Bende Sezeryan olucam ki ben doğumdan 10 12 gun sonra kendime geliyorum gelme deme şansım hiç yok çünkü evdekiler yemek bekler temizlik beklerBende öyle dedim bari doğuma 15 gün kala gezmeye gitmeyin birilerine diye ama hiç umurlarında değil. Abim vakit namazlarına bile camiye gidiyo üst katlarinda oturuyo. Şimdi keyfi gelmek istemelerine yok dedim diye. Dün diyo ki doğumda da hadi bisey olursa amcanin karısı yanında dursun. 8 sene sonra olmuş çocuğum ya düşünebiliyormusunuz, insan böyle der mi? Amcamın karısı kaç kat yabancı, onlarda dikkatliler biraz ama çok kirildim.
Canım en azından doğuma kadar kendimizi korumamız lazım daha bebek minicik 7 haftam var benim, hadi bisey olsa ne yaparım eşimde yanımda yok yalnızım. Insanlar çok bencil ya.
Benimde kv 12 saat mesafeden gelecek ama dün annem öyle diyince ne yapayım doğumda da yanımda olmazsa yinede kv gelip bakar sezeryan olacam çünkü. Senin durumunda çok zormus Allah korusun seni de bebeğini de canım.
Allah kolaylık versin, ama bulaşıp geçirince kurtulunmuyor ki tekrar tekrar geçirilen lanet bi hastalık kötü yanı oNe kadr koruyacak kendimizjbuyuk kızım dersaneye gidiyor hemde okulu açıldı hafta 2gun okulda (ko okulda 4 çocukta pozitif vaka gorulmus) 2 numaranın 2 kasımda açılacak okulu eşim hergün toplu taşımayla ise gidip geliyor allahtan işyerinde iki kişiler bende evde hafta 1 pazara çok çok lazım gelirse markete arada birde küçük kızımı tenha zmanlarda parka goturuyorum şimdi nasıl koruyayayim kendimi yada dogumda yanıma gelicek olan annem hergün bir sebebten dışarda gelme diyim kvler köyden gelicek bi 10 gün yanlarına gitmeyiyim diyorum(otobüsle 17 18 saat yolculikla geliyorlar)ama eşim durmaz gider eee ne anlamı kaldi nerden tutam elimde kalıyor ben diyorum kovitli biri suratına tukursede olsamda bitse bu stres
Çok şükür canım gözün aydınBen şuan hastanedeyim kızlar, doktorum östrojen yükseldikce k.enzimlerinde böyle artışlar bekliyorduk dedi. Şuan acil birşey söz konusu değil ancak artık her hafta kontrole gelecekmisim. Şükürler olsun bebek gayet iyi, 45cm 2400 olmusuz. Şuan nst'deyim, hedefimiz önce 36.haftayi görebilmek, sonra doğum için inşallah 38'i beklemek. Çok yükseliş olursa 36'da sezeryan görünüyor.
Bebgin pozisyonu hâlâ ters, ama kafayı aşağıya doğru yöneltmiş sanki dönmek istiyor gibi ama büyük ihtimal pozisyon bu şekilde kalır dedi doktorum.
Benden haberler böyle
Çok sevindim canım inşallah en doğru zamanda sağlıkla gelsin bebişBen şuan hastanedeyim kızlar, doktorum östrojen yükseldikce k.enzimlerinde böyle artışlar bekliyorduk dedi. Şuan acil birşey söz konusu değil ancak artık her hafta kontrole gelecekmisim. Şükürler olsun bebek gayet iyi, 45cm 2400 olmusuz. Şuan nst'deyim, hedefimiz önce 36.haftayi görebilmek, sonra doğum için inşallah 38'i beklemek. Çok yükseliş olursa 36'da sezeryan görünüyor.
Bebgin pozisyonu hâlâ ters, ama kafayı aşağıya doğru yöneltmiş sanki dönmek istiyor gibi ama büyük ihtimal pozisyon bu şekilde kalır dedi doktorum.
Benden haberler böyle
Çok güzelBu açacak hoşuma gitti güzel mi kızlar?
Bu ara eşim iş yerindeki problemlerinden dolayı şaşırdı sanırımkenan imirzalıoğlu gibi olacaksa daha ne gayet çokomel
Canım şimdi kaç haftalık oldun aman bebeğin de sende iyi ol 38 e kadar kalır inşallah ve herşey yolunda giderBen şuan hastanedeyim kızlar, doktorum östrojen yükseldikce k.enzimlerinde böyle artışlar bekliyorduk dedi. Şuan acil birşey söz konusu değil ancak artık her hafta kontrole gelecekmisim. Şükürler olsun bebek gayet iyi, 45cm 2400 olmusuz. Şuan nst'deyim, hedefimiz önce 36.haftayi görebilmek, sonra doğum için inşallah 38'i beklemek. Çok yükseliş olursa 36'da sezeryan görünüyor.
Benden haberler böyle
Işe yarayan bir krem bana da ilk kızım da komsum vermişti öyle denemiştim bende ekstradan desitin de alacağımPişik kremi desitin aldım ben arkadaşım 2 çocuğunda da kullandı çok memnundu bende direk onla başlıcam eğer işe yaramazsa değiştiririm DİE düşündüm inşallah pişman olmam
Canım göğüs pedi al ise yarıyor bende henüz almadım ama alacağım yakında sütyen kullanamayacagimiz için en azından evdeyken çok büyük rahatlık oluyor göğüs pediKızlar günaydın ... Göğüs kremi aldım ayrıca jelli göğüs pedi gerekli mi sanırım yara olması durumunda gerekiyomus ama ne kadar gerekli muamma ? Ayrıca süt saklama poşeti buda sanırım mastit filan olunduğunda gerekiyomus sağmak icin?
Evet canım, sağolasınÇok şükür canım gözün aydıniyi sağlıklı olun da gerisi önemli değil.
Çok teşekkür ederim canım, aminÇok sevindim canım inşallah en doğru zamanda sağlıkla gelsin bebiş
Şuan 33+5'im canim, inşaallah 4 hafta daha bekleyebilsek iyi olacak inşaallah.Canım şimdi kaç haftalık oldun aman bebeğin de sende iyi ol 38 e kadar kalır inşallah ve herşey yolunda gider
Normal olandan mi yoksa jelli olanları da varmış ?Canım göğüs pedi al ise yarıyor bende henüz almadım ama alacağım yakında sütyen kullanamayacagimiz için en azından evdeyken çok büyük rahatlık oluyor göğüs pedi
Canım normal istersen zaten 42 ye kadar bekleten bile var dönme meselesi sanırım 32 den sonra oluyo açıkçası bebeğine bağlı erken dönemde var ama bebeğin yeri daraldikca dönemdi zorlasiyo haliyle evde emekleme pozisyonunda yürümeye çalışınca donmesi ise yariyomus yada bebeğin kafası ne taraftaysa ordan başlayıp elinde yuvarlak çizim masaj yapmakta ise yariyomus öyle okudum tuhaf ama ise yarayan olmuş açıkçasıHanımlar bu bebeğin dönme mevzusunda kaç haftadan sonra ümidi kesiyor acaba doktorlar ?
30 haftadayım hala makat geliş mesela.
Yani şu haftadan sonra doktorlar diyor mu artık dönmez sezeryana alalım diye yoksa 40'a kadar bekliyorlar mi ?
Benimki 30. Haftada başını yukarı dönmüştü ama 32de tekrar pozisyonu düzeldi. Genellikle 32den itibaren doğum pozisyonda olurlarmış ama son ana kadar bile dönebilir kesin belli olmuyor bu sanırımHanımlar bu bebeğin dönme mevzusunda kaç haftadan sonra ümidi kesiyor acaba doktorlar ?
Yani şu haftadan sonra doktorlar diyor mu artık dönmez sezeryana alalım diye yoksa 40'a kadar bekliyorlar mi ?
ben hic yaptirmadim yaptirmayi da dusunmuyorum. Hamilelik icin farkli olabilir ama normalde insan vucudunun hasta olmasi da gerekiyor bence oyle oyle bagisikligimiz gucleniyor. Cok sukur kolay kolay da hasta olmamGüney korede grip aşısından 13 kişi ölmüş insanı düşündürüo yapıp yapmamak
Kendimden ornek vereym. Annem bana hamileyken doguma gidiyorms. Yolda karni yamulmus. Doguma gderken yolda ters donmusum normal gidip sezaryan olms,Hanımlar bu bebeğin dönme mevzusunda kaç haftadan sonra ümidi kesiyor acaba doktorlar ?
Yok canım dün zaten kontrole gitmiştim devlete pazartesi özelde ki doktoruma gideceğim, orda yaptırırımGittinmi Dr
Allah sağlık versin tek başına daha rahat bakarsın ,ben doğumdan 9-10 gün sonra 1700 km yol gidicem sezeryanli, yenidoğan ve 5 yaşında çocukla nasıl gidicem kara kara düşünüyorum ama yinede değer kendi evime gidicem en azından kafa rahat oluyorAllah kolaylık versin, ama bulaşıp geçirince kurtulunmuyor ki tekrar tekrar geçirilen lanet bi hastalık kötü yanı obende yalnızım mesela yanıma gelecek insan bulamıyorum herkes önce kendini düşünüyor bi şeyde demiyorum belki öylesi benim ve bebeğin sağlığı için daha hayırlı olacak daha kolay olacak bilemem ki diyip akışına bıraktım gücüm yettiği kadar artık, Allah hepimizin yardımcısı olsun olsun zor zamanlar yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?