2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağol canim ins senin guzel kilo almıştır. evet doktor haftasiyla uyumlu dedi ama 3 haftada öyle az alınca iste üzüldüm.ama beslenmemizle de ciddi şekilde ilgisi yokmuş aslında bebek genetik olarak biraz zayıf da olabilir dedi doktor su son 3 haftam biraz daha dikkat edeyim 3 kg doğsa ins.habire faydalı şeyler yemek de çok sıkıcı yaa

23 günüm kaldı doguma bakalim ins biraz daha kilo alimi artar doğasıya kadar.evet coraspini bırakmak gerekiyor canım

Evet canım aslinda her gün yumurta 3 ceviz peynir süt de tüketiyorum ama biraz daha dikkat etmeye çalışıcam.bakalim sağlıkla gelsin yeterki

Kuzum bende koraspini bıraktım iğneye devam ediyorum benim 1 aydır kilosu azdı her gittiğimde öyle diyordu üzme kendini protein ağırlıklı beslen alır üzülme sakın ben 9 gündür beynimi yedim resmen
Ya genetik olarak biraz zayıf olabilir bazi haftalar cok almayabilir sorun etme her şeyi iyi dedi doktor.yeme sende beynini ah biz anneler

Evet canim haklısın sorun olsa soylerdi.ben sordum az almış kilo diye haftasıyla uyumlu suyu her şeyi gelişimi iyi sorun etme dedi.ah gece bir sag bir sol biraz da oturarak uyumaya çalışıyorum artık karnım çok ağır.

Aslında doktor bana da vermişti.en iyisi içmek inşallah azaltır.

İnşallah canım bir hafta gerideydi kg bakımından bakalım ne durumda. Ne güzel bak senin bebiş en azından haftasıyla uyumluymuş sıkma canını. Ben minyonum sizin gibi minyon olcak falan dedi kg bakınca. Aynen son zamanlar biraz daha dikkat edicez sabredicez canım aynen çok sıkıcı ama napalım işte insan faydasız şeyler de yemek istiyor ama bebişi düşününce yiyemiyor :)
allah bi kolaylık vericektir canım
Aminnnn canımm hepimize inşallahhh :)
Aslında doktor bana da vermişti.en iyisi içmek inşallah azaltır.
Aynen canım kullan verdiyse fayda ediyor en azından azaltıyor yoksa ben dayanamazdım nerdeyse başından beri acı çekiyorum ben magnezyum olmasa daha kötü olurdu halim.

fikoss Benim de 34. Haftada 2495 ti. Başka bir.ultrasonda ertesi günü 2200 civarı dedi doktor.:) Hiç takilmadim bile. Kilo almi s mi ona bakmak lazım.
3haftada 300 gr almış yeter insallah ben de kiloyu takmiyorum okadar da yeter ki sağlıklı dogsun bebeklerimiz hepimizin

bende tam 33 te bıraktım. Benim doktorumun takip ettiği bile yok ben kendim sordum önceki gebeliğimde 32 de bıraktım napayım diye ondan sonra bırakabilirsin dedi. Nerden düştüysem bu kadına bir de doğum paketi şeklinde anlaştık maalesef son bir taksidim kaldı keşke baştan vazgeçseydim çok kafama takıyorum

Canım İzmir Büyükşehir Belediye başkanı paylaştı buradan yardımlarınızı yapabilirsiniz diye

Valla biktim artk ya yeter kardesimin sevgilisi grip olmus. Dun de kardesm geldi bana sarildi etti depremden korktm diye. Bende normalde hep uzak dururum dayanamadm busfer. Daha bugun sevglsnin grip oldgnu ogrendm. Nasl bi umursamazlk. Kiza diyorm ki git hadi bi test yaptir yoktur bseym diyor. Valla biktim artk hcbseyi kaldiricak gucm kalmadi yeter ya

Ben hala coraspirin kullanıyorum.ilk gebeligimdede kullanmıştım.hatta icip doğuma gitmiştim.
Ben de bunu merak ediyorum aslinda kimi doktor doguma kadar biraktirmiyor kimi daha erken biraktiriyor dogumda herhangi bi skinti cikarmadi mi size

Kıyamam ya insanlar neden bu kadar dikkatsiz biz uzak durmaya çalıştıkça anlamıyorlar dikkat etmiyorlar. Sinir küpüne dönüyorum böyle durumlarda bende anlıyorum seni.

Evet canım aslinda her gün yumurta 3 ceviz peynir süt de tüketiyorum ama biraz daha dikkat etmeye çalışıcam.bakalim sağlıkla gelsin yeterki
Canım strese girme 3 kg rahat doğar inşallah vitaminlerini de düzenli kullan sola yatmaya önem ver kan akışından dolayi

Canım sen nasılsın ne zamandır yoksun bebeğin gelişimi kilosu nasıl her eşy yolundadır inşallah
İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın 32. Hafta iznine ayrıldım bugün. Gelisimimiz 2 hafta gerideydi. 1 haftaya düşmüş ç
ok şükür. İzindeyken toparlarim inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…