2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar kontrolden geldim.35. Haftadayim bebek 2.469 kg olmuş.3 hafta önce 2.169 du.yani 3 haftada yaklaşık 300 gr almış. Doktor bir problem gormedi ama 3 haftaya göre az almış gibi geldi bana,bilgisi olan var mi?sezeryana da 23 gün kaldı 38+3 te alalım dedi.Normal mi sizce

Çok üzüldüm gerçekten. Sadece para için bunların yapılabilmesini insanın aklı vicdanı kabul etmiyor. Umarım tüm olumsuz izlerinden kurtulursunuz yaşadıklarınızın

Doktorun normal dediyse lütfen canını sıkma. Benim bebeğim de son 2 haftada 200 gram almış. Dotkorum önemli olan çok kilo alması değil, kilo alabilmesi dedi.
Doğumuna ortalama daha 2 hafta var 200 gram daha alsa 2700 gibi bir kilo ile doğar -ki bu da kötü bir kilo değil ki. Ben 2800 doğmuşum gayet iyiydin diyor annem.
Başka sağlık sorunu yoksa, doktor normal diyorsa kilosunu, boyunu gerçekten kafamıza takmaya değmiyor. Nasipse doğduktan sonra alır kilosunu.

Çok üzüldüm gerçekten. Sadece para için bunların yapılabilmesini insanın aklı vicdanı kabul etmiyor. Umarım tüm olumsuz izlerinden kurtulursunuz yaşadıklarınızın
Teşekkür ederim şimdi çok daha iyiyim en azından fiziksel bir sıkıntımız yok hem bebeğimde hem bende Sağlık olsun diyelim. Size de hayırlı doğumlar dilerim, güzel doğum hikayenizi burdan paylaşmayı unutmayın e mi

Niye az aldi anlamadim süt pek içemedim yani günde 1 bardak falan bazen içtim bu ara.bu zamana kadar hep alması gerektiği kadar alıyordu ama 32.haftada coraspin bıraktık igne devam ediyoruz onun etkisi mi acaba.ins bir sorun yoktur

Kızlar ben 2 gündür çok kötüyüm.belimde ve kasıkarımda ağri var.oturunca bi nebze geçiyor. Ama yurumem nerdeyse imkansiz 2 gün sonra kontrolüm var.sabredeyim diyorum ama yinede korkmuyo deyilim

Merak etmeyin sakin olun benimkine de kg olarak 1 hafta geride demişti bakalım bu hafta göreceğim ne halde. Biz çok takıyoruz kafamızı kg na aslında normal diyorlar ama dinlemiyoruz doktorları.
Ben hiç içemiyorum süt yani en başta içiyordum mideme çok dokundu süt benim. Dktorum illa süt içeceksin diye bir şey yok yoğurt ye ayran iç peynir ye süt ürünü tüket yeter dedi. Muz, yumurta, süt ürünleri, kuruyemişler çok kg aldırıyormuş bir de pekmez. Bende bunları tüketmeye çalışıyorum her gün. Seni çok iyi anlıyorum üzüntünü anlıyorum acaba iyi beslenemedim mi diye düşündüm hep bu zamana kadar ama bazen bizimle alakalı bir durum olmuyor kg almamaları. Sende bol bol muz falan yemeye çalış en azından beslendim dersin sıkma canını sağlığı yerinde ya sevindim.

Kızlar ben 2 gündür çok kötüyüm.belimde ve kasıkarımda ağri var.oturunca bi nebze geçiyor. Ama yurumem nerdeyse imkansiz 2 gün sonra kontrolüm var.sabredeyim diyorum ama yinede korkmuyo deyilim
Geçmiş olsun canım sakin ol korkmamaya çalış seni anlıyorum ama bende kaç zamandır bel kasık ağrısı çekiyorum yürümem yatakta dönmem yattığım yerden kalkmam falan çok acı veriyor bana magnezyum vermişti doktorum o biraz azalttı ama hala acılarım var. sen kullanıyor musun magnezyum?

Coraspini bırakınca azalmış olabilir canım bence ama coraspin de 32.haftadan sonra bebekte kalp hastalıklarına sebep oluyormuş. Bende bırakacam bikac güne. Ilk gittiğim prof 36. Haftaya kadar kullan demişti ama riske atamam. Sonuçta kilo almış, canını sıkma.

Ben Ankara'da Medical e gidiyorum, 230 tl ydi, zam geldiyse bilmiyorum canım
Geldi canım gelmesi mesele değil ama normal hastane gibi çok kalabalık açıkçası tedirgin oluyo insan korkup da üniversite ye gitmeye çekindim ama bı fark göremiyorum

Saglikla huzurla büyütün inşallah. Önce yavrum, kendim ve ailem, sonra sizin gibi cesaret toplamaya ihtiyacı olan tüm anneler için çok güzel bir doğum hikayesi yazabilmeyi diliyorum

Merhaba kizlar kac gundur okuyamadim forumu bebegin dolabini hazirlamakla ugrasiyordum gunlerdir cok sukur dolap yerlestirme isi bitti sirada hastane cantasi var izmirli arkadaslarim cok cok gecmis olsun Umarim herkes bebekleriyle birlikte iyidir

Canım inan ben süt yoğurt başından beri tüketemiyorum gaz sancısı dan duramiyorum hamile olmadan da öyleydi. Ama sütlü tatlı tüketiyorum yoğurt olarak çorbasını tüketiyorum çok şükür bir hafta filan ondebile gorunuyo . Ona takılma yumurta ye özellikle muz kaşar peynir ve kefir kuruyemişler. Kendi kasmadan yap bunlari sonuçta almış gerilememis çok şükür

Kuzum bende koraspini bıraktım iğneye devam ediyorum benim 1 aydır kilosu azdı her gittiğimde öyle diyordu üzme kendini protein ağırlıklı beslen alır üzülme sakın ben 9 gündür beynimi yedim resmen

Epizyo cok kotu bisi gibi gozukmedi okudum simdi iki hikayedede duyunca adini tabiki arastirmadim ama boyle ufak mudahaeleler yapilabilir diye dusunuyorum

Kızlar muz yiyin günde 1 tane doğuma kadar bebege kilo aldırıyomus
Tam da yerli muzun zamanı simdi, şifa olsun
Ben de süt çok içmiyorum ama yoğurt çok tüketiyorum -ki yoğurtta daha fazla kalsiyum varmış.
Coraspini ben de bıraktım, sadece iğne kullaniyorum. Hiçbir vitamin kullanamıyorum durumumdan dolayı. Bence kendini üzme bizim stresimiz de etkiliyor bebişleri. Sorun olsa doktorun senden bunu gizler mi hiç, böyle düşün. Demek ki normal bir durum. Valla bu evhamlar bize dhaq çok zarar veriyor. Mümkün olduğunca sol tarafa yat, benim artık sol kolum ağrıyor üstüne yatmaktan.

Oturunca veya yatınca ağrım olmuyor hiç ama biraz ayakta kalınca bel ve kalcam çok ağrıyor. Dinlenince geçen bir agriysa tehlikeli olduğunu düşünmüyorum. Sen yine de gidince doktoruna sor tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…