2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
R rnp06 canım nasıl oldun? Kaçıncı günün karantinada herşey yolunda mı? Eşinin açıklandı mı test sonucu buarada inş iyisinizdir maaile
İyiyim maşallahım var temizlik filan yapıyorum artık sadece koku duygum yok o gelmedi hala virüs en cok burnuma yerleşti heralde 1 haftadır koku moku yok onun dısında iyi benm 4 günüm var eşimin 10 günü var bana testten itibaren 10 gün verdiler ona filyasyon geldiği günden itibaren 14 gün verdiler onun ki daha uzun hasta olan bendim ama onun ki daha uzun oldu garip Bi sekilde ye iç yat kalk bizim hayat böle 1 haftadır eşimde negatif ama hafif belirtiler oluyo arada ağzında aftlar cıkmıs ciğerlerim yanıyo arada diyo ama öle aşırı bsyi yok

Ben ben benn yasak ya daha bir cazip geliyor notmalde tatliyla aram olmamasina ragmen sekerim ciktigindan beri deli gibi tatli yemek istiyorum dogum icin gun sayiyom resmen
aynı ben doğum günlerinden, doğum günlerine Pasta yerken şimdi hayaliyle uyuyorum

Benim eşimde söylüyor bu aynı annem tipi, telaşı, abartması, sesi bile benziyor

Kv genç ise kalsın bir iki gece sıkarsın dişini benim kv yaşlı ondan istemiyorum fıtığı var oturup kalkmakta sıkıntı yaşıyor..

bizde doğuluyuz ama eşim ciddi anlamda beceriksiz
yoksa öyle düşünmez eve çıkınca gaz çıkarmaya falan çok yardım ediyordu bazen bebek bende susmuyordu o skinleştiriyordu bakalım ikizlere nasıl davranacak

Bende ayiptir soylemesi dün yine aldım 1 kilo incir yeşil yeşil balli ballı buz gibi oturdum yedim..incir şifadır ye kardeşim cennet meyvesi..bol sütleniriz inşallah
Benimkiler mor mor anacım yeşilini bulamadım.bizim burda yeşiline erkek incir derler reçel yapılır yalnız.
Bende artık bulamıyorum yeşil inciri geçen eşimin yeğeni yenge bu bebeklerde ne aşerdin dedi incir dedim aha yine aklıma düşürdün gece gece eşimi incir almaya yolladım

34. 35.haftalara kadar deli gibi kilo aldım su an 38in içindeyim hiç kilo almamışım son haftalar daha cok alınıyor teorisi bende tutmadı sanırım iyi oldu ama 66 67 de kaldım 3 haftadır kilo almadıgıma seviniyorum yoksa 70 küsürleri görecektim bizim tospik kaç oldu acaba 1 haftadır görmüyorum merak ediyorum

Son haftalar anne almaz hatta verebilir bile..bebek çok hizli alır canim

Bu sabah tartıya çıktım 86 olmuşum geçen 84 tüm

Lens de takılmıyormuş ya ben miyobum hiç rahat edemem
Bende lensi soracaktım hastalık var diye evde hep gözlüklü gezdim ama hastanede lens daha rahat olurdu.Sorayım belki izin çıkar çünkü kürtaj ve opu da gözlüğümü çıkarmışlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…