2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yaw gelmezse gelmesin ne istiyonuz daha Allah tan.
Benimki bi de kp getircek o daha mı iyi

aynen öyle bu durumun anne ile aranın iyi olmasınsan ziyade annenin stres ile başetmesiyle alakalı benim annem paniktir. Kanama olup hastaneye yattığım ilk gece planda hastaneye yatacağım yoktu . Bebeğe ultrason ile bakarlar ben çıkarım diye gittim benimkiler de aşağıda arabadalar . Beni bırakmadılar eşimde çocukları annmlere bırakıp gelecek , annemide almış gelirken sakın getirme demiştim ebesi fln kalmadı gelene geçene kızım iyi dimi iyi dimi bütün gece Dedim bir kat hizmetlilerine sormadın böyle durumlarda soğuk kanlı , kendinizin rahat edeceği kişiyi tercih etmeli insan

Şekeri çıkıp, sürekli tatlı yemek isteyen var mı benim gibi

been birde stribim bitti takip edemiyorum. Kaçamağında âlâsını yapıyorum Geçen bir Tatlı yaptırdım irmikten fazla ceviz ,sütlü şerbete, tuzsuz kaşar yarım kiloda o vardır

HahaGüzellik salonu var müşterileri geliyor sürekli o yüzden ben temas halindeyim dedi.Ama yine de gelsin isterdim.Ben de tam tersi kv biraz ilgilensin sahiplensin isteyenlerdenim
Hmm..o halde dediginde hakli aslında..normal sartlarda gelse niye geliyor.riskli işi var deriz ..kadın doğrusunu yapmiş hakkinı yemiyelim..Boşver yani en iyi model aslında bizimkiler diğerleri bence daha sıkıntılı

Günaydın güzel anneler
Dışardan gelen seslere duyarlı olmadığım kalmıştı kuşların sesi ile uyandım bu sabah
Bu kadar olur şuan pencerenin önüne konup gogoro googooo diye böbürüklenen guguk kuşlarinin sesine uyandim..her sabah yapiyolar bunu bana duzenli olarak... kuştan nefret ettim artik yaa.birde giderken bana hediye olarak bok paketlerini birakmaları da cabası ..ne.balkon birakiyolar ne cam bir.gün bi tanesini ibretlik olarak asıcam.camlara balkona o olucak o kadar sinirliyim onlara... paçayı kurtaramıycam bu gugdilerden ben

Ben de anlam veremiyorum demek genelimizde var. çikolata , çikolatalı bisküvi yaş pasta hatta çikolatalı kahve bile inanılmaz canım istiyor kafama dikmek istiyorum. hamilelik başından beri hiç böyle isteklerim olmamıştı hatta çikolatadan uzaklaşmıştım atağa geçti son iki haftadır

Bende annemi istemiyorum zaten kronik hasta bide ben dogumdayken aglar durur tek başına yaninda biride yok tansiyonu var allah korusun istemem gelmesin eve gidince gelsin baksin annem 1 gun kalacagiz zaten görümcem gelcek hastaneye sagolsun esiminde arada gelip gitmesine izin var

günaydın herkese

akşamdan beri yağmur yağıyor hava serün nefis oldu

benim de iştahım arttı. sanırım 10kg sınırımı geçicem. öyle yürüyüş falan da yapamıyorun bu ara kasılıyor karnım. +9kg şu an ama artacaktır kesin.

kollarım çok uyuşuyor ona uyabıyorun bende hep. ama ilk kez 9u gmrdüm uzun aradan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…