2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah canım valla yalan yok deli gibi korkuyorum bakalım öğreneceğiz inşallah o günler gelsinde

Aynen ben de öyle. Daha mevzuatı okumadım ama son ana kadar çalışıp sonra kullanmaknisterim.zaten belki bir haftadan sonra bize nöbet tutturmayacaklar
En fazla 3 hafta kalana kadar çalışabiliyoruz canım sonrasında istesek de çalışamıyoruz mevzuata göre. 24. Haftadan sonra da nöbet düşüyor bizden.

Ya kimle konuşursam aynısını diyor zorluğu çok ama bir arada çıkıp gidiyor herkes diyor . İnşallah uslu bebekler olurlar

Ama kan kokusu geliyor bana ve hiç temiz gelmiyor. Doktorlar da hamilelikte bi kaç defa yıkayın etleri demişken ben belkide hiç yıkanmamış kıymayı nası pişiriyim?
Ben hala kıymayı yiyemiyorum sizler yiyebiliyomusunuz

Şimdilerde sakin kalmak em önemlisi 4 5 aydan sonra artık jep kıpır kıpır olmamız lazım bol egzersiz yapmamız lazım tadını çıkar kuzum

Şimdilerde sakin kalmak em önemlisi 4 5 aydan sonra artık jep kıpır kıpır olmamız lazım bol egzersiz yapmamız lazım tadını çıkar kuzum
Ay sanki çok uzak geliyor o günler canım . Ben iki bebeyle çok hareketli olacağımı sanmıyorum ama bakalım

Ya bende iki gündür boş kusma oluyor mide özsuyu felan yediklerimi çıkarırdım önceden şimdi o yok ama bu daha fena şimdide koştuktan sonra oturup 1 paket çubuk kraker yedim

cok tesekkir ederim bilgilendirdigin canim dayanabildigim yere kadar dayanirim bakalim bende sonrasinda temelli birakicam isi zaten ewde bebeyle ilgilencem allah nasip ederse rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Akşam oldu midem ufak ufak başladı. Kusmadan son anda kurtuldum attım kendimi cama temiz havada geçti. Biraz yemek yiyebildim çok şükür inşallah kusmam bu gece.
Sizler ne durumdasınız canlar? Midesi bulanmayanlar çok şanslı. Niye bulanmıyor diye hiiç düşünmeyin tadını çıkarın

Onlardan biri de benim niye bulanmıyor acaba diyorum inşallah pişman olmam bu dediğime

Onlardan biri de benim niye bulanmıyor acaba diyorum inşallah pişman olmam bu dediğime
Hiç düşünme canım tadını çıkar valla. Buzdolanındaki herşeye hasretle bakıyorum. İstiyorum ama yiyemiyorum. Şimdi de azcık bişey yedim başladı midem. Kusmam inşallah yaa

Benimde başlıyor yavaştan hissediyorum. Birsey yiyesim yok ama mecbur yemem lazım bastirmasi için

İnşallah geçer gider bulantılar bi an önce hepinizden sonrası cok daha güzel olacak inşallah

3. Tedavimizde tuttu bebek hep nedense kendimi 1 tanesi tutacak diye alıştırmışım . Doktor ikiside iyi deyince şok oldum korku panik geldi bir . Her zaman diyorum nasıl bakcam ikisine birden nasıl olacak
Canım ne güzel olmuş, bir oğlum var, bir de ikizim olsun istiyordum, kısmet olmadı. Bakarsın Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…