Dün akşam ayaklarımda ve bacaklarımda oldu ama uyutmayacak kadar değil. Bugün pek yok çok şükür. Elimi surersem kolum bacağım kasinir ama kafami oraya vermemeye çalışıyorum canım.Kaşıntıların nasıl canın
Doktoruma henüz sormadım canım. Bir sonraki kontrolde unutmazsam sorayimKizlar dogum sonrasi icin korse alicakmisiniz. Ben doktoruma sordum cok onermiyorum dedi dr una soranlar oldumj
Doktor bana Gaviscon verdi canım, günde 3 ölçeğe kadar rahatlıkla kullanabilirsin zararı yok dedi.Aşırı mide yanmam var asla uyuyamıyorum ne yapsam geçmiyor kafayı yicem
İlaç vermediler mi kuzu bana femodin DİE bi ilaç werdi mükemmel hemen kesiyorAşırı mide yanmam var asla uyuyamıyorum ne yapsam geçmiyor kafayı yicem
Yok canım vermedi hiç bişi kussam rahatlıcam sanki kusamıyorum da çok kötüyüm gidip kafama göre alsam mı nabsamİlaç vermediler mi kuzu bana femodin DİE bi ilaç werdi mükemmel hemen kesiyorDoktoruna sor istersen iç derse kesinlikle hemen al anında etki ediyo
Çok sağol canım cevap için. Allah tamamına erdirsin İnşAllah cümlemizinkiniİnan onu saymıyorum canim ya, böyle herşeye çok takınca stres oluyorum o yuzden biraz akışına bırakmak en iyisi. Günde 2-3 kez oluyordur sanırım.
32.haftadaydim canım yarın 34 oluyoruz nasipse.
Canım bende gebelik kolestazı sebebiyle bebeğin erken doğma gibi bir ihtimali var yani ben belki 36'da doğum yapacağım belli degil... Sen doktorunun yönlendirmesine göre hareket et istersen.
Ben içiyordum aslında hala içmem lazım mı bilmiyorum ama oksapar kullandığım için arada sırada içiyorum şimdiKizlar aranizda aspirin içen var mi? Doktorunuz kaçinci haftaya kadar içmenizi istedi?
Canim soğuk süt yudumla yada dondurma varsa biraz yiyebilirsin yada elma . Bebek baskı yaptığından zaten çoğu kişi yasiyo bunu gaviscon alabilirsin zararsız yazdirmana da gerek yok hemen hemen aynı fiyata denk geliyo. Ama şu durumda bana o bile anlık etki ediyo. Bebek saçlı oluyo derler bakalımYok canım vermedi hiç bişi kussam rahatlıcam sanki kusamıyorum da çok kötüyüm gidip kafama göre alsam mı nabsam
Özele gidiyorum canım bugün devleti aradım yok randevu bulamıyorum resmen delircem valla az kaldı detaylı ultrasona da soktu ordada kilosu düşük dedi ama her çocuk kilolu olacak diye birşey yok dedi bebeğe giden damarlarda vs sorun yok dediBence de başka bir doktora daha görünmelisin canım burda başka arkadaşlarda vardı bebeği geriden gelen onların da doktoru hiç böyle şeyler söylememiş senin ki tam felaket tellalı sanki tedbir güzel bişey de boşa strese sokmak o sıkıntılardan daha tehlikeli için rahat etsin mutlaka başka doktora da gözük
Şurubunu mu canım?Dün akşam ayaklarımda ve bacaklarımda oldu ama uyutmayacak kadar değil. Bugün pek yok çok şükür. Elimi surersem kolum bacağım kasinir ama kafami oraya vermemeye çalışıyorum canım.
Doktoruma henüz sormadım canım. Bir sonraki kontrolde unutmazsam sorayim
Doktor bana Gaviscon verdi canım, günde 3 ölçeğe kadar rahatlıkla kullanabilirsin zararı yok dedi.
Valla delirtti beni canım bu doktor her gittiğimde aynı yapıyor erken doğuma hazırla kendini diyip duruyor en son gitmeden 9 gün önce gittiğimde 1.305 dedi kilosu 9 gün sonra gittim 1.500 dedi kilo almış işte daha ne olacak anlamıyorum ki balık yağı vs mi kullansam acabaCanım miladında 2.500 kg doğan bebekle 4.000 kg doğan bebek de aynı doktorların gözünde bence stres yapma her bebek tombik doğacak diye bir şey yokAbimlerin bebiş 35'inci hafta da 2 kg olmuştu benım 32 hafta da 1.910 çıktı Çok tombul bebek doğurmakta sağlıklı bir şey değil içini ferah tut bence başka doktora da gözükme şansın varsa muhakkak gözük bazı doktorlar felaket tellalı gibi çünkü
Görselini atar mısın gidip alacak eşim çok kötüyümCanim soğuk süt yudumla yada dondurma varsa biraz yiyebilirsin yada elma . Bebek baskı yaptığından zaten çoğu kişi yasiyo bunu gaviscon alabilirsin zararsız yazdirmana da gerek yok hemen hemen aynı fiyata denk geliyo. Ama şu durumda bana o bile anlık etki ediyo. Bebek saçlı oluyo derler bakalım
Ben kullanicam iyi ki hatırlattın hep elime gelen şeydi normalde şimdi nerdedir hiç bilmiyorum aramam lazımKizlar dogum sonrasi icin korse alicakmisiniz. Ben doktoruma sordum cok onermiyorum dedi dr una soranlar oldumj
7.5-8 kilo aldimHanımlar kaç kg aldınız ben 13 kg almışım ama doktora gittiğimde ne kafayla demişsem 3 kg fazla söylemişim16 kg aldım diye açlık tokluk kan şekerime baktırdı ben ilk hamilelikte 19 kg aldım şimdi doğuma 25 günm var 3 kg daha alsam 16 kg bence gayet iyi
Amin canım inşallahÇok sağol canım cevap için. Allah tamamına erdirsin İnşAllah cümlemizinkini
Evet canım, Gaviscon şurup deyince verirler zaten.Şurubunu mu canım?
34. Haftadayım, toplamda 12 kg aldım. Doktorum doğuma kadar en fazla +16kg ile bitirirsek çok iyi olur dedi. Benim son günlerde iştahım çok arttı kendimi tutmaya çalışıyorumHanımlar kaç kg aldınız ben 13 kg almışım ama doktora gittiğimde ne kafayla demişsem 3 kg fazla söylemişim16 kg aldım diye açlık tokluk kan şekerime baktırdı ben ilk hamilelikte 19 kg aldım şimdi doğuma 25 günm var 3 kg daha alsam 16 kg bence gayet iyi
Kac kg aldm bliyomsun sdce 4. Normalde olsa sevnirdm. Ama bebek gelisimi geri oldugu icin cok uzuluyorum. Dr da iyi degil bukadr az alman diyor. Neden bole oldu blmiorm. Kg lu hamile kaldm belki ondandirHanımlar kaç kg aldınız ben 13 kg almışım ama doktora gittiğimde ne kafayla demişsem 3 kg fazla söylemişim16 kg aldım diye açlık tokluk kan şekerime baktırdı ben ilk hamilelikte 19 kg aldım şimdi doğuma 25 günm var 3 kg daha alsam 16 kg bence gayet iyi
Buldum internetten pembeli şişe sanırım eşim gitti almaya eczaneci gerizekalı elinde yokmus hamıleyse de o ılacı ıcemez demıs esımde adam oyle dıyınce ben baska eczaneden de sana onu almam dogal cozum bulalım dıye tutturduAmin canım inşallah
Evet canım, Gaviscon şurup deyince verirler zaten.
34. Haftadayım, toplamda 12 kg aldım. Doktorum doğuma kadar en fazla +16kg ile bitirirsek çok iyi olur dedi. Benim son günlerde iştahım çok arttı kendimi tutmaya çalışıyorum
Canm midem yandiginda dr um bana talcid veya rennie tablet alip cigneyeblirsin demisti. Daha gelmedyse eve onlari alsinBuldum internetten pembeli şişe sanırım eşim gitti almaya eczaneci gerizekalı elinde yokmus hamıleyse de o ılacı ıcemez demıs esımde adam oyle dıyınce ben baska eczaneden de sana onu almam dogal cozum bulalım dıye tutturduseçmece bana denk geliyorlar ya
Canm belli ki elinde değil bende çok aşırı iştahlı değilim kötüde değilim bazı bunyeler almıyor ben aldım , kilolu olup 7-9 kg ile doğum yapan arkadaşlarm da var dediğin le alakasi olabiliyor , biraz daha özen gostermelisin o zaman yediğine ictigineKac kg aldm bliyomsun sdce 4. Normalde olsa sevnirdm. Ama bebek gelisimi geri oldugu icin cok uzuluyorum. Dr da iyi degil bukadr az alman diyor. Neden bole oldu blmiorm. Kg lu hamile kaldm belki ondandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?