2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
14 gun geçmiş canım şimdiye belirti olurdu korkma artık bence.
Ya daha geçen hafta doktor yazdı bana ve ihtiyaç oldukça da içiyorum. Benim karaciğerden dolayı vitamin bile içmiyorum ama doktor Gaviscon çok zararsız icmende sorun yok dedi. Bence o mide yanmasını boşuna çekme

Yakınmış haftamizda inşallah öyle olur 16 ile kapatırız

Ay eczacının halt yemesi bence ilk hamileliğimde şişe şişe bitirmiştim hem gaviscon hem de rennie şurup

İlacın içeriğinde bile hamileler kullanabilir yazıyor eczacı'ya sövüyorum an itibariyle
Nane limon yaptım ılık süt içtim şimdi bi de yeşil elma deneyeceğim artık

Ben en son yani 2 hafta önce falan tartıldım 6-7 kilo almıştım şimdiyi bilmiyorum

Yok canım genelde belirtiler 4-7 arasında gösteriyor kendini. 14 gün geçmiş daha bişey olmaz allahın izniyle olsaydı çoktan belirti çıkardı sizdede

İlacın içeriğinde bile hamileler kullanabilir yazıyor eczacı'ya sövüyorum an itibariyle
Nane limon yaptım ılık süt içtim şimdi bi de yeşil elma deneyeceğim artık
Bir parça boş ekmek al ye canım açlıktan da bazen yanma olabiliyor birde yoğurt ye ekmeğin üstüne rahatlatır benimde her gece yanıyor yoğurt yiyorum süt falan geçirmiyor elmada geçirmiyor

Yok canım vermedi hiç bişi kussam rahatlıcam sanki kusamıyorum da çok kötüyüm gidip kafama göre alsam mı nabsam
Kusarsan rahatlıcak gibi hissediyosan kendini zorla kusturmaya çalış çok zor oluyo allah yardımcın olsun doktoruna ulaşabilirsen sor aslında ilacı alırsın en azından rahatlatır çünkü sonrasında da lazıö oluyo

En son 10 kiloydu pazartesi gidicem bakalım kaç kilo almışım

Her zayıf bebek erken doğmaz ki canım başka sıkıntı yoksa kiloyu dert etme beslenmene dikkat et stres yapma bende öyle yapmaya çalışıyorum
Devlete randevu bulmak gerçekten işkence bence zor buluyorum özeldeki doktorum 3 aylıkken bıraktı bende de şans yok ondan sonra bir doktorda dikiş tutturamadım.Kilodan başka sıkıntı yokmuş çok şükür sende kendine stres yapma senin doktor çok pimpirikli belli böyle strese sokup seni ne amaçlıyor
Ben çok zayıf hamile kalmıştım ilk 3 aydan sonra baya hızlı aldım 16 kilo almışım o da 2 hafta önceydi hayatımda ilk defa 70 i görcem galiba Allahtan boydan dolayı belli olmuyor neyse sağlık olsun 3 çocukla bi kaç ay tutmaz o kiloların gitmesi
Benim çevremde gavisconu kullanan çok kişi duydum canım gebelikte niye öyle demiş ki acaba eczacı. Çok rahatsız olmuşsun doğal yöntem ne kadar çabuk rahatlatabilir ki seni yanma çok zor inşallah biran önce geçer bol şifalar kuzum

14 gün içinde muhakkak belirti olurdu canım pozitif olsaydın. Endişelenme bence artık.

Canım kafana takma bu kadar benim ilk kızım 2kilo360gr doğdu prematüre kıyafetler giydi

+6 kilodayım hatta bu ay almak yerine verdim tatlı hamurisi kesince
Bebek de zayıf olunca insan üzülüyor keşke alsam, 12-13 alırım diyordum ama onu da alamayacağım herhalde.

Aspirin kullanan bikac kisi varmisiz gene ama cogunluk erken birakmis benimki baya geç geliyo nedense bi de kanama falan da yapiyomus anlasilan iyice tirstim

Size ne zaman bırak dedi doktorunuz?

Görselini atar mısın gidip alacak eşim çok kötüyüm
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını alabildiniz mi direk veriyolar zaten söyleyince ve yinede görsel attım .

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-25-08-40-26-39.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…