2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geçmiş olsun canım, bitsin artık hepimizin iltihapları. Ben de idrar vermekten sıkıldım cuma kap verdiler, çantamda bekliyor, eşim hadi artık götüreyim diyor.
Teşekkür ederim bunlarla atlatalım gerçekten O kadar dikkat ediyorum yine de nasıl iltihaf kapıyorum anlamadım

dondum dolastim yine korse secemedim alan varsa bi yardimci olsun kizlar trendyol indirimdeyken aliyim diyorum

Hayırlısı buymuş kuzum bilmeden gidip muayene olup ya sana bulaştırsaydı maalesef böyle bir dönemden geçiyoruz

Üzülme canım geçeceğin doktor belki daha iyi olacak senin ve bebeğin için, mutlaka vardır bi hayır ama biz bilemiyoruz, akışına bırak senin elinde olan bi durum değil sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım da inşallah hastanede önemli değil, doktorda, doğum şeklide, bizim dışımızda gelişen olaylar sonuçta.

Owli alacagim ben canım
Bedeni nasıl seçeceksin canım 37.haftada belimizi ölçüp seçiliyormuş heralde, ama birisi bi beden küçük alın demişti sanırım korselerde. Doktora sormayı da unuttum bi dahaki gidişe sorcam inşallah, hemen takılıyor mu korse sezaryende sonra acaba

Bence doğum öncesi bel ölçüsüyle 37 hafta arasındaki bel ölçüsü arasında bir şey alınabilir. Çünkü doğumdan sonra göbek inecek illa fark eder ama onlar ztn cırtlı sorun da olmayabilir. Ben en büyüğünden alcam her halukarda

Niye en büyüğü alıyorsun canım etki etmez bak ölç ona göre al şöyle yazıyor :
Doğumdan önce uygun beden seçimi için 36. haftadan itibaren karın çevrenizi ölçün. Çıkan sonucun yaklaşık 8-12 cm eksiği doğum sonrası bedeninizi gösterecektir. Bu sonuç ile beden tablosundan seçim yapabilirsiniz. Zaten 3 bedeni varmış bende orta beden alırım büyük ihtimalle biraz sıksınki işe yarasın Ama doktordan tavsiye alanlar olmuştur belki korse konusunda, takipteyim bende bu konuyu

Kızlar rüyamda test yaptığımı gördüm silik çıktı sonra kalktım dayanamadım test yaptım. Adetime altı gün var. Biliyorum çok erken ama dayanamadım . Ben çizgi görüyorum. Siz görebiliyor musunuz?

Eklentiler

• 7CAD61C1-7A19-4372-8382-E738EC5EBCA4.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 79
dondum dolastim yine korse secemedim alan varsa bi yardimci olsun kizlar trendyol indirimdeyken aliyim diyorum
Şimdiye kadar en çok aklıma yatan owli oldu canım bedeni de ayarlanabilir ama yine de almadım tabi bekliyorum belki daha iyi bi fikir okurum diye 2 hafta sonra falan artık alırım sanırım

E benim bedenim en büyüğüne uygun ondan ben daha sormadım doktoruma ztn doğum şeklim de belli değil ki. Korseler de doğum şekline göre değişiyor, ama owli mantıklı geliyor.

E benim bedenim en büyüğüne uygun ondan ben daha sormadım doktoruma ztn doğum şeklim de belli değil ki. Korseler de doğum şekline göre değişiyor, ama owli mantıklı geliyor.
Benim bedenim de öyle şu an ama ben hep bi tık küçük alanlardanım canım rahat etmeyeyim de kendimi kontrol altına alayım diye, aldıklarım ne kadar rahatsa ben de o kadar rahat devam ediyorum çünkü

Benim bedenim de öyle şu an ama ben hep bi tık küçük alanlardanım canım rahat etmeyeyim de kendimi kontrol altına alayım diye, aldıklarım ne kadar rahatsa ben de o kadar rahat devam ediyorum çünkü
Ben de öyle yaparım normalde ama bi de alırım olmaz ondan şu aşamada byk alayım diorm

Çok çok hafif bi gölge var gibi canım ama sen en iyisi bikaç gün sonra tekrarla bu hayalet çizgiler çok yanıltıcı olabiliyor, inşallah Allah gönlüne göre verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…