Ben almak istemiyorum zaten ama o fırsat bırakacak mı
hakkını yemek de istemiyorum beni aşırı seviyo düşünüyor ama çenesi de insanın ömrünü çürütüyor sadece tecrübe konusu kafamı karıştırıyor işte
Hahah benimki tip olarak çok değil de huy olarak bi insan bu kadar mı benzer ya diyorum onu izledikçe. Eşimle o kadar gülüyoruz ki izlerken eşim kendi de diyor annemin aynısı annem bazen bundan beter diye
çünkü bizimki onun genç hâli daha enerjik
ama beceriklidir hakkını yemiyim beni de çok düşünüyor seviyor ama ben sevemedim bi türlü
hiç sevmediğim huylarından dolayı o da. Çok konuşmak cimrilik kıskançlık vs..
Doğrusu görümcemi de çok istemiyorum. Bekar olduğu için bilemez bazı şeyleri bi de o da o ananın kızı işte yine sevmediğim huyları var. Eşimle daha rahat edecem ama bizim doğu insanını bilirsin evde her türlü hizmetimi görür eşim hastanede kalamam diyor. Bizlerden kim hastanede kalmış eşiyle diyor.
İşte korktuğum şey de bu iyi olacağımı bilsem sadece eşimi istiyorum dicem ama ilk doğum tecrübesizim bilmiyorum napcağımı.
Görümcemla aram iyi çocukları çok seviyor yeğenlerin altını değiştiriyor becerikli biri çok da yardımcı olur ama yeni doğum yapmış biriyle kalmamıştır hiç. Annelerin tecrübesi oluyor bu konularda. Henüz bişe söylemedim ama kaynanam öğrense onu değil görümcemi isticemi kesin kızar, kırılır