2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynen canım ya çikolata , aşure sevmeyen ben canım nasıl istedi
İstiyor istiyor benim sağlık ocağındaki hemşire hanım şöyle demişti canın çok çekiyorsa tadımlık ye çünkü stres de şekeri yükseltir demişti yemeyip stres olacağıma tadımlık yiyorum baZen

İyi yapıyorsun canım

Özel bir isteğim yok açıkçası canım hatta bebek için sanki sezeryan daha risksiz gibi geliyor ne bileyim kafam karışık o konuda akışına bırakacağım.
Benimki 30. Haftada başını yukarı dönmüştü ama 32de tekrar pozisyonu düzeldi. Genellikle 32den itibaren doğum pozisyonda olurlarmış ama son ana kadar bile dönebilir kesin belli olmuyor bu sanırım

Benimki de sürekli ya yan dönüyor ya kafa yukarıda bacaklar aşağıda oluyor. Bakalım artık hanımefendinin canı nasıl isterse
Kendimden ornek vereym. Annem bana hamileyken doguma gidiyorms. Yolda karni yamulmus. Doguma gderken yolda ters donmusum normal gidip sezaryan olms,
Ciddi misin bu bebislere güven olmayacak o zaman
Doktor beni de 41. Haftaya kadar bekletmis ama dönmemisim en sonunda sezeryanla almışlar. Ben de sezeryan bebesiyim

Benimki hep ters pozisyonda, bugün kontrolde yine pozisyonu ters dedi ama doğuma kadar dönme ihtimalleri de varmış yani 39'da bile donen var dedi benim doktorum.
Herkese hayırlı günler dilerim .diyabet olan arkadaşlarım ,diyetle devam edince nadirde olsa şekerin 150 çıktığı oluyor mu ? Doktorunuz ne diyor buna
Benim 1-2 defa 160 ve 180 çıktığı olmuştu ama o zaman bile bile oldu diyebilirim kola, tatlı falan tuketmistim çok canım istemişti.
Ara sıra oluyorsa sorun olmaz demisti bana doktor. Genelde yüksek değilse nadiren böyle olması problem değil.
Maaşallah bebeğine
Benim gittiğim hastanenin mecburi sezeryan ucrtei 4000TL isteğe bagli 4500TL
Kuzular hakkınızı helal edin ama birsey soracaktım benim canım kumru istiyor içimde sosis salam var ama hiç yediniz mi hamilelikte
Estağfurullah, helal olsun tabii ki.
Ben normalde de salam, sosis yemem, çok nadir. Hamileyken hiç yemedim ama sucuk yedim.
Çok canım çekiyorsa Yapabilirsen evde sucuk ve salamı iyi pişirerek tuketirsen daha iyi olur.

Rahim ağzı incelmeye başladığında ve açıldığında su gelir değil mi arkadaşlar . Bu haftalarda dikkat etmek gerekir mi su gelir mi birden

Herkese hayırlı günler dilerim .diyabet olan arkadaşlarım ,diyetle devam edince nadirde olsa şekerin 150 çıktığı oluyor mu ? Doktorunuz ne diyor buna

Evet çıkıyor maalesef 170e kadar.
Ama benim gittiğim dahiliye doktoru 160-170 gibi değerler insülin kullanımı gerektirecek kadar yüksek değil dedi.
Dikkat etmeye çalışıyorum yine de sebze bile olsa biraz fazla yiyince 150yi görüyorum inşallah bebeğe bir zararı olmuyordur

Benimki hep ters pozisyonda, bugün kontrolde yine pozisyonu ters dedi ama doğuma kadar dönme ihtimalleri de varmış yani 39'da bile donen var dedi benim doktorum.
O zaman daha erken bunları konuşmak için son haftalar belli olacak demekki.

Olmuyordur canım olsa suyun fazla olur ordan belli ediyor

Hayırlı günler hanımlat ben 4 aylık hamileyim ve önumuzdekı ay detaylı utrasonum var özelde cok pahalı istabul avrupa yakasında hamgi devlet hastaneleri yapıyor ve nasıl bilgisi olan yardımcı olursa cpk sevınırım

Şükür değil canım, karın çevresinde 2 hafta gerilik vardı diyete başlayınca o da 1 haftaya düşmüştü en son. Şeker yapabiliyormus onu da.
Öyle mi normalde fazla kilo yapar diye biliyorum ama karın çevresine ayrı etkisi var demek kş

Kuzular hakkınızı helal edin ama birsey soracaktım benim canım kumru istiyor içimde sosis salam var ama hiç yediniz mi hamilelikte
Salam sucuk yiyorum hiç kismadim gerçi sucugu eşim yapıyor ordan içim rahat ama Salamis evdekiler yiyor canım çekiyor yiyorum

Araştırma hastaneleri yapıyor mesela Bakırköy, çam sakura gibi önce kadın dogumda muayene oluyorsun sonra o seni detayliya gonderip ordan randevu günü alıyorsun ne kadar erken gidersen iyi olur çünkü 1 ay veya daha fazlasina gün veriyorlar

Eğer suyun fazla degilse, bebek de haftasına göre çok iri değilse zarari olmuyordur ama olabildiğince dikkat etmek gerekiyor tabii.
Beyaz ekmek şekeri çok yükseltiyor, ben hep tam buğday yiyorum.

Cok teşekkür ederim bu bakırköy bahceli evlerin ordaki hastanemi oluyo acaba

Cok teşekkür ederim bu bakırköy bahceli evlerin ordaki hastanemi oluyo acaba
Bakırköy'de metrobüsle gelirsen kadirhasin orda metroyla gelirsen bahcelievler duraginda Dr sadi konuk hastanesi diye geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…