2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Güya bebeğe bulaşır diye korkusuna gelmiyormuş ama sanmıyorum benimki de gelmeyen kvlerden.2 sene oldu hala evimizi bilmez.Şimdi de korona bulaştırmayayım diyor.Napsın adam uykusu gelmişZaten hayat erkeklere güzel.Aynen haklısın yardımı olmayan gelmesin zaten her kafadan bir ses çıksa huzursuz olurdum iyi oldu

Bence o kendine bulaşmasından korkuyor gibi

Benim hastanem de 1 kişi kabul ediyor, annemle doguma gitsem ben dogumu kasılmaları beklerken ve dogumhaneye girdiğimde onun kapı dışında tek başına kalmasını istemiyorum, evet annemin gelmesi bana daha faydalı olacaksa da bu durum beni duygusal açıdan rahatsiz ediyor...Onu öyle çaresiz yalnız bırakmak istemiyorum..Yaninda destek olacak birisi olmayacak sonuçta..O nedenle heralde eşimle gidecegim doğumdan sonra 1 kez refakatçi değişim hakki var, o zaman annem gelsin isterim bebegin ve benim bakımımız açısından hemde gergin ortam geçmiş olur inşallah Allahin izniyle..Benim gibi ilk dogumunu yalniz ve korona zamani yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum ve hepimize tabiki..

Bende hamilelik boyunca 1 kere çikolata isteğim olmamıştı ama bu ara resmen burnuma cikolata kokuyor canim cok istiyor gecen kendimi bir anda markette buldum cikolata almak için. Bence dogumumuz yaklaştığı icin vucut enerji istiyor aonucta kaslar enerji ile çalışır..pekmez yesek iyi olue aslında..

Bence de bilgi googleda da var.Zaten doktorlar da her konuda bilgilendirir.Burada sohbet ediyoruz kv çekiştirince ne oluyor ki bu derece hassaslık da fazla biz de hamileyiz sonuçta.Yani tercih meselesi bence de bu derece hassas olanlar girmesin zaten.Sadece şu konuda katılırım işte bir arkadaşın bebeğinin kalbi durmuş paylaşımları yersiz.Kendi başımıza gelse (Allah korusun) yine burada dertleşiriz tabi ama başkasının başına gelen bebek kaybını da burada paylaşmak anlamsız.Ama sırf bunun için de yine forumu terk etmek abartı.

Ben başından beri kahve ve çay içmedim hiç canım istemedi.Şimdi canım nescafe çay cola istiyorbizim canımız kafein istiyor yahu vardır bunun bir sebebi

Mideni yakmıyor mu peki? Ben tatlı yediğimde (ev yapımı falan fark etmiyo) baya midemde havai fişekler patlıyo o yüzden tatlıdan da soğudum
Yiyemiyorum ki, hamilelik şekeri çıktı son birkaç gündür hem deli gibi midem yanıyor hem canım çoook tatlı istiyor

Hımmm hiç böyle düşünmemiştim doğru bu durum vücudun enerji depolamasıyla Alakalı olabilir

kafamı çikolata dolu ve hamur işi dolu sepetlerin içine sokmak istiyorum bir tane yersem duramıcam fenalardayımmmmm
Ah canım ya allah bol bol sabır versin zor birşey hamilelikte daha da zor Az kaldı doğumdan sonra bol bol yiyeceksin inşallah

Ah canım ya allah bol bol sabır versin zor birşey hamilelikte daha da zor Az kaldı doğumdan sonra bol bol yiyeceksin inşallah
Amin canım Geriye gün sayıyorum Şafak 9 inşallah öyle dalmayı planlıyorum ki yiyemediklerime az kaldı Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin

kafamı çikolata dolu ve hamur işi dolu sepetlerin içine sokmak istiyorum bir tane yersem duramıcam fenalardayımmmmm
Ayy ben şeker ilavesiz çikolatalardan almıştım öyle bişey denesen benim şeker iyi çıkıyor artık kahvenin yanına falan şeker ilavesiz çikolata yiyorum bide hurmaya başladım zaten başka da canım tatlı çekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…