2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
yok ben suveyda arkadası gorunce acaba dedim onunda 3.sezaryeni ya ..iyi bekliyor.o kadar doktoru

Annen atlattıysa niye gelmiyor ki

Bende senin yüzünden her gün 1 kg incir yiyorum
Manav bile abla senini için fazla getittiriyorum artık diyo.
Bu incir sütü arttırıyomuş ya inşallah doğumda bol bol sütüm gelirde sana dua ederim.
Bende ayiptir soylemesi dün yine aldım 1 kilo incir yeşil yeşil balli ballı buz gibi oturdum yedim..incir şifadır ye kardeşim cennet meyvesi..bol sütleniriz inşallah

Gunaydin :) ben gunde 6-7 tane yiyorumdur. Tatlı seyler genelde midemi yakiyor.hurma da sorun yasamiyorum.Hurmayla tatli istegimi gecistiriyorum. Fazla yemenin de zarari olmaz sanirim.

bn simdi daha biraz erken diye ole 1 tane yiyorm Ileride 10 yaparm

Normal doğumsa eşinle kalkarsın altından bence eğer sezaryense görümcen daha iyi lohusa kafası diye bişiy var normsl şeyler bile batıyo insanaki heleki dırdırcı kv hiç çekilmez.

Kendi doktoruma göre 39+2
Diğer doktora göre 40+2
Banada çok geç gibi geliyo
ooo seninki çok geç.bencede ..40+2 zaten durmazki bence sancın da başlayabilir. 3. bir de senin dimi..benimki ben göze alamam o kadar sen alıyosan beklerim dedi..

Bende ayiptir soylemesi dün yine aldım 1 kilo incir yeşil yeşil balli ballı buz gibi oturdum yedim..incir şifadır ye kardeşim cennet meyvesi..bol sütleniriz inşallah
Benimkiler mor mor anacım yeşilini bulamadım.bizim burda yeşiline erkek incir derler reçel yapılır yalnız.

Benimkiler mor mor anacım yeşilini bulamadım.bizim burda yeşiline erkek incir derler reçel yapılır yalnız.
şimdi ayıptır.söylemesi o güzelim incirle reçelmi yapılır yahuuu..otur ye işte taze taze ben sevmemde reçelini o yüzden dedim..reçel benim bildiğim ham incirle yapılıyor sen onu diyon heralde erkek incir diye benim dedigim olgunlaşmış rengi açık yeşil olan incir

ooo seninki çok geç.bencede ..40+2 zaten durmazki bence sancın da başlayabilir. 3. bir de senin dimi..benimki ben göze alamam o kadar sen alıyosan beklerim dedi..
Ya bilemedim bende hastane eve yürüyerek 15 dk arabayla 5 dk falan ağrı sızı olursa hemen gelirsin nasıl olsa diyo.bakalım cumartesileri dahil hastanede benim çekineceğim bi pazar
Kalıyo ondada gelirim dedi.Cuma nstye gircem tekrar bakalım iki gün önce girdim ne sancı ne bişiy yalnız kafasını kanala dayamıştı artık tam girmemiş ama bazende diyorum ben normal istiyodum zaten bakarsın bi avazda çıkarırım

Arkadaşlar çok şükür bebeğim taburcu oldu hamdolsun rabbim sizlere de en sağlıklı hayırlı şekilde bebekelrinize kavuştursun 3.kez anne oluyorum ama harika bir mucize
ay maşallah çok sevindim.iyi dileklerin için çok sağol.
Arada girip yazın çok merak ediyorum doğanları emiyomu uyuyomu gazı var mı.

hmm senin farklı durum var hastaneye ulaşim çok onemli doktorum beni bu konuda da uyardi..sancın gelse evden cikip buraya gelmen seni ameliyata almamla arasında 2 saat oynar iki saatte şoka girersin kan kaybindan çunku o an rahmin yirtilabilir bu belki 100 de bir ihtimal ama.cok riskli bir ihtimal goze alcakmisin dedi bana o yuzden tirstim..vakit cok onemliymiş hemen ameliyata girilmesi gerekiyormuş yırtilma.vs olma.durumunda..senin doktor ona guveniyor heralde o zaman vardır bildigi

Evet canım özelde. Doğru, hemşireler yanımızda olacak zaten Eşim diye ısrar edeyim ben o zaman sağol canım
Annen atlattıysa niye gelmiyor ki
İstanbuldan gelecek ne bilim havaalanından felan tekrar kaparsa ve gelir bize bulaştırırsa diye korkuyorum. Çünkü havaalanından kaptıklarını düşünüyoruz onun için ısrar etmiyorum gel diye. Gelmek istiyor aslında.
Normal doğumsa eşinle kalkarsın altından bence eğer sezaryense görümcen daha iyi lohusa kafası diye bişiy var normsl şeyler bile batıyo insanaki heleki dırdırcı kv hiç çekilmez.

Şimdiye kadar hep normal doğum dediler ama son kontrolde bi hafta önde çıktı inşAllah çok irileşmemiştir. Yarın kontrolüm. Sezeryana dönmez umarım
Cidden öyle normalde bile tahammülüm yok dırdırına.
En iyisi eşim diye ısrar edeyim. Sezeryan felan olursa en kötü görümcem gelsin. Kv yi hiç istemiyorum ya

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim göbekdaşlarım

Sen. anneni cagır gelsin boşver nede olsa.gelcek görmeye simdiden gelir sanada faydasi olur..sen de anladigim kadariyla esine guvenemiyon kv sinirini bozcak en iyisi annen..hem annen atlatti bi kere asil ondan korkma artik en guveniliri o

D Dnzaysednz canım doğum yarın demi senin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Evet canım yarın doğum çok tuhafım şuan korku mu heyecan mı bilmiyorum ama değişik aminnnnn inşallah hepimiz sağlıklıkla kucaklarız yavrularımızı

Yok artık ben 1000 den fazla parmaklarım delindi, full kontrol halimdeyim 22. Haftamdan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…