• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canlar günaydın hayırlı bayramlar 10+6 dayım bulantı kusmam 3 gündür birden kesildi inşallah bebeğim iyidir sizde durumlar nasıl 🙏🏻🐥🤰

Hayırlı bayramlar Kızlar 😍 seneye artık ailelerimiz biraz daha genişlemiş olarak kutlayacağız İnşallah 😍🤲🏼🤲🏼 Benim minnoşuma da atayım teyzeleri cinsiyet tahmininizi bekleriz 😍

Eklentiler

• BAA1E547-7722-4DCD-BBB7-8515EB956025.webp
    BAA1E547-7722-4DCD-BBB7-8515EB956025.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 70
Canlar günaydın hayırlı bayramlar 10+6 dayım bulantı kusmam 3 gündür birden kesildi inşallah bebeğim iyidir sizde durumlar nasıl 🙏🏻🐥🤰

benim biraz fazla moralim bozuk olduğu için üç gündeb beri bulantım var yoksa bu bir kaç haftadır hıc yoktu canım. Geçen salı kontrollümde hersey iyidi. seninde inşallah herşey yolundadır

Medicana canım Prof. Dr. Yavuz Aydın
Daha önce senelik kontrole Medicana da Sibel Hanım a gitmiştim, iyi bir doktordu ama hastaneye karşı bir antipatim var, çocuk prof una oğlumu götürüyordum, biraz kızdım, doktor iyiyse sıkıntı yok, sorunsuz atlatalım inşallah. Ben de Medical Park ta Tülay Hanım a gidiyorum, memnunum, yorumları devletteyken bile iyiydi. Evime yakın olsun istedim o yüzden bu hastaneyi seçtim.

Uzun zamandır yoğun bulantı ve kusma yasamiyordum , bu sabah güne banyoda başladım 🙄

Hâlâ mideniz bulanıyor mu yahu. Benim 10. Haftada bitti. Şu an 12 olmak uzereyim 🤭 bu sabah biraz gastrit oldu sadece
Aynı ben de öyleydim 10.haftada baya baya azaldı şu an yok bulantı.bugunleri de gorecekmisiz demek umarım geri gelmez korkuyorum da:KK76:

Back
X