2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kaşıntıların nasıl canın
Dün akşam ayaklarımda ve bacaklarımda oldu ama uyutmayacak kadar değil. Bugün pek yok çok şükür. Elimi surersem kolum bacağım kasinir ama kafami oraya vermemeye çalışıyorum canım.

Kizlar dogum sonrasi icin korse alicakmisiniz. Ben doktoruma sordum cok onermiyorum dedi dr una soranlar oldumj
Doktoruma henüz sormadım canım. Bir sonraki kontrolde unutmazsam sorayim

Aşırı mide yanmam var asla uyuyamıyorum ne yapsam geçmiyor kafayı yicem
Doktor bana Gaviscon verdi canım, günde 3 ölçeğe kadar rahatlıkla kullanabilirsin zararı yok dedi.

İlaç vermediler mi kuzu bana femodin DİE bi ilaç werdi mükemmel hemen kesiyor Doktoruna sor istersen iç derse kesinlikle hemen al anında etki ediyo
Yok canım vermedi hiç bişi kussam rahatlıcam sanki kusamıyorum da çok kötüyüm gidip kafama göre alsam mı nabsam

Çok sağol canım cevap için. Allah tamamına erdirsin İnşAllah cümlemizinkini

Yok canım vermedi hiç bişi kussam rahatlıcam sanki kusamıyorum da çok kötüyüm gidip kafama göre alsam mı nabsam
Canim soğuk süt yudumla yada dondurma varsa biraz yiyebilirsin yada elma . Bebek baskı yaptığından zaten çoğu kişi yasiyo bunu gaviscon alabilirsin zararsız yazdirmana da gerek yok hemen hemen aynı fiyata denk geliyo. Ama şu durumda bana o bile anlık etki ediyo. Bebek saçlı oluyo derler bakalım

Özele gidiyorum canım bugün devleti aradım yok randevu bulamıyorum resmen delircem valla az kaldı detaylı ultrasona da soktu ordada kilosu düşük dedi ama her çocuk kilolu olacak diye birşey yok dedi bebeğe giden damarlarda vs sorun yok dedi

Şurubunu mu canım?

Valla delirtti beni canım bu doktor her gittiğimde aynı yapıyor erken doğuma hazırla kendini diyip duruyor en son gitmeden 9 gün önce gittiğimde 1.305 dedi kilosu 9 gün sonra gittim 1.500 dedi kilo almış işte daha ne olacak anlamıyorum ki balık yağı vs mi kullansam acaba

Görselini atar mısın gidip alacak eşim çok kötüyüm

Aspirin kullanan bikac kisi varmisiz gene ama cogunluk erken birakmis benimki baya geç geliyo nedense bi de kanama falan da yapiyomus anlasilan iyice tirstim

Hanımlar kaç kg aldınız ben 13 kg almışım ama doktora gittiğimde ne kafayla demişsem 3 kg fazla söylemişim 16 kg aldım diye açlık tokluk kan şekerime baktırdı ben ilk hamilelikte 19 kg aldım şimdi doğuma 25 günm var 3 kg daha alsam 16 kg bence gayet iyi

Kizlar dogum sonrasi icin korse alicakmisiniz. Ben doktoruma sordum cok onermiyorum dedi dr una soranlar oldumj
Ben kullanicam iyi ki hatırlattın hep elime gelen şeydi normalde şimdi nerdedir hiç bilmiyorum aramam lazım

7.5-8 kilo aldim

Çok sağol canım cevap için. Allah tamamına erdirsin İnşAllah cümlemizinkini
Amin canım inşallah
Şurubunu mu canım?
Evet canım, Gaviscon şurup deyince verirler zaten.
34. Haftadayım, toplamda 12 kg aldım. Doktorum doğuma kadar en fazla +16kg ile bitirirsek çok iyi olur dedi. Benim son günlerde iştahım çok arttı kendimi tutmaya çalışıyorum

Kizlar size gecen hafta anlatmstm hatrlarsaniz. Subemizde korona cikti 5 arkadasim korona oldu. Bende evden cLisiyor olmama ragmen o korona habernden 1 hafta once iclernden biriyle gorusmustum. Test yaptirip negatf cikan diger sube arkadaslarmdan biri (ilk pozitif vakamizdan tam 7 gun snra ) pozitif cikti. Bugum tam 14 gunum bitti benmde goruseli. Artk sknti kalmamistir demi ne diosunzu

Kac kg aldm bliyomsun sdce 4. Normalde olsa sevnirdm. Ama bebek gelisimi geri oldugu icin cok uzuluyorum. Dr da iyi degil bukadr az alman diyor. Neden bole oldu blmiorm. Kg lu hamile kaldm belki ondandir

Buldum internetten pembeli şişe sanırım eşim gitti almaya eczaneci gerizekalı elinde yokmus hamıleyse de o ılacı ıcemez demıs esımde adam oyle dıyınce ben baska eczaneden de sana onu almam dogal cozum bulalım dıye tutturdu seçmece bana denk geliyorlar ya

Canm midem yandiginda dr um bana talcid veya rennie tablet alip cigneyeblirsin demisti. Daha gelmedyse eve onlari alsin

Kac kg aldm bliyomsun sdce 4. Normalde olsa sevnirdm. Ama bebek gelisimi geri oldugu icin cok uzuluyorum. Dr da iyi degil bukadr az alman diyor. Neden bole oldu blmiorm. Kg lu hamile kaldm belki ondandir
Canm belli ki elinde değil bende çok aşırı iştahlı değilim kötüde değilim bazı bunyeler almıyor ben aldım , kilolu olup 7-9 kg ile doğum yapan arkadaşlarm da var dediğin le alakasi olabiliyor , biraz daha özen gostermelisin o zaman yediğine ictigine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…