Sende mi uyandın32+0 da alınıyor canım. Ne zaman doğduğunun bi onemi yok. Toplamda 16 hafta iznin oluyor okadar. Izin olayları son adet tarihine göre hesaplanıyor. Bebeğin gelişimine göre değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende mi uyandın32+0 da alınıyor canım. Ne zaman doğduğunun bi onemi yok. Toplamda 16 hafta iznin oluyor okadar. Izin olayları son adet tarihine göre hesaplanıyor. Bebeğin gelişimine göre değil.
Sorunu eksik okumuşum canım. Sen zaten en fazla 37 ye kadar çalışabilirsin. Yani maksimum 5 hafta ekletebilirsin. 37+0 da izne ayrılmak zorundasınKızlar ben öğretmenim.32. Hafta çalışabilir raporunu 32. Hafta bitince mi yani 33+0da mı alıyoruz yoksa 32+0da mı alıyoruz? Benimki sürekli bir hafta önde gidiyor. Sezaryene verdiği tarih bile gelişimine göre en erken 39. Haftası oluyor. Sata göre izin ve sezaryen tarihi veriyor galiba. 38. Haftada alsa olmaz mı acaba. İznim falan yanıyor mu o zaman ki?
Henüz uyumadım canım. Uykum gelmiyo bu 3-4 gündür geç uyuyorum. Evde yorulmuyorum bi yere de çıkmıyorum heralde ondan. Seninki uyandırdı mı bu saatteSende mi uyandın![]()
Aynen aynen vaktinde ve saglicakla gelsinAy vakitlice gelsin de canımannesini korkutmasın
![]()
canm uyuyordur. yada o ediyrdur sen hsetmiyorsundur. bzde de oluyo donem donem. benmde az 1 2 gundurKızlar beni buraya gece gece yazdıran bebegimin hareketleri.sanki hareketlerde azalma oldu bu Normal mi sizce.bebek büyüdüğü için azmi hissediyorum acaba
Oda güzel canim deneme boy alayım bariCanım hayatımda ilk defa bebek bezini yakından görüp inceleme şansım oldu kıyaslama yapamayacağım ama bana göre yumuşaktı yani![]()
Günaydın canım. Kesinlikle gün geçtikçe agirlastiklari için bize de daha fazla yük biniyor ağırlık olarak. Benim de son 1 haftadır sırt, bel ve kaburga ağrım oluyor.Kızlar günaydın. Her hafta bir diğerinden daha zor geciyo artik sırtıma kaburgalarima sanki iğneler batıyor düzenli bı uyku modum yok bebek döndü sanırım kasiklarimda çok fazla hissediyorum ve hep solda hareket ediyo normal sanırım bunların hepsi![]()
Benimki en son yan pozisyondaydi solda baş sağda popo orda zaten çok fazla sancı hissediyodum halada öyle karnım yamuluyo dalgalaniyo sertlesiyo bı tuhaf oluyo ama kaç gundur sadece sag tarafta hissediyorum solda hiç oynamiyo niyeyseGünaydın canım. Kesinlikle gün geçtikçe agirlastiklari için bize de daha fazla yük biniyor ağırlık olarak. Benim de son 1 haftadır sırt, bel ve kaburga ağrım oluyor.
Ben tekmeleri kasık bolgemde hissediyorum hep çünkü benimki ters pozisyonda, ayakları aşağıda, kafası mide tarafında.
Belki pozisyonu değişmiştir canım.Benimki en son yan pozisyondaydi solda baş sağda popo orda zaten çok fazla sancı hissediyodum halada öyle karnım yamuluyo dalgalaniyo sertlesiyo bı tuhaf oluyo ama kaç gundur sadece sol tarafta hissediyorum sağda hiç oynamiyo niyeysekontrolüm de ayın 2 sinde
Benimde en son kontrolde bas asagidaydi bende hep sagda hissediyorum karnimi yamultuyor sag taraf tepe gibi oluyor. Bi de ayaklarini sag kaburgama dayiyor ittiriyor o canimi acitiyorBenimki en son yan pozisyondaydi solda baş sağda popo orda zaten çok fazla sancı hissediyodum halada öyle karnım yamuluyo dalgalaniyo sertlesiyo bı tuhaf oluyo ama kaç gundur sadece sol tarafta hissediyorum sağda hiç oynamiyo niyeysekontrolüm de ayın 2 sinde
Banada öyle geliyo onun içinde normal sanırım doğuma hazirliyomus ya kendini 30+1 imBelki pozisyonu değişmiştir canım.
Sanırım indi benimde sag taraftan itekliyo çünkü sağda en ufak bişey yokBenimde en son kontrolde bas asagidaydi bende hep sagda hissediyorum karnimi yamultuyor sag taraf tepe gibi oluyor. Bi de ayaklarini sag kaburgama dayiyor ittiriyor o canimi acitiyor
Normal canım, doktor bana doğum pozisyonuna dönmezse sezeryan dedi ama 39'da bile dönebilen bebekler var dedi.Banada öyle geliyo onun içinde normal sanırım doğuma hazirliyomus ya kendini 30+1 im![]()
Dun aksam yine basladim aglamaya esimde cok uzuluyor elinden bisey gelmeyince. Arada aglama ataklari geliyor surekli biyerlerim agriyor eski hayatima donmek istiyorum diye agliyorum. Sana da oluyor mu yoksa benim mi psikolojim zayifSanırım indi benimde sag taraftan itekliyo çünkü sağda en ufak bişey yok![]()
Bu his geçen gün bana oldu iste... Hamileyiz, hormonlar içinizde halay çekiyorDun aksam yine basladim aglamaya esimde cok uzuluyor elinden bisey gelmeyince. Arada aglama ataklari geliyor surekli biyerlerim agriyor eski hayatima donmek istiyorum diye agliyorum. Sana da oluyor mu yoksa benim mi psikolojim zayif![]()