2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kizlar gunaydin Ben artik hurma yemeye basladm gunde 1 tane simdilk❤

Gunaydin :) ben gunde 6-7 tane yiyorumdur. Tatlı seyler genelde midemi yakiyor.hurma da sorun yasamiyorum.Hurmayla tatli istegimi gecistiriyorum. Fazla yemenin de zarari olmaz sanirim.

Günaydın kızlar
Kaç gündür ben de şu refakatçi işini düşünüyorum napcam diye. Annemle kızkardeşim gelecekti normalde istanbuldan ama annemle babam covid oldu. Atlattılar ama korkuyorum artık gelmicekler heralde. Kv ve görümcem var bi de eşim. Eşim ben kalamam dayanamam diyor. Ben de beceremez diye düşünüyorum zaten ama çok da istiyorum yanımda kalmasını. Kv yaprak dökümü' ndeki cevriye hanımdan hallice sürekli bır bır konuşan bişeyi beğenmeyen bi insan Beni çok seviyo ilgilidir ama çok konuşur huyu öyle işte. O psikolojide onu çekeceğimi hiç sanmıyorum. Hamileliğimde de göbeğime bin türlü şey söyleyip moralimi bozdu. Görümcem 24 yaşında bekar. iyidir ama kv ben gelirim diyip görümceyi göndermez diye düşünüyorum. Napcam bilmiyorum eşim diye ısrar etsem pişman olur muyum acaba

Kvyle yapamicagini dusunuyorsan yanina alma derim. Farkli bir psikolojide oluyor insan. Doya doya butun enerjini cocuguna harca alma yanina :) esinle bunu simdiden kons gorumceni istiyorsan ayarla soyle. Kimseye soz hakki tanima derim

Hahaha benim kv de Cevriyeye benziyor hatta tip olarak ta çok benziyor

Bence çekinmeden görümceni iste sorun çıkarsa eşine devret ya görümce ya sen hallet bu işi dersin kalmamak için halleder

AA ikinci dogumu oldugunu bilmiodum ben ona göre 38+2 güzel vakit tabi beelki bnm ki yarın dogar kim bilir kısmet bu işler

Canim gorumcenle aran iyiyse "dogum sonrasi cati muayenesi falan yapilir sen olsan yanimda daha rahat ederim annemle benim haberim yok gibi konussan " falan desen...

Ama bekar ve 24 yasindaymis. Sana yetebilecek biri mi ? Ornegin emzirmen gerektiginde, agladiginda , altinin alinmasi gerektiginde, bebegin vucudunun yada basinin silinmesi, ustunun degistirilmesi gerektiginde , bebekle ilgili bi islem yapilmasi gerektiginde elin ayagin olabilir mi. Uykusundan bi gece ödün verebilir mi Bir yada iki gecelik mesele ama 24 yasinda da olsa kiminin eli soguktur boyle seylere.. Bunlari dusunerek hareket edebilirsin :):)

Ben yaparim diye dusunme. Herkes hemen ayaga kalkamayabiliyor.her bunye farkli. Belki bi iki gun poponu oynatamazsin.belki ilk gun bebeğine bile uzanamazsin. Gibi gibi... Bunlari goz onunde bulundur.

Bence her hastane icin gecerli degildir arkadasim dogum yapti saçını makyajini yaptırdı fotoğrafciyla sezaryana girdi
Sezaryen ameliyatta küpe lens vs vs takılmaz diyor ama bilemedim.Ben takarım zaten ya net görmem lazım bebeğimi

Günaydınlar
Heyecanla girip baktım bu gece de doğuran olmamış
Ay beklemek bile heyecanlı birbirimizi takip etmek de ne güzel bağ kurduk
Eşim haftaya doğsun ben artık sarılmak istiyorum diyor ben 40 ı doldursun henüz hazır değilim ayrılmaya diyorum bakalım kimi dinleyecek

Eşin neye dayanamazmış ki?Bence eşin kalsın iş başa düşünce becerir.Görümcenin becerebileceği de kesin değil kv zaten cevriye gibiyse hiç gelmesin moralini bozar

Kvyle yapamicagini dusunuyorsan yanina alma derim. Farkli bir psikolojide oluyor insan. Doya doya butun enerjini cocuguna harca alma yanina :) esinle bunu simdiden kons gorumceni istiyorsan ayarla soyle. Kimseye soz hakki tanima derim
Ben almak istemiyorum zaten ama o fırsat bırakacak mı hakkını yemek de istemiyorum beni aşırı seviyo düşünüyor ama çenesi de insanın ömrünü çürütüyor sadece tecrübe konusu kafamı karıştırıyor işte
Hahaha benim kv de Cevriyeye benziyor hatta tip olarak ta çok benziyor

Bence çekinmeden görümceni iste sorun çıkarsa eşine devret ya görümce ya sen hallet bu işi dersin kalmamak için halleder
Hahah benimki tip olarak çok değil de huy olarak bi insan bu kadar mı benzer ya diyorum onu izledikçe. Eşimle o kadar gülüyoruz ki izlerken eşim kendi de diyor annemin aynısı annem bazen bundan beter diye çünkü bizimki onun genç hâli daha enerjik ama beceriklidir hakkını yemiyim beni de çok düşünüyor seviyor ama ben sevemedim bi türlü hiç sevmediğim huylarından dolayı o da. Çok konuşmak cimrilik kıskançlık vs..
Doğrusu görümcemi de çok istemiyorum. Bekar olduğu için bilemez bazı şeyleri bi de o da o ananın kızı işte yine sevmediğim huyları var. Eşimle daha rahat edecem ama bizim doğu insanını bilirsin evde her türlü hizmetimi görür eşim hastanede kalamam diyor. Bizlerden kim hastanede kalmış eşiyle diyor.
İşte korktuğum şey de bu iyi olacağımı bilsem sadece eşimi istiyorum dicem ama ilk doğum tecrübesizim bilmiyorum napcağımı.
Görümcemla aram iyi çocukları çok seviyor yeğenlerin altını değiştiriyor becerikli biri çok da yardımcı olur ama yeni doğum yapmış biriyle kalmamıştır hiç. Annelerin tecrübesi oluyor bu konularda. Henüz bişe söylemedim ama kaynanam öğrense onu değil görümcemi isticemi kesin kızar, kırılır

Eşin neye dayanamazmış ki?Bence eşin kalsın iş başa düşünce becerir.Görümcenin becerebileceği de kesin değil kv zaten cevriye gibiyse hiç gelmesin moralini bozar
Kan görmeye dayanamam küçücük bebeğe bakamam tutmaya bile korkarım felan diyor da çekindiği şey farklı bizim doğu insanını bilirsin erkeğin doğumda ne işi var kafasıyla düşünüyor yoksa evde çok becerikli

İlkinde annem kalmıştı, şimdi eşim kalacak,annenin veya kayınvalidenin tecrübesi tabiki var(bazen tecribenin zararı da oluyor,panikletiyorlar insanı) ayrıca genc biri olmalı cünkü uykusuzluga dayanabilmesi lazım o yuzden ya görümcen ya da eşin bence.özelde mi yapacaksın dogumu özeldeyse zaten hemşireler bakımlarda hep yanımızda oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…