2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah ben de yarın güzel uyanırım da yaparım o yemeği yerim afiyetle.
Insalllah canim 1 gun 1 gunumuzu tutmasada şükürki bekledigimiz hayalini kurdugumuz hamileligi yaşıyoruz nekadr sukur etsek az hayirlisiyla su gunleride geçirip heyecanli yerlerine gelmeyi su besigi alicam ben odasina sunu yaptırcam demeyidee rabbim nasip etsinnn insalllaah saglicakla aldigimiz günleride goruruz insalllaaah

Ben kilolusundaaa yemiyosun sanıyorum ye biraz canim.kendine bak doktorlar patates makarna yiyin diolar ye can boğazdan gelir
Bakarken neler neler yaptım yok kilo almıyorum canım her gece makarna yiyordum tereyağlı bi ara cicibebe muz süt üçlüsü karışımı içiyordum yok alamıyorum evlendim yine aynı.. Bazı sıkıntılardan dolayı zaten benim fazla kilo almamam gerekiyor ilerki durumlarda akciğer solunum sıkıntısı olacak bende o yüzden sağlıklı yiyecekler yiyip az kilo almak istiyorum

Amin canım çok amin
Sen ne hissediyorsun kız mı erkek mi sence? Hamileler hisseder ya

İyi geceler kızlar 2 haftadır sessizce takip ediyorum topiği pek yazmaya takip etmeye mecalim yoktu, 2 gündür iyi hissediyorum kendimi. 6. Haftada başlayan mide bulantım 9+3 itibariyle azalmaya başladı çok şükür. Uzun zaman sonra ilk defa bugün çikolata yiyebildim ve zevk aldım insan yediğinden lezzet almayı özlüyormuş cidden. İnşallah bundan sonra tamamen biter Sizler ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor günler oruç tutan zorlanmayan var mı?

Hoşgeldin canım. Ben de eskiden keyif alıyordum. Bulantı ve mide ağrılarım başladı. Özledim bende lezzetle birşeyler yemeyi. İnşallah uzun sürmez bu mide ağrısı ve kusma.
Sen oruç tutuyor musun?

Kızlar cips yiyen varmı aranızda ben surekli cips yiyen biriydim ama eskisi kadar yemiyorum yinede canim.istiyor aklima geliyor agzim sulanıyor yemek.istiyorum bu akşamda kimisi zararli diyor bilemiyorum☹
Esim istemişti bi gun çıkamamıştık disariya patatesten yaptik yufkadan yaptik misirunundan yapilan vardi yani kendin yaparsan bi nebze daha iyi olur. Ben hamileligi dusundugumden bu yana domates bile almadim eve mevsimi olan seyleri yemeye calistik dikkat ettik hep ve herseyi evde yapmaya calistik. Bir tek cikolata haric... benimde acayip cikolata duskunlugum var.

Hoşgeldin canım. Ben de eskiden keyif alıyordum. Bulantı ve mide ağrılarım başladı. Özledim bende lezzetle birşeyler yemeyi. İnşallah uzun sürmez bu mide ağrısı ve kusma.
Sen oruç tutuyor musun?
Hoşbuldum canım geçen hafta bende şiddetli mide ağrısı ve sindirim problemi yaşadım, oruç tutuyorum ilk 5 gün adapte olana kadar zorlandım biraz ama şuan iyiyim çok şükür daha rahat tutuyorum. Şuan sadece yemek hazırlama aşaması tiksindiriyor çiğ etten falan midem kalkıyor. Şu 3 ayı bir tamamlasak rahatlayacağız hepimiz

Helal olsun ben oruç değilken bile ne hale geldim oruc tutduğumu düşünemiyorum bile
Allah kabul etsin. Fazla da zorlama kendini günah. Rabbim yardımcın olsun

Kızlar benim alerjik astımim var ama ilaç kullanamiyorum malum. Boğazımda takılı bir şey var gibi sürekli öksürüyorum ,boğaz pastili kullanıyorum arada ama zararlı mı bilmiyorum,bu öksürük beni mahvediyor var mı öneriniz

Helal olsun ben oruç değilken bile ne hale geldim oruc tutduğumu düşünemiyorum bile
Allah kabul etsin. Fazla da zorlama kendini günah. Rabbim yardımcın olsun
Amin, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Zorluğu az da çok da olsa hamilelik zahmetli olay, inşallah sağ salim tamamlar kavuşuruz bebişlerimize

Benim de alerjik astımım var geniz akıntısı ve kuru öksürük krizi geliyor bazen, genelde geceleri yatarken oluyor oturur şekilde bekleyip derin nefes alıyorum. Bazen kısa sürüyor bazen uzun sürüyor geçmesi. Ben hiç bir şey kullanmadım sadece bol su içiyorum, doktora da gözükmek tehlikeli bu süreçte malum. Bir şekilde sabredeceğiz. Eğer yoğun kıvamlı balgam varsa bol su ve kuru üzüm iyi geliyor

Amin, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Zorluğu az da çok da olsa hamilelik zahmetli olay, inşallah sağ salim tamamlar kavuşuruz bebişlerimize
Çok amin canım. İnşallah sağ salim doğum yaptım diye yazalım burayaa

Benim de alerjik astımım var. Hava değişikliğinden sanırım boğazındaki şey. Benim de bi ara oldu öksürünce geçti. Sende geçmeyecek gibiyse doktoruna sor. Bide ev tozluysa ondan olabilir temizlikten sonra geçer belki

Bol su içiyorum ev de temiz ama geçmiyor ,sürekli öksürunce de korkuyorum bir şey olacak diye

Hep oksuruyorum,ev temiz aslında nerdeyse iki üç günde bir temizleniyor ama bu öksürük geçmek bilmiyor ,çok öksürunce de korkuyorum acaba hastaneye gitsem de buhar makinesi falan mı istesem doktordan nefes darlığı çekiyorum öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…