Ben kullanmaya başladım canım iyi oluyor bime gelince almıştım geçen hafta tekrar gelmişti belki vardırDoğuran analarr baby nest leri kullanıyo musunuz? Alsam mı bu bugün ben de öneren var mı?
Baby neste az eğim yapsam bir taşla iki kuş vurmuş olur muyum acaba vallahi evde yer kalmadı bende derman bi şeyler almaktanbaby nest sanki salona geçince kullanırım gibi geliyo ya
Bence riske atmayın. Hastaneye yatışınızı yaptırın kontrollü bir şekilde doğumu beklersiniz zaten 39 haftalıkmışSelam herkese. Muayeneden çıktım kızlar, bebeğimin boynunda kordon varmış2cm de açıklık. Doktor suni sancı ile yatış yapabiliriz 4 5 saatte doğurursun diyor onun dışında evde sancını bekleyebilirsin ama ben senin yerinde olsam riske atmam diyor. Kafam çok karıştı hiç suni sancı almak istemiyorum ama üstüme mesuliyette kaldı allah göstermesin ya bişey olursa kordondan dolayı.. Napıcam ben yaaa
Bebegin boynundaki kordon niye risk olsun ki tek başina yeterli bi komplikasyon degil endiselenme hiç..Selam herkese. Muayeneden çıktım kızlar, bebeğimin boynunda kordon varmış2cm de açıklık. Doktor suni sancı ile yatış yapabiliriz 4 5 saatte doğurursun diyor onun dışında evde sancını bekleyebilirsin ama ben senin yerinde olsam riske atmam diyor. Kafam çok karıştı hiç suni sancı almak istemiyorum ama üstüme mesuliyette kaldı allah göstermesin ya bişey olursa kordondan dolayı.. Napıcam ben yaaa
Baby nest nedir haberim yoktu valla baktim simdi anne yani yatagıymis cahillik kötüDoğuran analarr baby nest leri kullanıyo musunuz? Alsam mı bu bugün ben de öneren var mı?
Cidden mi. Ben doğumumun kendiliğinden başlamasını istiyorum nasipse ama korkuyu saldı içime ne bilim kafam rahat değil. Bide gidip devletemi görünsem acabaBebegin boynundaki kordon niye risk olsun ki tek başina yeterli bi komplikasyon degil endiselenme hiç..
kordon işi risk. ben sanırım göze alamam. doktoru dinlerim.Selam herkese. Muayeneden çıktım kızlar, bebeğimin boynunda kordon varmış2cm de açıklık. Doktor suni sancı ile yatış yapabiliriz 4 5 saatte doğurursun diyor onun dışında evde sancını bekleyebilirsin ama ben senin yerinde olsam riske atmam diyor. Kafam çok karıştı hiç suni sancı almak istemiyorum ama üstüme mesuliyette kaldı allah göstermesin ya bişey olursa kordondan dolayı.. Napıcam ben yaaa
Ben doğumdan iki gün önce içime doğmuş gibi kordonu dolanmış mı bir problem var mı diye sormuştum doktora o da ultrasondan belli olmaz falan dedi doğum zamani tam açıklık olduğu halde bebek gelmedi baya uğraştık doktorda doğunca gördü boynuna kordon dolandığını ama bir problem olmadı. Bende 3cm açıklıktan 4 gün sonra doğum yaptım doğumdan iki gün önce açıklık aynıydı önceki gün merdiven inip çıktım, yürüyüş yaptım, meryem ana otu varmış onu suya koydum, tarçın çayı içtim etkisi var mı bilmiyorum ama deneyebilirsin kendi sancını bekleyeceksen eğerSelam herkese. Muayeneden çıktım kızlar, bebeğimin boynunda kordon varmış2cm de açıklık. Doktor suni sancı ile yatış yapabiliriz 4 5 saatte doğurursun diyor onun dışında evde sancını bekleyebilirsin ama ben senin yerinde olsam riske atmam diyor. Kafam çok karıştı hiç suni sancı almak istemiyorum ama üstüme mesuliyette kaldı allah göstermesin ya bişey olursa kordondan dolayı.. Napıcam ben yaaa
Gözünaydın canımKızlar merhaba sezeryanla canım kızım İpek’imi 12.10.2020 de 09.50 de kucağıma aldım şükürler olsun❤ Ama sezeryan çok çok zormuş hiç bana göre değilmiş ama olduk bir kere coraspirin ve oksapar kullandığım için genel anestezi yaptılar mecburi dediler o çok zorladı beni sezeryan mis çok rahat diyenlere şoktayım gerçi her doğum başlı başına zordur Allah yardım etsin
Kızlar sütüm var zannediyordum ama bebeğime yetmedi meğer daha inmemiş o yeterli değilmiş mecburen mama veriyorum şırıngayla ama sonrasında memeyi zor alıyor inşallah bırakmaz değil mi tavsiyeleriniz neler
Ve tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim cennet kokulularımıza şükürler olsun kavuştuk onlar tüm acıya bedel❤❤
Gözünaydın.darısı bekleyenlere herşey istediğin gibi olmuş ne güzel bol sütlü günlerin olsunKızlar iyi geceler tek tek alıntı yapamadım saolun merak etmişsiniz biz iyiyiz sıpamla taburcu olmayı bekliyoruz sabaha çıkacağız inşallah
Yarın eve geçince doğum yapacak arkadaşları motive etmesi açısından ilk fırsatta hikayemizi yazacağım
Buraya yazdığım hayali doğum hikayesine yakın bir doğumum oldu biraz tahminimden uzun sürdü ama değdi herşeye aslında belli de bana uzun geldi
Hep yazmışdım burada eşim panik olur bir de ben onunla uğraşırım diye ama süreci o kadar güzel yönettiki hep yanımızdaydı kordon bağını kesti benden sonra ten tene temas yaptı babayla mutlaka sürece dahil edin eşleri annemden çok daha fazlasıydı benim için bebek bakımı için de anne başka oluyor tabi
Bir gün önce eğitim almıştık kızım durdu durdu eğitimden bir gün sonra artık hazır dediler ve geldi
Doğuramadık daha diye üzülmeyin 39+5 de geldi kızım bir de doğum kilosu 3200 olur demişti dr 3620 doğdu
En kısa zamanda ayrıntıları paylaşacağım iyi geceler
Doğuran arkadaşlar hayırlı olsun hızlı hızlı bakabildim Sayfalara
Doğuracak arkadaşlar sabredin hiç ummadığınız anda geliyorlar ve dünyanız değişiyor mutlu sona odaklanın
Bunu kendinde test edebilirsin aslında.yumurta dahil hayvansal hiç bir gıda alma süt yoğurt peynir tereyağı balÇok teşekkür ederim. Keşke olmasa diyorum bende ama emin gibiyim okuduklarımdan sonra. Yarın için Günseli Bozdoğana randevu aldım bakalım verim alamazsam orayı da denerim. Sizin çocukların süt alerjisi mi var?
Gözünaydın canım.1 haftaya toparlarsın merak etme lohusa şerbeti reyhan şerbeti bana iyi geldi hastane sonrası süt için dene istersen.Kızlar merhaba sezeryanla canım kızım İpek’imi 12.10.2020 de 09.50 de kucağıma aldım şükürler olsun❤ Ama sezeryan çok çok zormuş hiç bana göre değilmiş ama olduk bir kere coraspirin ve oksapar kullandığım için genel anestezi yaptılar mecburi dediler o çok zorladı beni sezeryan mis çok rahat diyenlere şoktayım gerçi her doğum başlı başına zordur Allah yardım etsin
Kızlar sütüm var zannediyordum ama bebeğime yetmedi meğer daha inmemiş o yeterli değilmiş mecburen mama veriyorum şırıngayla ama sonrasında memeyi zor alıyor inşallah bırakmaz değil mi tavsiyeleriniz neler
Ve tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim cennet kokulularımıza şükürler olsun kavuştuk onlar tüm acıya bedel❤❤
Bende eşimle gittim canım çokta rahattık ilk bebek olmasına rağmen bi aksilik yaşamadık hemşireler çoğu konuda yardımcı oluyor zatenMerhaba doğum yapanlara hayırlı olsun yapacak olanlara da hayırlısı ile kavuşmak nasip olsun.
Benim doğumum da annelerin ikiside olamayacak sadece eşim olacak yanımda yapabilirmiyiz diye tereddüt ediyorum bu şekilde sadece eşiyle doğuma giden var mı?
Anladım canım ultrason cihazlarıyla alakalı olabilir görüp görmemeleri. Benim dr ayrıntılıda bakabiliyor cihazından ben ekstra ayrıntılı usg ye girmemiştim mesela o dönem. Merdiveni inip çıkıyoRum bende otur kalk yapıyorum. hayırlısı eşim akşam gelsin bi konuşalım bakalım çok kafam karışık kendim karar veremiyorum hiçBen doğumdan iki gün önce içime doğmuş gibi kordonu dolanmış mı bir problem var mı diye sormuştum doktora o da ultrasondan belli olmaz falan dedi doğum zamani tam açıklık olduğu halde bebek gelmedi baya uğraştık doktorda doğunca gördü boynuna kordon dolandığını ama bir problem olmadı. Bende 3cm açıklıktan 4 gün sonra doğum yaptım doğumdan iki gün önce açıklık aynıydı önceki gün merdiven inip çıktım, yürüyüş yaptım, meryem ana otu varmış onu suya koydum, tarçın çayı içtim etkisi var mı bilmiyorum ama deneyebilirsin kendi sancını bekleyeceksen eğer
Benim epidural olacak anestezist 6 saat açlık 3 saat susuzluk yeter dedi canım hastaneyi ara sor istersen prosedğre göre değişebilirArkadaşlar sezaryen öncesi gece 12 sen sonra bir şey yeme dediler de içme dediler mi emin değilim. Su içilebilir miydi?
bana yeme içme yasak denmişti gece 12 sonrasıArkadaşlar sezaryen öncesi gece 12 sen sonra bir şey yeme dediler de içme dediler mi emin değilim. Su içilebilir miydi?
İnşallah bizim hastanedeki hemşirele de yardımcı olur teşekkür ederimBende eşimle gittim canım çokta rahattık ilk bebek olmasına rağmen bi aksilik yaşamadık hemşireler çoğu konuda yardımcı oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?