İnşallah ayaklandığı zamanlarda gelir normalde kurtlu gibiyimdir uyumayı yatmayı sevmem pek o yüzden çok zorlanıyorumSen kalkma zaten canım senin hem riskli hemde 2 can taşıyon
Canım ben yıllardır tiroid hastasıyım ve ilk gebeliğimde de doktorum aylık test yaptırıyordu ve şimdiki doktorumda aylık ölçmemi söyledi bu bebek için önemli.inşaAllah seninde hemen düzelir kendini sıkıntıya sokmaTamam canim
Aynen ben de öyle. Daha mevzuatı okumadım ama son ana kadar çalışıp sonra kullanmaknisterim.zaten belki bir haftadan sonra bize nöbet tutturmayacaklarBende öğretmenim eğer bir sorun olmazsa doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmak istiyorum. Kalan izni doğum sonrasına ekletmek istiyorum.Çünkü ücretsiz izne ayrılma durumum olmayacak maalesef inşallah sorun çıkmaz planladığım gibi olur
Bende Allah nasip ederse bayram sonuna rahatlarım inşallah . Birde eşim yanımda değil benim Asker virüsten dolayı gelemiyor . Kayınvalidem burada o bakıyor bana da her iş bende doktor hastane ilaç . Biraz o da stres yaratıyor sanırım bende .Canım sen bize bakma ben 10. Haftama giriyorum yarın inanki 4 haftadir eve doğru düzgün elimi surmemisimdir eşim yaptı hep. Yapamadım ki kusmaktan. Bugün kendimi iyi hissetmisken yapim dedim bidaha bakalım nezaman yaparım yine uzun süre yapamam büyük ihtimalle.. Senin riskli olduğu için böyle şeylere kalkışma sakın yat keyfine bak
Benim ikinci gebelik canim hiç korkma Allah öyle bir yardım ediyor sabır veriyorki Anne olunca inanki bambaşka bir güce sahip oluyorsun. Yetemedigin zamanlarda oluyor elbet ozaman da biraz ağlayıp çaresiz kalıp yine gücü kendinde bulursun inanki. İnsanın evladı için yapamayacağı hicbirsey yok.. Sende anlarsın miniklerini kucağına aldığında.Peki size bir soru ilk gebeliğiniz mi ya da ilk gebeliğinizde hiç korkmadınız mı ? Ben deli gibi korkuyorum. Bakabilecek miyim ne yapacağım hiç bir şey bilmiyorum . Bir değil iki tane bir de . Hem çok seviniyorum hem de deli gibi korkuyorum yetebilecek miyim bakabilecek miyim ?
Canım bende korkuyorum inşaAllah Rabbim bizleri korktuğumuza uğratmasın hayırlı ve güzel haberler alalım hepimizKizlar ikili test yaklaşıyor beni korkutuyor oğluma down sendromlu demişlerdi ense kalınlığı ölçümü normalden fazla yüksek çıktığı için dünyam başıma yıkılmıştı. Sıvı aldırman gerekiyor keseden dedi doktor yani sonuçta aldirmazdim çocuğumu tabi ama yinede insan hazırlıklı olmak istiyor. Almanyaya gidip orda yaptırmıştım sigortalı olduğum için orda. Sonuç negatif çıktı çok şükür ama o süreç gerçekten beni çok yiprarmisti çocuğumun sadece kafası büyükmüsumarım busefer aynı şeyleri yaşamam..
yaaa Allah kavuştursun en kısa zamanda canim inşallah senin durumunda zor tabi kayinvalide büyük şans gerçekten benimkide oğluma bakıyor suan o olmasa çok fena olurdum gerçekten. Okullarda kapalı çünkü.. Ilgilenemezdimki. Merak etme bir kaç haftaya düzeliriz hepimiz inşallah.Bende Allah nasip ederse bayram sonuna rahatlarım inşallah . Birde eşim yanımda değil benim Asker virüsten dolayı gelemiyor . Kayınvalidem burada o bakıyor bana da her iş bende doktor hastane ilaç . Biraz o da stres yaratıyor sanırım bende .
Amin canım inşallahCanım bende korkuyorum inşaAllah Rabbim bizleri korktuğumuza uğratmasın hayırlı ve güzel haberler alalım hepimiz
Ben de direkt dna testi isteyeyim o zaman acaba her hastanede yapılabiliyor mu? Sen İstanbul’da mısın genelde İstanbul’da daha çok imkan oluyor çünkü. Ben ayrıca perinatologa da görüneyim diyorum inşallahEvet gerek kalmiyor.Şöyle canım. Aslında bu tercih işi biraz. Ikili üçlü testte bir sıkıntı farkederlerse zaten daha detaylı dna testi gibi testler yapılıyormuş. Bunun sebebi de ikili üçlü testlerin doğruluk payının dna testine göre daha düşük olmasıymış. Ama sonuçta illaki o testlerde doğru şeyleri söylüyordur.... Ben sadece acaba mı? Olmayım diye direk dna testi istedim. Doktorum o zaman diğer testlere otomatik olarak gerek kalmaz dedi. Biraz pahali sadece bu test.
Doktorum dedi ki 30 yaşında olup direk dna isteyen de oluyor hani şüpheyle uğraşmayayım diye, 35 üstü olup ikili test isteyen de oluyor ...dedi...100 kişiden biri de hiç bakmıyormuş bu testlere :))
3. Tedavimizde tuttu bebek hep nedense kendimi 1 tanesi tutacak diye alıştırmışım . Doktor ikiside iyi deyince şok oldum korku panik geldi bir . Her zaman diyorum nasıl bakcam ikisine birden nasıl olacakBenim ikinci gebelik canim hiç korkma Allah öyle bir yardım ediyor sabır veriyorki Anne olunca inanki bambaşka bir güce sahip oluyorsun. Yetemedigin zamanlarda oluyor elbet ozaman da biraz ağlayıp çaresiz kalıp yine gücü kendinde bulursun inanki. İnsanın evladı için yapamayacağı hicbirsey yok.. Sende anlarsın miniklerini kucağına aldığında.
Insallah istediğin gibi olur canım. Ben kestiremiyorum son zamanlarımı inşallah sorunsuz geçer ve herşey zamanında olursa ben de 2. Dönem mart ayının başında işbaşı yapmış olacağım ücretli izinlerimle. Bebiş 3 aylık olmuş oluyor süt izni kullanabileceğimi de sanmıyorum idare izin vermiyor genelde. Hayırlısı inşallah. Onlara bir çözüm bulunuyor. O zamanlar sağlıkla gelsin de inşallahBende öğretmenim eğer bir sorun olmazsa doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmak istiyorum. Kalan izni doğum sonrasına ekletmek istiyorum.Çünkü ücretsiz izne ayrılma durumum olmayacak maalesef inşallah sorun çıkmaz planladığım gibi olur ☺
Canım emin ol sanki Rabbimiz bizi bunun için yaratmış gibi herşeyi önceden öğrenmiş gibi yapmaya başlıyorsun ki ailem benden hiç ümitli değildi ve hepsi şaşırmıştı bebeğe çok iyi baktığımı görüncePeki size bir soru ilk gebeliğiniz mi ya da ilk gebeliğinizde hiç korkmadınız mı ? Ben deli gibi korkuyorum. Bakabilecek miyim ne yapacağım hiç bir şey bilmiyorum . Bir değil iki tane bir de . Hem çok seviniyorum hem de deli gibi korkuyorum yetebilecek miyim bakabilecek miyim ?
İnşallah bir sorun çıkmaz. Ben de tam araştırmadım ama kullanmadığın izinler doğum sonrasına ekleniyor kesinAynen ben de öyle. Daha mevzuatı okumadım ama son ana kadar çalışıp sonra kullanmaknisterim.zaten belki bir haftadan sonra bize nöbet tutturmayacaklar
Bence çok şanslısın bir taşla iki kuş3. Tedavimizde tuttu bebek hep nedense kendimi 1 tanesi tutacak diye alıştırmışım . Doktor ikiside iyi deyince şok oldum korku panik geldi bir . Her zaman diyorum nasıl bakcam ikisine birden nasıl olacak
Ben köyde öğretmenim 45 dk yol sürüyor. Yani okul çıkışı eve gelmekle öğleden sonra eve gelmem arasında pek bir fark olmayacakInsallah istediğin gibi olur canım. Ben kestiremiyorum son zamanlarımı inşallah sorunsuz geçer ve herşey zamanında olursa ben de 2. Dönem mart ayının başında işbaşı yapmış olacağım ücretli izinlerimle. Bebiş 3 aylık olmuş oluyor süt izni kullanabileceğimi de sanmıyorum idare izin vermiyor genelde. Hayırlısı inşallah. Onlara bir çözüm bulunuyor. O zamanlar sağlıkla gelsin de inşallah
Canım ben yıllardır tiroid hastasıyım ve ilk gebeliğimde de doktorum aylık test yaptırıyordu ve şimdiki doktorumda aylık ölçmemi söyledi bu bebek için önemli.inşaAllah seninde hemen düzelir kendini sıkıntıya sokma☺
Bence perinatologa gerek yok. Yani doktor gerek görürse yönlendirir zaten canim.ben istanbuldayım.doktoruna danış muhtemelen sana şuraya git der. Biruni hastaneleri yapuyormus sanirim o nerelerdeyse .Ben de pek hakim değilim hastane konularinaBen de direkt dna testi isteyeyim o zaman acaba her hastanede yapılabiliyor mu? Sen İstanbul’da mısın genelde İstanbul’da daha çok imkan oluyor çünkü. Ben ayrıca perinatologa da görüneyim diyorum inşallah
Aynen ya başta pek anlaşmadık sorun çıktı ama ben bu durumdayken muhtaç oldum Allah razı olsun bebek gibi bakıyor.yaaa Allah kavuştursun en kısa zamanda canim inşallah senin durumunda zor tabi kayinvalide büyük şans gerçekten benimkide oğluma bakıyor suan o olmasa çok fena olurdum gerçekten. Okullarda kapalı çünkü.. Ilgilenemezdimki. Merak etme bir kaç haftaya düzeliriz hepimiz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?