2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sen kalkma zaten canım senin hem riskli hemde 2 can taşıyon
İnşallah ayaklandığı zamanlarda gelir normalde kurtlu gibiyimdir uyumayı yatmayı sevmem pek o yüzden çok zorlanıyorum Keşke uykuya düşkün olmaydım biraz . E şimdi vücut yorulmadığı için uykumda gelmiyor doğal olarak .

Aynen ben de öyle. Daha mevzuatı okumadım ama son ana kadar çalışıp sonra kullanmaknisterim.zaten belki bir haftadan sonra bize nöbet tutturmayacaklar

Kizlar ikili test yaklaşıyor beni korkutuyor oğluma down sendromlu demişlerdi ense kalınlığı ölçümü normalden fazla yüksek çıktığı için dünyam başıma yıkılmıştı. Sıvı aldırman gerekiyor keseden dedi doktor yani sonuçta aldirmazdim çocuğumu tabi ama yinede insan hazırlıklı olmak istiyor. Almanyaya gidip orda yaptırmıştım sigortalı olduğum için orda. Sonuç negatif çıktı çok şükür ama o süreç gerçekten beni çok yiprarmisti çocuğumun sadece kafası büyükmüs umarım busefer aynı şeyleri yaşamam..

Peki size bir soru ilk gebeliğiniz mi ya da ilk gebeliğinizde hiç korkmadınız mı ? Ben deli gibi korkuyorum. Bakabilecek miyim ne yapacağım hiç bir şey bilmiyorum . Bir değil iki tane bir de . Hem çok seviniyorum hem de deli gibi korkuyorum yetebilecek miyim bakabilecek miyim ?

Bende Allah nasip ederse bayram sonuna rahatlarım inşallah . Birde eşim yanımda değil benim Asker virüsten dolayı gelemiyor . Kayınvalidem burada o bakıyor bana da her iş bende doktor hastane ilaç . Biraz o da stres yaratıyor sanırım bende .

Benim ikinci gebelik canim hiç korkma Allah öyle bir yardım ediyor sabır veriyorki Anne olunca inanki bambaşka bir güce sahip oluyorsun. Yetemedigin zamanlarda oluyor elbet ozaman da biraz ağlayıp çaresiz kalıp yine gücü kendinde bulursun inanki. İnsanın evladı için yapamayacağı hicbirsey yok.. Sende anlarsın miniklerini kucağına aldığında.

Canım bende korkuyorum inşaAllah Rabbim bizleri korktuğumuza uğratmasın hayırlı ve güzel haberler alalım hepimiz

yaaa Allah kavuştursun en kısa zamanda canim inşallah senin durumunda zor tabi kayinvalide büyük şans gerçekten benimkide oğluma bakıyor suan o olmasa çok fena olurdum gerçekten. Okullarda kapalı çünkü.. Ilgilenemezdimki. Merak etme bir kaç haftaya düzeliriz hepimiz inşallah.

Ben de direkt dna testi isteyeyim o zaman acaba her hastanede yapılabiliyor mu? Sen İstanbul’da mısın genelde İstanbul’da daha çok imkan oluyor çünkü. Ben ayrıca perinatologa da görüneyim diyorum inşallah

3. Tedavimizde tuttu bebek hep nedense kendimi 1 tanesi tutacak diye alıştırmışım . Doktor ikiside iyi deyince şok oldum korku panik geldi bir . Her zaman diyorum nasıl bakcam ikisine birden nasıl olacak

Insallah istediğin gibi olur canım. Ben kestiremiyorum son zamanlarımı inşallah sorunsuz geçer ve herşey zamanında olursa ben de 2. Dönem mart ayının başında işbaşı yapmış olacağım ücretli izinlerimle. Bebiş 3 aylık olmuş oluyor süt izni kullanabileceğimi de sanmıyorum idare izin vermiyor genelde. Hayırlısı inşallah. Onlara bir çözüm bulunuyor. O zamanlar sağlıkla gelsin de inşallah

Canım emin ol sanki Rabbimiz bizi bunun için yaratmış gibi herşeyi önceden öğrenmiş gibi yapmaya başlıyorsun ki ailem benden hiç ümitli değildi ve hepsi şaşırmıştı bebeğe çok iyi baktığımı görünce

Aynen ben de öyle. Daha mevzuatı okumadım ama son ana kadar çalışıp sonra kullanmaknisterim.zaten belki bir haftadan sonra bize nöbet tutturmayacaklar
İnşallah bir sorun çıkmaz. Ben de tam araştırmadım ama kullanmadığın izinler doğum sonrasına ekleniyor kesin

3. Tedavimizde tuttu bebek hep nedense kendimi 1 tanesi tutacak diye alıştırmışım . Doktor ikiside iyi deyince şok oldum korku panik geldi bir . Her zaman diyorum nasıl bakcam ikisine birden nasıl olacak
Bence çok şanslısın bir taşla iki kuş benimki tekti tek oluncada sıkılıyor lar belirli bir süreden sonra seninkiler birbirlerine arkadaş olur sana sarmazlar ilerde bak görürsün bi sekilde büyüyorlar komşumun yeni ikizleri doğdu oda çok korkuyordu ama 1 aylık oldular bile

Ben köyde öğretmenim 45 dk yol sürüyor. Yani okul çıkışı eve gelmekle öğleden sonra eve gelmem arasında pek bir fark olmayacak o yüzden süt izni kullanamayacağım. Bakalım o zamana bir gelelim Allah bir kolaylık verecektir.

sagol canimm

Bence perinatologa gerek yok. Yani doktor gerek görürse yönlendirir zaten canim.ben istanbuldayım.doktoruna danış muhtemelen sana şuraya git der. Biruni hastaneleri yapuyormus sanirim o nerelerdeyse .Ben de pek hakim değilim hastane konularinaBurda bi profesöre gidiyorum. O yönlendiricek bir sonraki kontrolde nerde yapılıyorsa. Sen 9. Haftada mi gideceksin...benim kontrolum vardi Gecen gün gördüm başı falan oluşmuş. Önceden mercimek kadardı şimdi bildiğin fıstık olmuş dedim bu kız olacak herhalde....

Aynen ya başta pek anlaşmadık sorun çıktı ama ben bu durumdayken muhtaç oldum Allah razı olsun bebek gibi bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…