- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
yok ben suveyda arkadası gorunce acaba dedim onunda 3.sezaryeni ya ..iyi bekliyor.o kadar doktorufark şu birinizin ilk doğumu birinizin ikincibir sorun yoksa demiş zaten ola ki su gelir , sancı olur açılma başlar alır Ocakekim in dr u da . Livaneli senin bebişin erken gelme ihtimali daha yüksek o yüzden riske girmemek için ki 38+2 gayeet güzel vakit
Annen atlattıysa niye gelmiyor kiGünaydın kızlar
Kaç gündür ben de şu refakatçi işini düşünüyorum napcam diye. Annemle kızkardeşim gelecekti normalde istanbuldan ama annemle babam covid oldu. Atlattılar ama korkuyorum artık gelmicekler heralde. Kv ve görümcem var bi de eşim. Eşim ben kalamam dayanamam diyor. Ben de beceremez diye düşünüyorum zaten ama çok da istiyorum yanımda kalmasını. Kv yaprak dökümü' ndeki cevriye hanımdan hallicesürekli bır bır konuşan bişeyi beğenmeyen bi insan Beni çok seviyo ilgilidir ama çok konuşur huyu öyle işte. O psikolojide onu çekeceğimi hiç sanmıyorum. Hamileliğimde de göbeğime bin türlü şey söyleyip moralimi bozdu. Görümcem 24 yaşında bekar. iyidir ama kv ben gelirim diyip görümceyi göndermez diye düşünüyorum. Napcam bilmiyorum eşim diye ısrar etsem pişman olur muyum acaba
Bende ayiptir soylemesi dün yine aldım 1 kilo incir yeşil yeşil balli ballı buz gibi oturdum yedimBende senin yüzünden her gün 1 kg incir yiyorum
Manav bile abla senini için fazla getittiriyorum artık diyo.
Bu incir sütü arttırıyomuş ya inşallah doğumda bol bol sütüm gelirde sana dua ederim.
Gunaydin :) ben gunde 6-7 tane yiyorumdur. Tatlı seyler genelde midemi yakiyor.hurma da sorun yasamiyorum.Hurmayla tatli istegimi gecistiriyorum. Fazla yemenin de zarari olmaz sanirim.
Normal doğumsa eşinle kalkarsın altından bence eğer sezaryense görümcen daha iyi lohusa kafası diye bişiy var normsl şeyler bile batıyo insanaki heleki dırdırcı kv hiç çekilmez.Kan görmeye dayanamam küçücük bebeğe bakamam tutmaya bile korkarım felan diyor da çekindiği şey farklı bizim doğu insanını bilirsin erkeğin doğumda ne işi var kafasıyla düşünüyor yoksa evde çok becerikli
ooo seninki çok geç.bencede ..40+2 zaten durmazki bence sancın da başlayabilir. 3. bir de senin dimi..benimki ben göze alamam o kadar sen alıyosan beklerim dedi..Kendi doktoruma göre 39+2
Diğer doktora göre 40+2
Banada çok geç gibi geliyo
Benimkiler mor mor anacım yeşilini bulamadım.bizim burda yeşiline erkek incir derler reçel yapılır yalnız.Bende ayiptir soylemesi dün yine aldım 1 kilo incir yeşil yeşil balli ballı buz gibi oturdum yedim..incir şifadır ye kardeşim cennet meyvesi..bol sütleniriz inşallah
Benimki de normalde ilkinde almadı 39+6 da sezaryen olmuştum oğlumda..bunda beklemiyo o kadarBenimki 39 bitmeden almıyorum dedi Bi sorun yoksa sende 39u bitirelim de bence
şimdi ayıptır.söylemesi o güzelim incirle reçelmi yapılır yahuuu..otur ye işte taze taze ben sevmemde reçelini o yüzden dedim..reçel benim bildiğim ham incirle yapılıyor sen onu diyon heralde erkek incir diye benim dedigim olgunlaşmış rengi açık yeşil olan incirBenimkiler mor mor anacım yeşilini bulamadım.bizim burda yeşiline erkek incir derler reçel yapılır yalnız.
Ya bilemedim bende hastane eve yürüyerek 15 dk arabayla 5 dk falan ağrı sızı olursa hemen gelirsin nasıl olsa diyo.bakalım cumartesileri dahil hastanede benim çekineceğim bi pazarooo seninki çok geç.bencede ..40+2 zaten durmazki bence sancın da başlayabilir. 3. bir de senin dimi..benimki ben göze alamam o kadar sen alıyosan beklerim dedi..
Arkadaşlar çok şükür bebeğim taburcu oldu hamdolsun rabbim sizlere de en sağlıklı hayırlı şekilde bebekelrinize kavuştursun 3.kez anne oluyorum ama harika bir mucize
❤
hmm senin farklı durum var hastaneye ulaşim çok onemli doktorum beni bu konuda da uyardi..sancın gelse evden cikip buraya gelmen seni ameliyata almamla arasında 2 saat oynar iki saatte şoka girersin kan kaybindan çunku o an rahmin yirtilabilir bu belki 100 de bir ihtimal ama.cok riskli bir ihtimal goze alcakmisin dedi bana o yuzden tirstim..vakit cok onemliymiş hemen ameliyata girilmesi gerekiyormuş yırtilma.vs olma.durumunda..senin doktor ona guveniyor heralde o zaman vardır bildigiYa bilemedim bende hastane eve yürüyerek 15 dk arabayla 5 dk falan ağrı sızı olursa hemen gelirsin nasıl olsa diyo.bakalım cumartesileri dahil hastanede benim çekineceğim bi pazar
Kalıyo ondada gelirim dedi.Cuma nstye gircem tekrar bakalım iki gün önce girdim ne sancı ne bişiy yalnız kafasını kanala dayamıştı artık tam girmemiş ama bazende diyorum ben normal istiyodum zaten bakarsın bi avazda çıkarırım
cok sevindim canim ❣❣Arkadaşlar çok şükür bebeğim taburcu oldu hamdolsun rabbim sizlere de en sağlıklı hayırlı şekilde bebekelrinize kavuştursun 3.kez anne oluyorum ama harika bir mucize
❤
Evet canım özelde. Doğru, hemşireler yanımızda olacak zaten Eşim diye ısrar edeyim ben o zaman sağol canımİlkinde annem kalmıştı, şimdi eşim kalacak,annenin veya kayınvalidenin tecrübesi tabiki var(bazen tecribenin zararı da oluyor,panikletiyorlar insanı) ayrıca genc biri olmalı cünkü uykusuzluga dayanabilmesi lazım o yuzden ya görümcen ya da eşin bence.özelde mi yapacaksın dogumu özeldeyse zaten hemşireler bakımlarda hep yanımızda oluyorlar
İstanbuldan gelecek ne bilim havaalanından felan tekrar kaparsa ve gelir bize bulaştırırsa diye korkuyorum. Çünkü havaalanından kaptıklarını düşünüyoruz onun için ısrar etmiyorum gel diye. Gelmek istiyor aslında.Annen atlattıysa niye gelmiyor ki
Normal doğumsa eşinle kalkarsın altından bence eğer sezaryense görümcen daha iyi lohusa kafası diye bişiy var normsl şeyler bile batıyo insanaki heleki dırdırcı kv hiç çekilmez.
Deneyeyim canımMuzu kakaoya batırsan canım ben öyle yapıyorum çikolata yanında az bile kalmış oluyor inanılmaz güzel
Sen. anneni cagır gelsin boşver nede olsa.gelcek görmeye simdiden gelir sanada faydasi olur..sen de anladigim kadariyla esine guvenemiyon kv sinirini bozcak en iyisi annen..hem annen atlatti bi kere asil ondan korkma artik en guveniliri oEvet canım özelde. Doğru, hemşireler yanımızda olacak zaten Eşim diye ısrar edeyim ben o zaman sağol canım
İstanbuldan gelecek ne bilim havaalanından felan tekrar kaparsa ve gelir bize bulaştırırsa diye korkuyorum. Çünkü havaalanından kaptıklarını düşünüyoruz onun için ısrar etmiyorum gel diye. Gelmek istiyor aslında.
Şimdiye kadar hep normal doğum dediler ama son kontrolde bi hafta önde çıktı inşAllah çok irileşmemiştir. Yarın kontrolüm. Sezeryana dönmez umarım
Cidden öyle normalde bile tahammülüm yok dırdırına.
En iyisi eşim diye ısrar edeyim. Sezeryan felan olursa en kötü görümcem gelsin. Kv yi hiç istemiyorum ya
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim göbekdaşlarım
Evet canım yarın doğum çok tuhafım şuan korku mu heyecan mı bilmiyorum ama değişik
Yok artıkaynen öyle bu durumun anne ile aranın iyi olmasınsan ziyade annenin stres ile başetmesiyle alakalıbenim annem paniktir. Kanama olup hastaneye yattığım ilk gece planda hastaneye yatacağım yoktu . Bebeğe ultrason ile bakarlar ben çıkarım diye gittim benimkiler de aşağıda arabadalar . Beni bırakmadılar eşimde çocukları annmlere bırakıp gelecek , annemide almış gelirken sakın getirme demiştim ebesi fln kalmadı gelene geçene kızım iyi dimi iyi dimi bütün gece Dedim bir kat hizmetlilerine sormadın böyle durumlarda soğuk kanlı , kendinizin rahat edeceği kişiyi tercih etmeli insan ❤
been birde stribim bitti takip edemiyorum. Kaçamağında âlâsını yapıyorumGeçen bir Tatlı yaptırdım irmikten fazla ceviz ,sütlü şerbete, tuzsuz kaşar yarım kiloda o vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?