2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hurmaya basladinmi canim bende ne zaman başlasam diye korkuyorum aslinda hemen etki etmez herhalde günlük ne kadar yiyorsun canim

Gunaydin. Butun gece uyuyamadim. Gece 12 de basladi agrilar. Bbek asagiya basiyor tas gbi kaliyor orda. Tam gecti derken bida basliyor cok canm yandi. Yalanci sancilari fazlasiyla cekiyorum. Bacaklarim kemiklerm agrimis baskidan
Cok gecmis olsun canim normal mi ko bu kadar ağrı

Günaydın canim o yagmurdan bizde istiyoruz yaniyoruz resmen sicaktan uyuyamiyoruz iştah artışı hepimizde var galiba bende oyleyim 11 kilo aldim bende saldım artik son aya girdim zaten yuruyemiyorumda

Hurmaya basladinmi canim bende ne zaman başlasam diye korkuyorum aslinda hemen etki etmez herhalde günlük ne kadar yiyorsun canim
Geçen kontrolde başlamıştım canım doktor pilates hurma yürüyüş başlayabilirsin demişti baya oldu benim 3 taneyle başladım 36dan sonra 5 tane yiyim diyorum tabi büyüklüğüne göre büyüklerden 5 tane yiyemem

Şekeri çıkıp, sürekli tatlı yemek isteyen var mı benim gibi
Ben ben benn yasak ya daha bir cazip geliyor notmalde tatliyla aram olmamasina ragmen sekerim ciktigindan beri deli gibi tatli yemek istiyorum dogum icin gun sayiyom resmen

Dogum sekli konusunda bisey dedimi doktorun normal yapabilecekmisin benimki 37den sonra bebegin kilosu ve çatı yapina gore karar vericem dedi bende yesemmi bilemedim

Senin minik kuşlar için antreman olur annesii iii
ev kuşu değil canım dışarıdan geliyor
beni martılar uyandırdı yakında deniz de yok nerden geliyor bu martılar anlamadım

Tam kaç haftalık olucaksın doğumda..benimki 38+2 sanki erken gibime geliyo seni görünce
Benimki 39 bitmeden almıyorum dedi Bi sorun yoksa sende 39u bitirelim de bence

fark şu birinizin ilk doğumu birinizin ikinci bir sorun yoksa demiş zaten ola ki su gelir , sancı olur açılma başlar alır Ocakekim in dr u da . Livaneli senin bebişin erken gelme ihtimali daha yüksek o yüzden riske girmemek için ki 38+2 gayeet güzel vakit

Dogum sekli konusunda bisey dedimi doktorun normal yapabilecekmisin benimki 37den sonra bebegin kilosu ve çatı yapina gore karar vericem dedi bende yesemmi bilemedim
Şimdilik normal dedik epiduralli olur ilk doğumun dedi çatıyada 38de bakacakmış bende sezaryene istiyordum biraz ama bu ara kendi karar versin bebek ikisi içinde kendimi şartlamak istemiyorum

Bende bugün 2 tane yedim Allah affetsin ama pişmanda değilim
Bende senin yüzünden her gün 1 kg incir yiyorum
Manav bile abla senini için fazla getittiriyorum artık diyo.
Bu incir sütü arttırıyomuş ya inşallah doğumda bol bol sütüm gelirde sana dua ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…