2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar doğum öncesi son kontrol diye geldim yatışım yapıldı 2 serum verilecekmiş dua edin
Hayırlısı olsun canım dualarımız seninle. İnşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına. Haberlerini bekliyorum.
İdrar yollarımda enfeksiyon çıkmış kuzum antibiyotik yazmış
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin. Dua ediyorum sen ve senin gibi enfeksiyonu olan arkadaşlar için.

Yok gibi canım ben göremedim bu erken gebelik testlerinde kendi çizgisi olabiliyor Zamanında az mikroskopla inceleyecek kıvama gelmedim
inşallah vardır tabii..
en iyisi biraz beklemek yeniden idrar testi yapmak..

Biraz daha beklesen sorun olur mu cnm
Yani en azından bebek gelmek istemezse

Benim kontrolüm vardı 20 den 30 a sancı çıktı bu haftalarda normal heralde de mi

Valla ben doğuma yakın siparis verecegim ki degisim süresi gecmesin. Ama nasil seçeceğiz bilmiyorum. Urunun beden listesine gore alinabilir. Ama büyük olmasi fayda getirmez tabikii. 1 beden küçük daha iyi olir gibi

Kızlar galiba bn bugun akşam doktor yolu görürüm sancılarım yine başladı
Allah Allah canım ya.. Senin minik beklemek istemiyor sanırım neden böyle iki de bir sancın başlıyor anlamadım gitti. Çok mu sık geliyor sancın?

Kızlar bugün nst sonuçlarım pek iyi çıkmadı doktorum Kanuniye sevketti orda perinatolog inceleyip karar verecekmiş gerek görürse yatışım yapılabilir. Şimdi yoldayım gidiyorum dua edin iyi sonuçlar çıksın 10 gün daha bekleyebilelim

Şuan yürüyemiyorum birde bnm ilk bebeğimde erkn doğum ztn
Anladım canım akşama kadar beklemesen mi acaba eşini arasan da gelse mi ? Sen daha iyi bilirsin ama ne olur ne olmaz diye diyorum. İnşallah geçer sancıların da miniğin biraz daha bekler..

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. İnşallah bekler bir 10 gün daha.. Hayırlısı olsun.

Şimdiye kadar en çok aklıma yatan owli oldu canım bedeni de ayarlanabilir ama yine de almadım tabi bekliyorum belki daha iyi bi fikir okurum diye 2 hafta sonra falan artık alırım sanırım
bana onlr pek rahat ve kullanisli gibi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…