İstiyor istiyor benim sağlık ocağındaki hemşire hanım şöyle demişti canın çok çekiyorsa tadımlık ye çünkü stres de şekeri yükseltir demişti yemeyip stres olacağıma tadımlık yiyorum baZen
İstiyor istiyor benim sağlık ocağındaki hemşire hanım şöyle demişti canın çok çekiyorsa tadımlık ye çünkü stres de şekeri yükseltir demişti yemeyip stres olacağıma tadımlık yiyorum baZen
Canım normal istersen zaten 42 ye kadar bekleten bile var dönme meselesi sanırım 32 den sonra oluyo açıkçası bebeğine bağlı erken dönemde var ama bebeğin yeri daraldikca dönemdi zorlasiyo haliyle evde emekleme pozisyonunda yürümeye çalışınca donmesi ise yariyomus yada bebeğin kafası ne taraftaysa ordan başlayıp elinde yuvarlak çizim masaj yapmakta ise yariyomus öyle okudum tuhaf ama ise yarayan olmuş açıkçası
Benimki 30. Haftada başını yukarı dönmüştü ama 32de tekrar pozisyonu düzeldi. Genellikle 32den itibaren doğum pozisyonda olurlarmış ama son ana kadar bile dönebilir kesin belli olmuyor bu sanırım
Ciddi misin bu bebislere güven olmayacak o zaman
Doktor beni de 41. Haftaya kadar bekletmis ama dönmemisim en sonunda sezeryanla almışlar. Ben de sezeryan bebesiyim
Benimki hep ters pozisyonda, bugün kontrolde yine pozisyonu ters dedi ama doğuma kadar dönme ihtimalleri de varmış yani 39'da bile donen var dedi benim doktorum.
Benim 1-2 defa 160 ve 180 çıktığı olmuştu ama o zaman bile bile oldu diyebilirim kola, tatlı falan tuketmistim çok canım istemişti.
Ara sıra oluyorsa sorun olmaz demisti bana doktor. Genelde yüksek değilse nadiren böyle olması problem değil.
Hanımlar merhaba, bugün kontrolüm vardı, bebek günüyle uyumlu çok şükür. Bugün doktor sezeryan gününden bahsetti, bir tuhaf oldum. Büyük ihtimalle 39+1 de doğumum olacak. Hastanenin sezeryan fiyatını sordum, 6500 TL dediler.
Estağfurullah, helal olsun tabii ki.
Ben normalde de salam, sosis yemem, çok nadir. Hamileyken hiç yemedim ama sucuk yedim.
Çok canım çekiyorsa Yapabilirsen evde sucuk ve salamı iyi pişirerek tuketirsen daha iyi olur.
Evet çıkıyor maalesef 170e kadar.
Ama benim gittiğim dahiliye doktoru 160-170 gibi değerler insülin kullanımı gerektirecek kadar yüksek değil dedi.
Dikkat etmeye çalışıyorum yine de sebze bile olsa biraz fazla yiyince 150yi görüyorum inşallah bebeğe bir zararı olmuyordur
Benimki hep ters pozisyonda, bugün kontrolde yine pozisyonu ters dedi ama doğuma kadar dönme ihtimalleri de varmış yani 39'da bile donen var dedi benim doktorum.
Ama benim gittiğim dahiliye doktoru 160-170 gibi değerler insülin kullanımı gerektirecek kadar yüksek değil dedi.
Dikkat etmeye çalışıyorum yine de sebze bile olsa biraz fazla yiyince 150yi görüyorum inşallah bebeğe bir zararı olmuyordur
Hayırlı günler hanımlat ben 4 aylık hamileyim ve önumuzdekı ay detaylı utrasonum var özelde cok pahalı istabul avrupa yakasında hamgi devlet hastaneleri yapıyor ve nasıl bilgisi olan yardımcı olursa cpk sevınırım
Hayırlı günler hanımlat ben 4 aylık hamileyim ve önumuzdekı ay detaylı utrasonum var özelde cok pahalı istabul avrupa yakasında hamgi devlet hastaneleri yapıyor ve nasıl bilgisi olan yardımcı olursa cpk sevınırım
Araştırma hastaneleri yapıyor mesela Bakırköy, çam sakura gibi önce kadın dogumda muayene oluyorsun sonra o seni detayliya gonderip ordan randevu günü alıyorsun ne kadar erken gidersen iyi olur çünkü 1 ay veya daha fazlasina gün veriyorlar
Eğer suyun fazla degilse, bebek de haftasına göre çok iri değilse zarari olmuyordur ama olabildiğince dikkat etmek gerekiyor tabii.
Beyaz ekmek şekeri çok yükseltiyor, ben hep tam buğday yiyorum.