14 gun geçmiş canım şimdiye belirti olurdu korkma artık bence.Kizlar size gecen hafta anlatmstm hatrlarsaniz. Subemizde korona cikti 5 arkadasim korona oldu. Bende evden cLisiyor olmama ragmen o korona habernden 1 hafta once iclernden biriyle gorusmustum. Test yaptirip negatf cikan diger sube arkadaslarmdan biri (ilk pozitif vakamizdan tam 7 gun snra ) pozitif cikti. Bugum tam 14 gunum bitti benmde goruseli. Artk sknti kalmamistir demi ne diosunzu
Ya daha geçen hafta doktor yazdı bana ve ihtiyaç oldukça da içiyorum. Benim karaciğerden dolayı vitamin bile içmiyorum ama doktor Gaviscon çok zararsız icmende sorun yok dedi. Bence o mide yanmasını boşuna çekmeBuldum internetten pembeli şişe sanırım eşim gitti almaya eczaneci gerizekalı elinde yokmus hamıleyse de o ılacı ıcemez demıs esımde adam oyle dıyınce ben baska eczaneden de sana onu almam dogal cozum bulalım dıye tutturduseçmece bana denk geliyorlar ya
Yakınmış haftamizda inşallah öyle olurAmin canım inşallah
Evet canım, Gaviscon şurup deyince verirler zaten.
34. Haftadayım, toplamda 12 kg aldım. Doktorum doğuma kadar en fazla +16kg ile bitirirsek çok iyi olur dedi. Benim son günlerde iştahım çok arttı kendimi tutmaya çalışıyorum
Güzel gidiyorsun canm gerci benim doktor doğuma kadar 10 kg demişti ama7.5-8 kilo aldim
Sin düzlüğe geldik inşallah biraz dikkat edersek olur canımYakınmış haftamizda inşallah öyle olur16 ile kapatırız
Ay eczacının halt yemesi bence ilk hamileliğimde şişe şişe bitirmiştim hem gaviscon hem de rennie şurupBuldum internetten pembeli şişe sanırım eşim gitti almaya eczaneci gerizekalı elinde yokmus hamıleyse de o ılacı ıcemez demıs esımde adam oyle dıyınce ben baska eczaneden de sana onu almam dogal cozum bulalım dıye tutturduseçmece bana denk geliyorlar ya
Ben en son yani 2 hafta önce falan tartıldım 6-7 kilo almıştım şimdiyi bilmiyorumHanımlar kaç kg aldınız ben 13 kg almışım ama doktora gittiğimde ne kafayla demişsem 3 kg fazla söylemişim16 kg aldım diye açlık tokluk kan şekerime baktırdı ben ilk hamilelikte 19 kg aldım şimdi doğuma 25 günm var 3 kg daha alsam 16 kg bence gayet iyi
Yok canım genelde belirtiler 4-7 arasında gösteriyor kendini. 14 gün geçmiş daha bişey olmaz allahın izniyle olsaydı çoktan belirti çıkardı sizdedeKizlar size gecen hafta anlatmstm hatrlarsaniz. Subemizde korona cikti 5 arkadasim korona oldu. Bende evden cLisiyor olmama ragmen o korona habernden 1 hafta once iclernden biriyle gorusmustum. Test yaptirip negatf cikan diger sube arkadaslarmdan biri (ilk pozitif vakamizdan tam 7 gun snra ) pozitif cikti. Bugum tam 14 gunum bitti benmde goruseli. Artk sknti kalmamistir demi ne diosunzu
Bir parça boş ekmek al ye canım açlıktan da bazen yanma olabiliyor birde yoğurt ye ekmeğin üstüne rahatlatır benimde her gece yanıyor yoğurt yiyorum süt falan geçirmiyor elmada geçirmiyorİlacın içeriğinde bile hamileler kullanabilir yazıyor eczacı'ya sövüyorum an itibariyle
Nane limon yaptım ılık süt içtim şimdi bi de yeşil elma deneyeceğim artık
Kusarsan rahatlıcak gibi hissediyosan kendini zorla kusturmaya çalış çok zor oluyo allah yardımcın olsunYok canım vermedi hiç bişi kussam rahatlıcam sanki kusamıyorum da çok kötüyüm gidip kafama göre alsam mı nabsam
En son 10 kiloydu pazartesi gidicem bakalım kaç kilo almışımHanımlar kaç kg aldınız ben 13 kg almışım ama doktora gittiğimde ne kafayla demişsem 3 kg fazla söylemişim16 kg aldım diye açlık tokluk kan şekerime baktırdı ben ilk hamilelikte 19 kg aldım şimdi doğuma 25 günm var 3 kg daha alsam 16 kg bence gayet iyi
Her zayıf bebek erken doğmaz ki canım başka sıkıntı yoksa kiloyu dert etme beslenmene dikkat et stres yapma bende öyle yapmaya çalışıyorumInsallahben e sabah esimle kalkip demir ilaci iciyordum 8bucukta. Sonra uyuyordum . 11 gibi fındık ceviz falan atistirip 12.30da eşimle kahvalti ediyordum . Doktor sıkıntı olmaz devam edebilirsin oylw ama protein agirliklibeslen dedi. Zayıf olmasi degil de erken doğması ya da Allah korusun bir sıkıntı olmasi korkutuyor beni
Devlete randevu bulmak gerçekten işkence bence zor buluyorum özeldeki doktorum 3 aylıkken bıraktı bende de şans yok ondan sonra bir doktorda dikiş tutturamadım.Kilodan başka sıkıntı yokmuş çok şükür sende kendine stres yapma senin doktor çok pimpirikli belli böyle strese sokup seni ne amaçlıyorÖzele gidiyorum canım bugün devleti aradım yok randevu bulamıyorum resmen delircem valla az kaldı detaylı ultrasona da soktu ordada kilosu düşük dedi ama her çocuk kilolu olacak diye birşey yok dedi bebeğe giden damarlarda vs sorun yok dedi
Ben çok zayıf hamile kalmıştım ilk 3 aydan sonra baya hızlı aldımHanımlar kaç kg aldınız ben 13 kg almışım ama doktora gittiğimde ne kafayla demişsem 3 kg fazla söylemişim16 kg aldım diye açlık tokluk kan şekerime baktırdı ben ilk hamilelikte 19 kg aldım şimdi doğuma 25 günm var 3 kg daha alsam 16 kg bence gayet iyi
Benim çevremde gavisconu kullanan çok kişi duydum canım gebelikte niye öyle demiş ki acaba eczacı. Çok rahatsız olmuşsun doğal yöntem ne kadar çabuk rahatlatabilir ki seniBuldum internetten pembeli şişe sanırım eşim gitti almaya eczaneci gerizekalı elinde yokmus hamıleyse de o ılacı ıcemez demıs esımde adam oyle dıyınce ben baska eczaneden de sana onu almam dogal cozum bulalım dıye tutturduseçmece bana denk geliyorlar ya
14 gün içinde muhakkak belirti olurdu canım pozitif olsaydın. Endişelenme bence artık.Kizlar size gecen hafta anlatmstm hatrlarsaniz. Subemizde korona cikti 5 arkadasim korona oldu. Bende evden cLisiyor olmama ragmen o korona habernden 1 hafta once iclernden biriyle gorusmustum. Test yaptirip negatf cikan diger sube arkadaslarmdan biri (ilk pozitif vakamizdan tam 7 gun snra ) pozitif cikti. Bugum tam 14 gunum bitti benmde goruseli. Artk sknti kalmamistir demi ne diosunzu
Canım kafana takma bu kadar benim ilk kızım 2kilo360gr doğdu prematüre kıyafetler giydiÖzele gidiyorum canım bugün devleti aradım yok randevu bulamıyorum resmen delircem valla az kaldı detaylı ultrasona da soktu ordada kilosu düşük dedi ama her çocuk kilolu olacak diye birşey yok dedi bebeğe giden damarlarda vs sorun yok dedi
Canım.cok geçmiş olsunİlacın içeriğinde bile hamileler kullanabilir yazıyor eczacı'ya sövüyorum an itibariyle
Nane limon yaptım ılık süt içtim şimdi bi de yeşil elma deneyeceğim artık
Hanımlar kaç kg aldınız ben 13 kg almışım ama doktora gittiğimde ne kafayla demişsem 3 kg fazla söylemişim16 kg aldım diye açlık tokluk kan şekerime baktırdı ben ilk hamilelikte 19 kg aldım şimdi doğuma 25 günm var 3 kg daha alsam 16 kg bence gayet iyi
Aspirin kullanan bikac kisi varmisiz gene ama cogunluk erken birakmis benimki baya geç geliyo nedense bi de kanama falan da yapiyomus anlasilan iyice tirstim
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını alabildiniz mi direk veriyolar zaten söyleyince ve yinede görsel attım .Görselini atar mısın gidip alacak eşim çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?