Ben başından beri kahve ve çay içmedim hiç canım istemedi.Şimdi canım nescafe çay cola istiyorbizim canımız kafein istiyor yahu vardır bunun bir sebebi
Güya bebeğe bulaşır diye korkusuna gelmiyormuş ama sanmıyorum benimki de gelmeyen kvlerden.2 sene oldu hala evimizi bilmez.Şimdi de korona bulaştırmayayım diyor.Napsın adam uykusu gelmişZaten hayat erkeklere güzel.Aynen haklısın yardımı olmayan gelmesin zaten her kafadan bir ses çıksa huzursuz olurdum iyi oldu
Valla bende kopyala yapıştır yapıyorum bu yazını.ilk doğumda annemi çağırmak büyük tecrübesizlikti sebeplerimiz birebir aynı. Bende bu doğumda eşimi istiyorum ama normal doğumu beklediğim için annemi eve çocuğun başına nasıl yetiştirip yerleştirsek o sürede onu Bi türlü ayarlayamıyorum kafamda ya lütfen bir fikir
aynen öyle bu durumun anne ile aranın iyi olmasınsan ziyade annenin stres ile başetmesiyle alakalı benim annem paniktir. Kanama olup hastaneye yattığım ilk gece planda hastaneye yatacağım yoktu . Bebeğe ultrason ile bakarlar ben çıkarım diye gittim benimkiler de aşağıda arabadalar . Beni bırakmadılar eşimde çocukları annmlere bırakıp gelecek , annemide almış gelirken sakın getirme demiştim ebesi fln kalmadı gelene geçene kızım iyi dimi iyi dimi bütün gece Dedim bir kat hizmetlilerine sormadın böyle durumlarda soğuk kanlı , kendinizin rahat edeceği kişiyi tercih etmeli insan
been birde stribim bitti takip edemiyorum. Kaçamağında âlâsını yapıyorum Geçen bir Tatlı yaptırdım irmikten fazla ceviz ,sütlü şerbete, tuzsuz kaşar yarım kiloda o vardır
HahaGüzellik salonu var müşterileri geliyor sürekli o yüzden ben temas halindeyim dedi.Ama yine de gelsin isterdim.Ben de tam tersi kv biraz ilgilensin sahiplensin isteyenlerdenim
Hmm..o halde dediginde hakli aslında..normal sartlarda gelse niye geliyor.riskli işi var deriz ..kadın doğrusunu yapmiş hakkinı yemiyelim..Boşver yani en iyi model aslında bizimkiler diğerleri bence daha sıkıntılı
Bu kadar olur şuan pencerenin önüne konup gogoro googooo diye böbürüklenen guguk kuşlarinin sesine uyandim..her sabah yapiyolar bunu bana duzenli olarak... kuştan nefret ettim artik yaa.birde giderken bana hediye olarak bok paketlerini birakmaları da cabası ..ne.balkon birakiyolar ne cam bir.gün bi tanesini ibretlik olarak asıcam.camlara balkona o olucak o kadar sinirliyim onlara... paçayı kurtaramıycam bu gugdilerden ben
Bende hamilelik boyunca 1 kere çikolata isteğim olmamıştı ama bu ara resmen burnuma cikolata kokuyor canim cok istiyor gecen kendimi bir anda markette buldum cikolata almak için. Bence dogumumuz yaklaştığı icin vucut enerji istiyor aonucta kaslar enerji ile çalışır..pekmez yesek iyi olue aslında..
Ben de anlam veremiyorum demek genelimizde var. çikolata , çikolatalı bisküvi yaş pasta hatta çikolatalı kahve bile inanılmaz canım istiyor kafama dikmek istiyorum. hamilelik başından beri hiç böyle isteklerim olmamıştı hatta çikolatadan uzaklaşmıştım atağa geçti son iki haftadır
Gunaydin. Butun gece uyuyamadim. Gece 12 de basladi agrilar. Bbek asagiya basiyor tas gbi kaliyor orda. Tam gecti derken bida basliyor cok canm yandi. Yalanci sancilari fazlasiyla cekiyorum. Bacaklarim kemiklerm agrimis baskidan
Benim hastanem de 1 kişi kabul ediyor, annemle doguma gitsem ben dogumu kasılmaları beklerken ve dogumhaneye girdiğimde onun kapı dışında tek başına kalmasını istemiyorum, evet annemin gelmesi bana daha faydalı olacaksa da bu durum beni duygusal açıdan rahatsiz ediyor...Onu öyle çaresiz yalnız bırakmak istemiyorum..Yaninda destek olacak birisi olmayacak sonuçta..O nedenle heralde eşimle gidecegim doğumdan sonra 1 kez refakatçi değişim hakki var, o zaman annem gelsin isterim bebegin ve benim bakımımız açısından hemde gergin ortam geçmiş olur inşallah Allahin izniyle..Benim gibi ilk dogumunu yalniz ve korona zamani yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum ve hepimize tabiki..
Bende annemi istemiyorum zaten kronik hasta bide ben dogumdayken aglar durur tek başına yaninda biride yok tansiyonu var allah korusun istemem gelmesin eve gidince gelsin baksin annem 1 gun kalacagiz zaten görümcem gelcek hastaneye sagolsun esiminde arada gelip gitmesine izin var