2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bayan refakatçi kabul ediyolar burda sadece ve kesinlikle ziyaretçi olarak bile kabul etmediler 5 yaşındaki oğlumu ben serviste yatarken. Rica minnet çocuk annesini görmek istiyo diyince 5 dk aldılar yanında güvenlikle birlikte.

Coraspin ve igne kullanıyordum. 32.haftada coraspini bıraktık iğne devam

36 ya kadar kullanacaktım normalde. Ama geçenlerde kanama olunca bıraktırdı dr. Coraspindi benimki de.

Kızlar bende hem coraspin hem göbekten oksapar kullanıyorum. Eski doktorum 36. Haftaya kadar coraspin kesin kullanman lazım oksapari doğumdan bir gün önce bırakacaksın demişti. Taşınmamizdan dolayı yeni doktorumda doğumdan 10 gün önce coraspin kesecez dedi. Bende mi daha erken kesmeliyim acaba sizler gibi? Etkisi 5 gün içinde geçiyormuş. Benim sezeryan olacak ama insan yine de korkuyor.

Evet bu konuda cok haklisin. Her gun bi oda yapip bitireim diince ertesi gun o.temiz.oda gene pislenio vay anasni,
Olsun canım. Olduğu kadar. Parça parça yap. Çok yorma kendini. Yine de en azından derinden temizlenmiş olur. Sonra üstünden bi süpürüp toparlayınca temiz olur yine.

Bebişleriniz gün içinde kaç defa hıçkırıyor? Benim 1le başladı bu ara 3 4ü buluyor. Okuduklarıma göre normal ama bilemedim sizde durumlar ne
İnan onu saymıyorum canim ya, böyle herşeye çok takınca stres oluyorum o yuzden biraz akışına bırakmak en iyisi. Günde 2-3 kez oluyordur sanırım.
Kaçıncı haftadaydın canım coraspirini bıraktında. Benim doktorum 32.haftada bırakacaksın demişti 31+4 de gittim bişey demedi. Benim de eve gelince aklıma geldi. Oyüzden sordum
32.haftadaydim canım yarın 34 oluyoruz nasipse.
Canım bende gebelik kolestazı sebebiyle bebeğin erken doğma gibi bir ihtimali var yani ben belki 36'da doğum yapacağım belli degil... Sen doktorunun yönlendirmesine göre hareket et istersen.

Bak bzmkiler sıkıntılı değilmiş

Eklentiler

• Screenshot_20201024-220856_Chrome.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 65
Kuuzum seninle aynı haftadayız bugün kontrolden geldik bebelerimizin kilosuda aynı seninle bizimkininde boyu uzamamış biraz ona canım sıkıldı ama kilosu haftasına göre normal dedi doktor canım
1800 mu seninki de. Off valla bu boy kilo olayları ne zor yaaa. Neyse sağlıklı olsunlar baska bisey istemiyorum

Kaşıntıların nasıl canın

Kizlar dogum sonrasi icin korse alicakmisiniz. Ben doktoruma sordum cok onermiyorum dedi dr una soranlar oldumj

Bende çok takılmazdımda şimdiye kadar hep uzun olucak boyu önde diyordu şimdi sadece iki haftada hiç uzamayınca o yüzden içim rahatsız oldu ama çok şükür sağlığı herşeyi yerinde
Cok şükür kuzum. Allah hepimizin bebeklerini korusun saglik versin onlara

Özel hastane gittigim ama hic fikrim yok refakatciyle ilgili bi sonraki gidisimde sorayım en iyisi yoksa boyle aklıma takilip durucak. Hic degilse kendimi ona gore hazirlarim

Bende çok takılmazdımda şimdiye kadar hep uzun olucak boyu önde diyordu şimdi sadece iki haftada hiç uzamayınca o yüzden içim rahatsız oldu ama çok şükür sağlığı herşeyi yerinde
Nickten tahmin ettim . Sizde endometriozis mi var

Allah yardımcın olsun vanım ben de yurtdışında yaşıyorum oğlum mecburen arkadaşlarda kalacak gibi görünüyor benim de aklım oğlumda kalacak

Aşırı mide yanmam var asla uyuyamıyorum ne yapsam geçmiyor kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…