Evet ya bende marak ettim pazartesiydi onun saat kaçta acaba?
Hic bilmiyorum csnm ya yarin doktor randevum var sorcam bunlari hep. Bebek cikmaya calisiyormuscasina basiyo asagiya.Cok gecmis olsun canim normal mi ko bu kadar ağrı
kizlar gunaydin Ben artik hurma yemeye basladm gunde 1 tane simdilk❤
Canım 1 tane az değil mi ben 3le başladım 1 hafta öncekizlar gunaydin Ben artik hurma yemeye basladm gunde 1 tane simdilk❤
5 taneden fazla yememek lazım bana öyle dendi canımGunaydin :) ben gunde 6-7 tane yiyorumdur. Tatlı seyler genelde midemi yakiyor.hurma da sorun yasamiyorum.Hurmayla tatli istegimi gecistiriyorum. Fazla yemenin de zarari olmaz sanirim.
Kvyle yapamicagini dusunuyorsan yanina alma derim. Farkli bir psikolojide oluyor insan. Doya doya butun enerjini cocuguna harca alma yanina :) esinle bunu simdiden kons gorumceni istiyorsan ayarla soyle. Kimseye soz hakki tanima derimGünaydın kızlar
Kaç gündür ben de şu refakatçi işini düşünüyorum napcam diye. Annemle kızkardeşim gelecekti normalde istanbuldan ama annemle babam covid oldu. Atlattılar ama korkuyorum artık gelmicekler heralde. Kv ve görümcem var bi de eşim. Eşim ben kalamam dayanamam diyor. Ben de beceremez diye düşünüyorum zaten ama çok da istiyorum yanımda kalmasını. Kv yaprak dökümü' ndeki cevriye hanımdan hallicesürekli bır bır konuşan bişeyi beğenmeyen bi insan Beni çok seviyo ilgilidir ama çok konuşur huyu öyle işte. O psikolojide onu çekeceğimi hiç sanmıyorum. Hamileliğimde de göbeğime bin türlü şey söyleyip moralimi bozdu. Görümcem 24 yaşında bekar. iyidir ama kv ben gelirim diyip görümceyi göndermez diye düşünüyorum. Napcam bilmiyorum eşim diye ısrar etsem pişman olur muyum acaba
Hahaha benim kv de Cevriyeye benziyor hatta tip olarak ta çok benziyorGünaydın kızlar
Kaç gündür ben de şu refakatçi işini düşünüyorum napcam diye. Annemle kızkardeşim gelecekti normalde istanbuldan ama annemle babam covid oldu. Atlattılar ama korkuyorum artık gelmicekler heralde. Kv ve görümcem var bi de eşim. Eşim ben kalamam dayanamam diyor. Ben de beceremez diye düşünüyorum zaten ama çok da istiyorum yanımda kalmasını. Kv yaprak dökümü' ndeki cevriye hanımdan hallicesürekli bır bır konuşan bişeyi beğenmeyen bi insan Beni çok seviyo ilgilidir ama çok konuşur huyu öyle işte. O psikolojide onu çekeceğimi hiç sanmıyorum. Hamileliğimde de göbeğime bin türlü şey söyleyip moralimi bozdu. Görümcem 24 yaşında bekar. iyidir ama kv ben gelirim diyip görümceyi göndermez diye düşünüyorum. Napcam bilmiyorum eşim diye ısrar etsem pişman olur muyum acaba
AA ikinci dogumu oldugunu bilmiodum ben ona göre 38+2 güzel vakit tabi beelki bnm ki yarın dogar kim bilir kısmet bu işlerfark şu birinizin ilk doğumu birinizin ikincibir sorun yoksa demiş zaten ola ki su gelir , sancı olur açılma başlar alır Ocakekim in dr u da . Livaneli senin bebişin erken gelme ihtimali daha yüksek o yüzden riske girmemek için ki 38+2 gayeet güzel vakit
Günaydın kızlar
Son 8 miSanırım en az günü kalan benım son 8 :)
Sezaryen ameliyatta küpe lens vs vs takılmaz diyor ama bilemedim.Ben takarım zaten ya net görmem lazım bebeğimiBence her hastane icin gecerli degildir arkadasim dogum yapti saçını makyajini yaptırdı fotoğrafciyla sezaryana girdi
Hurmayı ne için yememiz gerekiyor5 taneden fazla yememek lazım bana öyle dendi canım
Eşin neye dayanamazmış ki?Bence eşin kalsın iş başa düşünce becerir.Görümcenin becerebileceği de kesin değil kv zaten cevriye gibiyse hiç gelmesin moralini bozarGünaydın kızlar
Ben almak istemiyorum zaten ama o fırsat bırakacak mıKvyle yapamicagini dusunuyorsan yanina alma derim. Farkli bir psikolojide oluyor insan. Doya doya butun enerjini cocuguna harca alma yanina :) esinle bunu simdiden kons gorumceni istiyorsan ayarla soyle. Kimseye soz hakki tanima derim
Hahah benimki tip olarak çok değil de huy olarak bi insan bu kadar mı benzer ya diyorum onu izledikçe. Eşimle o kadar gülüyoruz ki izlerken eşim kendi de diyor annemin aynısı annem bazen bundan beter diyeHahaha benim kv de Cevriyeye benziyor hatta tip olarak ta çok benziyor
Bence çekinmeden görümceni iste sorun çıkarsa eşine devret ya görümce ya sen hallet bu işi dersin kalmamak için halleder
İşte korktuğum şey de bu iyi olacağımı bilsem sadece eşimi istiyorum dicem ama ilk doğum tecrübesizim bilmiyorum napcağımı.Canim gorumcenle aran iyiyse "dogum sonrasi cati muayenesi falan yapilir sen olsan yanimda daha rahat ederim annemle benim haberim yok gibi konussan " falan desen...
Ama bekar ve 24 yasindaymis. Sana yetebilecek biri mi ? Ornegin emzirmen gerektiginde, agladiginda , altinin alinmasi gerektiginde, bebegin vucudunun yada basinin silinmesi, ustunun degistirilmesi gerektiginde , bebekle ilgili bi islem yapilmasi gerektiginde elin ayagin olabilir mi. Uykusundan bi gece ödün verebilir miBir yada iki gecelik mesele ama 24 yasinda da olsa kiminin eli soguktur boyle seylere.. Bunlari dusunerek hareket edebilirsin :):)
Ben yaparim diye dusunme. Herkes hemen ayaga kalkamayabiliyor.her bunye farkli. Belki bi iki gun poponu oynatamazsin.belki ilk gun bebeğine bile uzanamazsin. Gibi gibi... Bunlari goz onunde bulundur.
Kan görmeye dayanamam küçücük bebeğe bakamam tutmaya bile korkarım felan diyor da çekindiği şey farklı bizim doğu insanını bilirsin erkeğin doğumda ne işi var kafasıyla düşünüyor yoksa evde çok becerikliEşin neye dayanamazmış ki?Bence eşin kalsın iş başa düşünce becerir.Görümcenin becerebileceği de kesin değil kv zaten cevriye gibiyse hiç gelmesin moralini bozar
Amin canım hepimize inşallah. Sağlık afiyet olsun da bunlar teferruatı olsun inşallahBenim de ilkinde öyleydi ikisi geldi, zor oldu lohusa psikolojisi ile kolaylıklar dilerim
İlkinde annem kalmıştı, şimdi eşim kalacak,annenin veya kayınvalidenin tecrübesi tabiki var(bazen tecribenin zararı da oluyor,panikletiyorlar insanı) ayrıca genc biri olmalı cünkü uykusuzluga dayanabilmesi lazım o yuzden ya görümcen ya da eşin bence.özelde mi yapacaksın dogumu özeldeyse zaten hemşireler bakımlarda hep yanımızda oluyorlarKan görmeye dayanamam küçücük bebeğe bakamam tutmaya bile korkarım felan diyor da çekindiği şey farklı bizim doğu insanını bilirsin erkeğin doğumda ne işi var kafasıyla düşünüyor yoksa evde çok becerikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?