk onla başlıcam eğer işe yaramazsa değiştiririm DİE düşündüm inşallah pişman olmamAyrıca kızlar bunlar uygun almak isterseniz kaçırmayın
Off bu durumu ben de yaşıyorum. Annemler de ayni anlattığın gibi. Geçen bir video atmış bana ben şok. Sarılıyor öpüşüyor. Ev gezmesine gitmis maskesiz falan. Korkuyorum. Ama dedigin gibi pimpirikli ben oluyorumBen şimdiden önlem almaya çalışıyorum diye vesveseli ve abartıyo etiketleri yedim kendi annemdenhiç dikkat etmiyorlar kendileri hergun bi akrabaya çaya gidiyolar, gelinimiz ev hanımı yine de çocuğu anaokuluna gönderiyor böyle riskli bir durumda, aynı evdeler üstelik. Sırf canları sıkılıyor diye bikac gün de benim yanıma gelip kalmak istediler. Bende daha doğuma var kendimi riske atamam dedim diye bi ton laf işitip vesveseli oldum. Ya çevre bilinçli olacak yoksa çok zor korunmak. Annem hani nerde virüs diyo dün Dediğim yanlış mı? Haksızmıyım.
Valla benim annem de çalışıyor ve geziyor... ben de karantinaya al diyecegim de onlarin karantina anlayışından emin olamıyorum. Her gün toplu tasima kullaniyor mecburen. Off düşündükçe başıma agrilar giriyorHaklısın annem çalışıyo benim mecbur işe gidip geliyo kayınvalidem çıkmaz pek dışarı bi pazara gider gelir ama misafir çok geliyo onlara keşke doğum tarihim belli olsa dicem 15 gün kendinizi karantinaya alın öyle gelin DİE kendimi geçtim bana olsun ama ufacık bebek yaaa düşündükçe walla fenalık geçiriyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten sıkıntısız dertsiz atlatalım şu zamanları bende çalışıyorum ama artık izne ayrılcam normalde demiştim gelirim die iş yerine ama wakalar artınca wazgeçtim pazartesi alıcam raporu hakkımızda hayırlısı artıkValla benim annem de çalışıyor ve geziyor... ben de karantinaya al diyecegim de onlarin karantina anlayışından emin olamıyorum. Her gün toplu tasima kullaniyor mecburen. Off düşündükçe başıma agrilar giriyor
İki hafta önce testlerim yapıldı bı sorun çıkmadı ama bir daha baktirayim olmazsaBende yalancı sancılar yaşıyorum bazen canım. Düzenli ve çok sık olmadığı sürece sorun yok sen takipte ol. Ama bu alttan bıcak saplanması olayı sanki enfeksiyon belirtisi olabilir. Bende idrarda enfeksiyon çıkmıştı. Vajinada çekilme ve bıçak saplanması gibi bir his vardı idrarda enfeksiyon vardı. Yakında baktırmadıysan bir baktır istersen
Gittinmi Drİki hafta önce testlerim yapıldı bı sorun çıkmadı ama bir daha baktirayim olmazsa
Senin de işin zor allah yardımcın olsun walla stresi ayrı bişi olcakmı korkusu ayrı aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misaliNe kadr koruyacak kendimizjbuyuk kızım dersaneye gidiyor hemde okulu açıldı hafta 2gun okulda (ko okulda 4 çocukta pozitif vaka gorulmus) 2 numaranın 2 kasımda açılacak okulu eşim hergün toplu taşımayla ise gidip geliyor allahtan işyerinde iki kişiler bende evde hafta 1 pazara çok çok lazım gelirse markete arada birde küçük kızımı tenha zmanlarda parka goturuyorum şimdi nasıl koruyayayim kendimi yada dogumda yanıma gelicek olan annem hergün bir sebebten dışarda gelme diyim kvler köyden gelicek bi 10 gün yanlarına gitmeyiyim diyorum(otobüsle 17 18 saat yolculikla geliyorlar)ama eşim durmaz gider eee ne anlamı kaldi nerden tutam elimde kalıyor ben diyorum kovitli biri suratına tukursede olsamda bitse bu stres
Güney korede grip aşısından 13 kişi ölmüş insanı düşündürüo yapıp yapmamakGünaydın kızlar herkese hayırlı Cumalar olsun
Dün e nabız a baktım grip aşısı için riskli grupta değilmişim malum pandemi de var grip aşısı yaptırmayı düşünen var mı
Haklısın annem çalışıyo benim mecbur işe gidip geliyo kayınvalidem çıkmaz pek dışarı bi pazara gider gelir ama misafir çok geliyo onlara keşke doğum tarihim belli olsa dicem 15 gün kendinizi karantinaya alın öyle gelin DİE kendimi geçtim bana olsun ama ufacık bebek yaaa düşündükçe walla fenalık geçiriyorum
Off bu durumu ben de yaşıyorum. Annemler de ayni anlattığın gibi. Geçen bir video atmış bana ben şok. Sarılıyor öpüşüyor. Ev gezmesine gitmis maskesiz falan. Korkuyorum. Ama dedigin gibi pimpirikli ben oluyorum
Ne kadr koruyacak kendimizjbuyuk kızım dersaneye gidiyor hemde okulu açıldı hafta 2gun okulda (ko okulda 4 çocukta pozitif vaka gorulmus) 2 numaranın 2 kasımda açılacak okulu eşim hergün toplu taşımayla ise gidip geliyor allahtan işyerinde iki kişiler bende evde hafta 1 pazara çok çok lazım gelirse markete arada birde küçük kızımı tenha zmanlarda parka goturuyorum şimdi nasıl koruyayayim kendimi yada dogumda yanıma gelicek olan annem hergün bir sebebten dışarda gelme diyim kvler köyden gelicek bi 10 gün yanlarına gitmeyiyim diyorum(otobüsle 17 18 saat yolculikla geliyorlar)ama eşim durmaz gider eee ne anlamı kaldi nerden tutam elimde kalıyor ben diyorum kovitli biri suratına tukursede olsamda bitse bu stres
Doguma kadar korurum kuzum ben. Uzaktalar aileler. Benim tedorginligim dogum ve dogum sonrası başlıyorBende öyle dedim bari doğuma 15 gün kala gezmeye gitmeyin birilerine diye ama hiç umurlarında değil. Abim vakit namazlarına bile camiye gidiyo üst katlarinda oturuyo. Şimdi keyfi gelmek istemelerine yok dedim diye. Dün diyo ki doğumda da hadi bisey olursa amcanin karısı yanında dursun. 8 sene sonra olmuş çocuğum ya düşünebiliyormusunuz, insan böyle der mi? Amcamın karısı kaç kat yabancı, onlarda dikkatliler biraz ama çok kirildim.
Canım en azından doğuma kadar kendimizi korumamız lazım daha bebek minicik 7 haftam var benim, hadi bisey olsa ne yaparım eşimde yanımda yok yalnızım. Insanlar çok bencil ya.
Benimde kv 12 saat mesafeden gelecek ama dün annem öyle diyince ne yapayım doğumda da yanımda olmazsa yinede kv gelip bakar sezeryan olacam çünkü. Senin durumunda çok zormus Allah korusun seni de bebeğini de canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?