Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Inşallah canım ben de oglanda 4. Ayda rahata ermistim.Simdi 2 günlük bir rahatlama oldu ama dün yemekten sonra yine biraz midem yandı ama eskisi kadar çok değildi sanırım yavaş yavas azala azala gecicek inşallah
Hayırlı bayramlar Kızlar seneye artık ailelerimiz biraz daha genişlemiş olarak kutlayacağız İnşallah Benim minnoşuma da atayım teyzeleri cinsiyet tahmininizi bekleriz
Hayırlı bayramlar Kızlar seneye artık ailelerimiz biraz daha genişlemiş olarak kutlayacağız İnşallah Benim minnoşuma da atayım teyzeleri cinsiyet tahmininizi bekleriz
benim biraz fazla moralim bozuk olduğu için üç gündeb beri bulantım var yoksa bu bir kaç haftadır hıc yoktu canım. Geçen salı kontrollümde hersey iyidi. seninde inşallah herşey yolundadır
Daha önce senelik kontrole Medicana da Sibel Hanım a gitmiştim, iyi bir doktordu ama hastaneye karşı bir antipatim var, çocuk prof una oğlumu götürüyordum, biraz kızdım, doktor iyiyse sıkıntı yok, sorunsuz atlatalım inşallah. Ben de Medical Park ta Tülay Hanım a gidiyorum, memnunum, yorumları devletteyken bile iyiydi. Evime yakın olsun istedim o yüzden bu hastaneyi seçtim.
çok teşekkürler canım benim de içimden öyle geçiyor yada bir oğlum olduğu için psikolojik Rabbim sağlıklı , hayırlı evlat nasip etsin hepimize İnşallah