2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizzz helal olsun ben hamile kalmadan sigarayi birakamadim ama.ogrendigim an bırakmıştım 1 aydir icmiyorum sigara daha kötü
Cips falanda hergun yerdim normalda artik haftada 1 yemege çalışıyorum cok canim.istiyor sgra aklima.gelmesin die agzimi bos tutamiyorum geldi.kilolar

Hahaah bende heo gönüllü suan nisa susstu ve ozur diliyor

Kızlar cips yiyen varmı aranızda ben surekli cips yiyen biriydim ama eskisi kadar yemiyorum yinede canim.istiyor aklima geliyor agzim sulanıyor yemek.istiyorum bu akşamda kimisi zararli diyor bilemiyorum☹
Valla ben yedim lays. Çünkü tuzlu :)) eskiden daha çok yerdim şimdi daha az yiyorum

Şuan benimde canım istedi aslında güzel olur tuzlu tuzlu ama olsun tutmalıyım kendimi patates kızartması bile yapmıyorum kız 1 aydır

Şuan benimde canım istedi aslında güzel olur tuzlu tuzlu ama olsun tutmalıyım kendimi patates kızartması bile yapmıyorum kız 1 aydır
Yaaaaaaaaa yok canimm sende benmi acim yaa normalde ben yapardim esim.oruc olunca kokar cani ceker die yapmamistim.kendime amaa artik bgun sabah yaptım kendime hemde iyidim biraz yedim vallaa afiyetle sen kac kilosun ki canim

Yiyebiliyorken ye canım ama fazla değil. Benim de şimdi Survivor'da gördüğüm yemeği canım çekti söylemiyim belki izlemeyenler vardır. İnşallah yarın pişirip yiyebilirim ya
Diyolardi onumu yediler ben görmedim o sira namaz kılıyordum o dedikleriyse ben gecen yapmıştım evde esimle birlikte

Çekirdek ye ağzın boş kalmasın

Diyolardi onumu yediler ben görmedim o sira namaz kılıyordum o dedikleriyse ben gecen yapmıştım evde esimle birlikte
Evet o dedikleri. Normalde adını duyduğumda canım çekmez ama gördüm hemde slow motion anına denk geldim of be. Baya canım çekti. Midem kaldırır inşallah yiyebilirim

Evet o dedikleri. Normalde adını duyduğumda canım çekmez ama gördüm hemde slow motion anına denk geldim of be. Baya canım çekti. Midem kaldırır inşallah yiyebilirim
Yaaaa onlar yerken tok insan bile acikiyor yersin yersin canım sifa olsuuuun

Kız boşver bee. Tadını çıkar yiyeniliyorsun ne güzel. Ben de yiyebilsem bi dakka durmam
Benim dakikam dakikamı tutmuyor canim inan 2 3 gundur surekli yattim canim bisi isdemedii su bile içemedim bgun uyandığımda cok enerjik uyandim biraz daha iyiyim ara ara bulantim.olup geçiyor hala istfra etmedim edersemde ederim meelgim pamugum iyi olsun yeterki

Yaaaaaaaaa yok canimm sende benmi acim yaa normalde ben yapardim esim.oruc olunca kokar cani ceker die yapmamistim.kendime amaa artik bgun sabah yaptım kendime hemde iyidim biraz yedim vallaa afiyetle sen kac kilosun ki canim
Ben çok düşük kiloluyum canım söylemeyim çok fena durumdayim aslında doktor de demişti kilon çok az diye

İnşallah ben de yarın güzel uyanırım da yaparım o yemeği yerim afiyetle.

Ben çok düşük kiloluyum canım söylemeyim çok fena durumdayim aslında doktor de demişti kilon çok az diye
Ben kilolusundaaa yemiyosun sanıyorum ye biraz canim.kendine bak doktorlar patates makarna yiyin diolar ye can boğazdan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…