2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Buzdolabını zor açıyorum. Kapağını kapatana kadar nefesimi tutuyorum. Azıcık yesem doymuş gibi midem tuhaf oluyo. Bugün de zar zor yemek yaptım. Yarına Allah büyük.

Ben ilk çocuğumda da yaptırmadım, bunda da yaptirmayacagim

Buzdolabını zor açıyorum. Kapağını kapatana kadar nefesimi tutuyorum. Azıcık yesem doymuş gibi midem tuhaf oluyo. Bugün de zar zor yemek yaptım. Yarına Allah büyük.
Beni özetledin. Nasıl olucak ya böyle.

Benim de bulanıyor yatiyorum canım.ilacsiz geciriyorum bu günü zaten ilaçla da bulaniyor Temiz hava çok iyi geliyor ve çubuk kraker ve erik iyi geliyor hele tuzlu

Ayy folik asit iccem şimdi of yandık iyice artar bulantı.bulanti ara verebiliyor demek ki 1 2 gün iyi gibiydi bugün tekrar devam

Maşallah bende gördüm ama tipi daha belli değildi sadece kalp atışı duyabildik, 9-10 arasında gideceğim bende ama yeniden ufak kahverengi akıntım oldu korkuyorum biraz

Progestan hapı hem vajinal hem de içerek kullanan var mı aranızda acaba, benim 16 nisandaki lekelenme için vajinal verdi yine az da olsa ufak bir lekelenme oldu acaba bu sefer hem vajinal hem içerek mi kullansam bilemedim

Canım ne zaman yatıracaksın bu testi hangi haftada bence mantıklı olan dna benimde yas 32 ilk gebelik daha önce sıkıntılı bir hamilelik geçirmedim riske atmak istemem bende oyle isterim doktordan muhtemelen

Benim de bulanıyor yatiyorum canım.ilacsiz geciriyorum bu günü zaten ilaçla da bulaniyor Temiz hava çok iyi geliyor ve çubuk kraker ve erik iyi geliyor hele tuzlu
doktorum bulantı için ilaç demedi canım. Önermedi. Eğer gün içinde 6-7 kere istifa edersen o zaman bişey önerebilirim dedi. Gün içinde Bi iki kusma gayet normal dedi. Şiddetli mide ağrım için ilaç dedi. Henüz iyiyim inşallah kötüleşmez

Canım benim eşimde asker bazıları birlikten çıkamıyormuş karantinadan dolayı şükür bizde öyle birşey yok da olsa bizde gelen giden de olamaz zor olurdu hangi sehirdesin sen canım

Kesinlikle katılıyorum 1 gün bulanmıyor 2 gün resmen öldürüyor.. Çok şükür iyiyim bende şimdi yedik birşeyler bugün kovayı yanıma aldım dub gece dayanamadım bıraktım yatak odasında allahtan hali yok parke mahvoldu eşim temizledi sağolsun ama gel şimdi kovayı yanimdan ayırmıyor

Ben hiç yemek yapamıyorum eşim ramazanın başından beri hazır çorba içiyor ona da acıyorum ama imkanı yok yapamıyorum
Bende çok üzülüyorum bu duruma adam yıllardır görevlerde asker olduğu için bu yıl evinde oruç tutuyor ama hatunu hasta hep böyle gecistirmelikler bugün konuştum ben çok üzülüyorum seni bu şekilde biraktiğim için diyorum sağolsun birşey dediği yok ama ben üzülüyorum işte

Ben leğen koydum ya yanıma ne kovası
Lavabo yatak odamda olduğu için hemen koştum yetiştim. Sonrasında da yatağıma gelirken elime leğen geçti bıraktım yatağımın yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…