2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah canım evet evimden o yüzden bi yere gitmedim bende gel bakalım burda diyor herkes ama doğum yapmış halimle kimde nasıl rahat edeyim normalde kimsede yatılı kalamam , Allah kimseyi evinden etmesin. Senin de zor sadece bebek olsa neyse birde ilgi isteyen çocuk var Allah yardımcın olsun

Herkese hayırlı günler dilerim .diyabet olan arkadaşlarım ,diyetle devam edince nadirde olsa şekerin 150 çıktığı oluyor mu ? Doktorunuz ne diyor buna

Herkese hayırlı günler dilerim .diyabet olan arkadaşlarım ,diyetle devam edince nadirde olsa şekerin 150 çıktığı oluyor mu ? Doktorunuz ne diyor buna
Bende diyabet yok şekerimi hiç 102 yukarısı tok halımle bıle gornedım dun görümceme aşırı sınırlendım sekerım 203 çıktı sonra duzeldı kendı kendıne sınırden yukselıyor mu bu seker?

Hanımlar merhaba, bugün kontrolüm vardı, bebek günüyle uyumlu çok şükür. Bugün doktor sezeryan gününden bahsetti, bir tuhaf oldum. Büyük ihtimalle 39+1 de doğumum olacak. Hastanenin sezeryan fiyatını sordum, 6500 TL dediler.

Yükseliyor canım ama son haftalarda da diyabet çıkabiliyormuş , bir saatlik tokluk şekerini bi takip et

Yükseliyor canım ama son haftalarda da diyabet çıkabiliyormuş , bir saatlik tokluk şekerini bi takip et
Hep ölçüyorum sabah öğle akşam ama dün ilk defa böyle bir rakam gördüm
Aşırı sinirliydim eşim ondandır dedi çıktık yürüdük dışarıda biraz sakinleştim tekrar ölçtüm 110'a düşmüştü

Diyete uymazsam bende de çıkıyor canım bir sonraki öğünde dengelemeye çalışıyorum bazen nefs işte canım çekiyor

Kuzular hakkınızı helal edin ama birsey soracaktım benim canım kumru istiyor içimde sosis salam var ama hiç yediniz mi hamilelikte

Büyük ihtimal stresten olmuş .hamileyken sinir , stres daha yoğun hissediliyor

Sticklerin fiyatı ne kadar Canım . Doktor bana rapor yazdı ama yeterli gelmeyecek heralde almam lazım

Amin yok kimsenin evinde olmuyor ne anne ne kayınvalide en güzeli zahmetli de olsa kendi evimiz öylede böylede büyüyecekler en azından eşime nazım geçer işten gelince dinlendirim eşim bakar çocuklara

Sticklerin fiyatı ne kadar Canım . Doktor bana rapor yazdı ama yeterli gelmeyecek heralde almam lazım
Kayınvalide şeker hastası makinesini yenilemişler raporlu o bana eski cihazını ve sticklerini verdi o yüzden bilmiyorum

Kuzular hakkınızı helal edin ama birsey soracaktım benim canım kumru istiyor içimde sosis salam var ama hiç yediniz mi hamilelikte
sosis salam yemedim normalde sevmem ama sucuk nerdeyse hergun yerim bisey olmaz canim

2 gündür yakın akrabalarım ve annemlerin bulunduğu sokakta bir sürü pozitif vaka çıktı. Eşimin ailesinde de çıktı. Ben kimseyle gidip gelmiyorum. Bence abartmıyorsun vakalar artıyor daha da artacak. Ben çocuğumu okula göndermedim bu yüzden kimsenin de eleştirmeye hakkı yok bence

Sinir yukseltir canm. Hele gorumceler direkt etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…