2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
( gerçekten mi ya. Benim yatinca azıcık bulanıyor mesela kendimi hasta gibi hissetmeme yetiyor.yatamjyorum midem bulanıyor diye dik oturmam lazım. O zaman gayet iyiyim...Bazilari gerçekten de ağır atlatıyormuş. Allah kolaylık versin canim.

Benim dün inmediydi bugün şükür indi geç de olsa mideye. Şükür azcık rahatladı midem. Nazar değdircem şimdi kendime :)
Maaşallah diyelim aman
Dışarıda yemek, kahvaltı ben de çok severim ama eşim tam bir evcimen yani bu karantinada o hiç sıkılmadı evi acayip sever
Kızlar zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz? Ben Survivor izliyorum.
Ben de şuan Survivor'a bakıyorum. Gündüz genelde yatma, uyuma , ev toparlama , yemek yapma vs şeklinde geçiyor bu aralar. Sokağa çıkma yasağı olmadığı günlerde aksamlari eşimle yarım saat yürüyüş yapalım diyoruz artık.
Aaaa niee kullanmiyimmi canim gun mutfakda falanda kullandim bayaa
Çamaşır suyu normalde de zararlı -ki hamileyken hiç soluma ve temas etmemek lazım.

Benim kanamam olduğu gün ambulanstaki hemşire çamaşır suyuyla mı oynadın dedi yok dedim çamaşır suyu hamileyken çok zararlı
Anammm neyle yikicam ben tezgahimi tuvaletimi banyomu camadır suyu girdimi icine rahat ediyodumm acikcasi

İnşallah bunlar geçici durumlar canım. Çok şükür ki yanında sana destek olan eşin ve kayınvaliden varmış. Ben de bu aralar Tv'de duygusal olan reklamlarda ağlıyorum dayanamıyorum.

Oyle tabikide isde illaa kullanilan bisi ne kullanıyorsunuz siz evde bende onu alayim bundan sonra artik

Kızlar cips yiyen varmı aranızda ben surekli cips yiyen biriydim ama eskisi kadar yemiyorum yinede canim.istiyor aklima geliyor agzim sulanıyor yemek.istiyorum bu akşamda kimisi zararli diyor bilemiyorum☹

Anammm neyle yikicam ben tezgahimi tuvaletimi banyomu camadır suyu girdimi icine rahat ediyodumm acikcasi
Ben normalde sadece Tuvalette banyoda çamaşır suyu kullanıyordum. Hamile olduğumu ogrendikten sonra tuvaleti falan eşim yıkıyor sağolsun.

İnşallah bunlar geçici durumlar canım. Çok şükür ki yanında sana destek olan eşin ve kayınvaliden varmış. Ben de bu aralar Tv'de duygusal olan reklamlarda ağlıyorum dayanamıyorum.
İnşallah geçer sanki eski ben olamayacağım bir daha gibi hissediyorum ağlmak bi süre rahatlatıyor ama iyi geliyor

Benimki sadece evde yemeyi sever ama evcimen değil hiç. Pazar günleri bile bi kaç saat sonra of sıkıldım demeye başlar. :)

Bizim bahçeli ev ben yürüyorum iyi olduğumda bahçede. Akşamları da Survivor. Ünlüleri tutuyorum sen?

Aman iyi olun Allah düşmanına bile vermesin böyle bişey kendime de çok kızıyorum nice kadınlar yüzyıllardır bunu yapıyor sen neden böyle güçsüzsün diye.

Kızlar cips yiyen varmı aranızda ben surekli cips yiyen biriydim ama eskisi kadar yemiyorum yinede canim.istiyor aklima geliyor agzim sulanıyor yemek.istiyorum bu akşamda kimisi zararli diyor bilemiyorum☹
Ben sürekli yemem ama çok severim. Geçen eşim aldıydı kendisi için. Birazcık tırtıkladım fazla yememe izin vermedi zararlı diye. Yiyebilirsin bence ama çok sık tüketmemek lazım böyle şeyleri

İnşallah geçer sanki eski ben olamayacağım bir daha gibi hissediyorum ağlmak bi süre rahatlatıyor ama iyi geliyor
Evet sen artık eski sen olmayacaksın, eskisinden daha güçlü olacaksın çünkü anne olacaksın Allah'ın izniyle. Vücudumuzda hormonlar suan normalden çok fazla devrede, bir can yetişiyor bu bizim için kolay değil gerçekten canım. İnşallah bir iki haftaya daha iyi olmanı diliyorum.
Ben Survivor'ın tüm sezonlarında hep gönüllüleri tuttum, yine gönüllüleri tutuyorum

Oyle tabikide isde illaa kullanilan bisi ne kullanıyorsunuz siz evde bende onu alayim bundan sonra artik
ben mutfakta genelde sirkeli su kullanıyorum ama yağlı yerlere ağzımı burnunu kapatıp yag sökücü sıkıp oyle temizliyorum
Cips çok uzun zamandır yemiyorum ama geçen gün benim de canım istedi. Yasak bitince bakkaldan küçük bir paket alıp nefsimi koreltecek kadar yiyeceğim.

Bu zamana kadar böyle gittiyse daha kötü olmaz senin canım.mide ağrısı da hep devam eden bir sey değil canim geçer o.bana da yeni doktorum mide ilacıni bırak dedi bi kus bakalım önce dedi sen kusmaktan korkmussun.ben de bıraktım

Evet benim doktorum da kusman gayet normal dedi. Ben de hayatımda hiç kusmadım çok fena dedim. Korkma kusmaktan doğal bir olay. Mide ağrım ara ara oluyor hala. Ama şükür kusacak gibi değil

Ben sürekli yemem ama çok severim. Geçen eşim aldıydı kendisi için. Birazcık tırtıkladım fazla yememe izin vermedi zararlı diye. Yiyebilirsin bence ama çok sık tüketmemek lazım böyle şeyleri
Aynen yicem agzimin sulari suan Cok fena midem bulanmiyorken yimyimm

Canım ben cipsin normalde de zararlı elbette ama hamileykende ciddi zararlı olduğunu okumuştum bende eskiden çok severdim cips cola zaten nerde zararlı şey varsa ben bayıla bayıla yerdim hamilelik için çalışmalar başlayınca bıraktım ben onların hepsini

Yiyelim ya canimiz isdesede ac uz bisiler kac yil ictigim.sigarayi bi anda birakinca baska bisilere sarıyorum malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…