• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ohhh canım çok şükür yaaa çok rahatladım içim içimi yedi hep bişey mi oldu diye. Çok şükür iyisiniz kuzum. 💜 Benim bildiğim kadarıyla yok bir kayıp. Dünki haberler çok iyiydi 😍 gittim minnoşumu gördüm kız gibi dedi doktorum. Sanırım prensesim olacak inşallah 😍🤲
dede ismi yalan olacağa benziyo desene 😀 bakalım bizim dede ismi ne olacak 😀

ben de demin azck uyukluyorm uyumakla uyumamamk arasindayken bir meyve yedgmi gordm kalkip.onu yedm allahtan evde vardi😂
Yok canım öylesi bana hep oldu ama bu başka. Çokta tüketmediğim bi meyve. Burnumun içinde kokusu geliyor ağzım sulanıyor. Kocama dedim henüz mevsimi değil ama bulmaya çalışırım dedi 🤗

Hee yalan oldu gibi gözüküyor 😂 ikinciye artıkın 😍💜 bence her annenin bi kızı olmalı ya hemde ilk çocuğu kız olmalı diğerlerine ablalık yapmalı 😍🤗
🤣🤣 Doğru canm kayinpder teorisi vardı benim kızdı kız dedi doktor senin ki tutmamış galiba ☺️

Siz nasıl bi yöntem buldunuz acaba bn de çok fenayım 6 haftalık hamileyim hapşurmaktan kalbim ağrıyor artık bnm de alerjim var doktorum ilacı yasakladı ama ağlıom artık hapşurmaktan 😔
Hapşurmanın sebebi dışardaki polenlerse pencere açmamak, evdeki toz ise perde duvar ve silinmeyen bir çok yeri temizlemek bunlar hafifletti fakat geçmedi tabiki. Wenix diye bir hava temizleyici aldık gelirse değerlendireceğiz

🤣🤣 Doğru canm kayinpder teorisi vardı benim kızdı kız dedi doktor senin ki tutmamış galiba ☺
Kayınpeder ilk kez yanıldı. Henüz söylemedik doktorun kız dediğini haberi yok. 😂 Kocam hep derdi 4 torunda da şaşmado gelip bizde şaşacak diye dediyi çıktı 😂

:) Evet sakladıklarını duymuştum:) Anne kanına karışan fetal DNAda y kromozomu olup olmamasına göre aslında anlaşılıyormuş. Ultrasondan daha net geliyor kucağa değil mi?:) Ben de deneyeceğim şansımı, teşekkür ederim hatırlattığınız için:) Durumu paylaşacağım buradan:KK66:
Ben 2 çocuğumu da kanda yapılan bu bahsettiğiniz testle öğrendim %99 kesinliği var ☺️ 9. Haftadan itibaren cinsiyeti öğrenebiliyorsunuz. Yakın zamanda bir tanıdığıma doğuma kadar erkek dendi doğumda bi kızları oldu bana da bu kan testi daha kesin geliyor ☺️ Zaten doktor kan sonucunda ultrason ile bakıp cinsiyeti de gösteriyor

Ben çocuğumu da kanda yapılan bu bahsettiğiniz testle öğrendim %99 kesinliği var ☺ 9. Haftadan itibaren cinsiyeti öğrenebiliyorsunuz. Yakın zamanda bir tanıdığıma doğuma kadar erkek dendi doğumda bi kızları oldu bana da bu kan testi daha kesin geliyor ☺ Zaten doktor kan sonucunda ultrason ile bakıp cinsiyeti de gösteriyor
peki neden ole bir test yapiliyor ki baska bir amaclami

Kayınpeder ilk kez yanıldı. Henüz söylemedik doktorun kız dediğini haberi yok. 😂 Kocam hep derdi 4 torunda da şaşmado gelip bizde şaşacak diye dediyi çıktı 😂
benm kayinpederm dahil esimin tarafi erkek hssediyor esimde oyle. ben ve benm tarafimda kiz hissediyorm E elf21 nub teorisine gore kiz demisti bana. bakalm ne olcak. ben son gttgmde kanamadan dolayi hc aklma bile gelmedi gorunuyormu demek

Kıza benziyor sanki ☺️ Kaç haftalık ve sizin gönlünüzden ne geçiyor?
10+2 haftalık burada canım. Benim içimden de kız geçiyordu. Doktor erkek gibi diyene kadar 😂 bakalım 15haziranda randevum var o zamana net bişey söylerim dedi. Sağlıklı olsun da kuzum ikisi de evlat 🥰🥰

Doktor erkek olabilir dedi erkeğe benziyor dedi. Canım ya nerden anladın 🥰 sağlıklı olsun da farketmez. Eşim erkek hissetti ben de kız hissediyordum o bildi falan diye kızmıştım hatta 😂😂 doktorun dediğini de demedim kimseye ördüğüm tulumların falan düğmelerini erkeğe yakın yapmaya çalışıyordum artık ☺️ Rabbim evlatlarımızı sağlıkla almak nasip etsin bu da minnoşumun son tulumu kıyafet falan almıyorum da örgü örmeyi çok seviyorum tüp bebek sürecinde kafa dağıtmak için başladım yapıyorum hala iyi hissettiriyor kızlar tavsiye ederim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    97,6 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar benim bu diş ağrım iyice zorlamaya başladı öğlen bildiğiniz hıçkıra hıçkıra ağladım.parol içtim az ağrısı geçti ama hemen başlayacak gibi arada zonkluyor 😔

Doktor erkek olabilir dedi erkeğe benziyor dedi. Canım ya nerden anladın 🥰 sağlıklı olsun da farketmez. Eşim erkek hissetti ben de kız hissediyordum o bildi falan diye kızmıştım hatta 😂😂 doktorun dediğini de demedim kimseye ördüğüm tulumların falan düğmelerini erkeğe yakın yapmaya çalışıyordum artık ☺ Rabbim evlatlarımızı sağlıkla almak nasip etsin bu da minnoşumun son tulumu kıyafet falan almıyorum da örgü örmeyi çok seviyorum tüp bebek sürecinde kafa dağıtmak için başladım yapıyorum hala iyi hissettiriyor kızlar tavsiye ederim
Çoook tatlı olmuş 🥰🥰🥰
İlk fotoğrafta nubu görünüyor ve tamamen paralel olduğu için kız dedim ama bu haftalar çok yanıltıcı oluyor
Benim kızıma 12+larda doktor %95 erkek demişti
Oğluma da yine aynı haftalarda kesin erkek dedi
Yani ben niyeyse o haftalara pek güvenemiyorum ☺️

Ben 2 çocuğumu da kanda yapılan bu bahsettiğiniz testle öğrendim %99 kesinliği var ☺ 9. Haftadan itibaren cinsiyeti öğrenebiliyorsunuz. Yakın zamanda bir tanıdığıma doğuma kadar erkek dendi doğumda bi kızları oldu bana da bu kan testi daha kesin geliyor ☺ Zaten doktor kan sonucunda ultrason ile bakıp cinsiyeti de gösteriyor

Sağlıkla büyütün inşallah:) Aaa demek taaa 9. haftadan anlamak mümkün. Ben de 12. haftada gideceğim. Şimdi iyice yüreklendim, doktorumun başına ekşirim. Umarım açıklar. Dediğiniz gibi çok yüksek oranda isabetli, aslında açıklamamaları için bir neden görünmüyor. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için:)

Back
X