2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Baby neste az eğim yapsam bir taşla iki kuş vurmuş olur muyum acaba vallahi evde yer kalmadı bende derman bi şeyler almaktanbaby nest sanki salona geçince kullanırım gibi geliyo ya

Ben baby nesti denedim biraz buyuk bana kullanisli gelmedi yastikla seyle de ugrasamam hic senin kararin canim ama ben cok rahat ediyorum heryere de tasiyorum hem bebege ulasmam daha rahat oluyor

Selam herkese. Muayeneden çıktım kızlar, bebeğimin boynunda kordon varmış 2cm de açıklık. Doktor suni sancı ile yatış yapabiliriz 4 5 saatte doğurursun diyor onun dışında evde sancını bekleyebilirsin ama ben senin yerinde olsam riske atmam diyor. Kafam çok karıştı hiç suni sancı almak istemiyorum ama üstüme mesuliyette kaldı allah göstermesin ya bişey olursa kordondan dolayı.. Napıcam ben yaaa

Bence riske atmayın. Hastaneye yatışınızı yaptırın kontrollü bir şekilde doğumu beklersiniz zaten 39 haftalıkmış

selam kızlarr..günün yarısı emzirme savaşlarıyla geçtiği için okuyamıyorum pek fazla geçmişi doğuran varmı kimler kaldı ..
Kitapkurdu20 seni okudum gözün aydın olsun canım çok güzel bir dogum olmuş ..Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin

Bebegin boynundaki kordon niye risk olsun ki tek başina yeterli bi komplikasyon degil endiselenme hiç..

Doğuran analarr baby nest leri kullanıyo musunuz? Alsam mı bu bugün ben de öneren var mı?
Baby nest nedir haberim yoktu valla baktim simdi anne yani yatagıymis cahillik kötü reflü yatagı almıştım ben iyi ki almışım beşigin icinede onla koyuyorum onla alıyorum salona odaya peşime heryere onla gezdiriyorum..bana kalırsa o daha kullanışlı aynı gòrevi gòrüyor üstelik buna gerek kalmaz böylelikle

Bebegin boynundaki kordon niye risk olsun ki tek başina yeterli bi komplikasyon degil endiselenme hiç..
Cidden mi. Ben doğumumun kendiliğinden başlamasını istiyorum nasipse ama korkuyu saldı içime ne bilim kafam rahat değil. Bide gidip devletemi görünsem acaba

kordon işi risk. ben sanırım göze alamam. doktoru dinlerim.

Ben doğumdan iki gün önce içime doğmuş gibi kordonu dolanmış mı bir problem var mı diye sormuştum doktora o da ultrasondan belli olmaz falan dedi doğum zamani tam açıklık olduğu halde bebek gelmedi baya uğraştık doktorda doğunca gördü boynuna kordon dolandığını ama bir problem olmadı. Bende 3cm açıklıktan 4 gün sonra doğum yaptım doğumdan iki gün önce açıklık aynıydı önceki gün merdiven inip çıktım, yürüyüş yaptım, meryem ana otu varmış onu suya koydum, tarçın çayı içtim etkisi var mı bilmiyorum ama deneyebilirsin kendi sancını bekleyeceksen eğer

Gözünaydın canım
Sezaryen kişiden kişiye değişiyor evet bende senin gibi oksapar ve coraspin kullanıyordum, panik atağım da olduğu için genel anestezi ile oldum. Benim çok rahat geçti, sancım da olmadı oturup kalkmak dışında. Kendime de ameliyathaneden çıkarırken geldim ve herşeyi hatırlıyorum. Burdan sezaryen olacaklara da sesleniyorum korkmayın neye göre değişiyor bilmiyorum ama benim kadar ağrı eşiği düşük ve panik biri böyle rahat geçirdi şoktayım
Süt olayını gelirsek benim ilk memeyi tuttu, emince bende sütüm var sandım. 2 saat arayla emzirmeye başladım ama gece olunca çocuk susmadan ağlamaya başladı. Hemşire sağım yapalım bakalım sütünüz var mı dedi. Sağdık tık yok. Mecbur mama verdiler. Ama her iki saatte bir zorladım ben emsin diye boş boş çekti ağladı garibim ama 5. Gün sütüm tekrar gelmeye başladı. Mamayı da kestik bir kaç gün sonra. Sakın emzirmekten vazgeçme ağlasana da inlese de inat et koy ağzına. Gelecek o süt göreceksin

Gözünaydın.darısı bekleyenlere herşey istediğin gibi olmuş ne güzel bol sütlü günlerin olsun

Bunu kendinde test edebilirsin aslında.yumurta dahil hayvansal hiç bir gıda alma süt yoğurt peynir tereyağı bal
Sonra kakasını takip et düzelme varsa alerji olma ihtimali yüksek ama aynıysa demekki başka sebebi var yada normal.

Gözünaydın canım.1 haftaya toparlarsın merak etme lohusa şerbeti reyhan şerbeti bana iyi geldi hastane sonrası süt için dene istersen.

Bende eşimle gittim canım çokta rahattık ilk bebek olmasına rağmen bi aksilik yaşamadık hemşireler çoğu konuda yardımcı oluyor zaten

Anladım canım ultrason cihazlarıyla alakalı olabilir görüp görmemeleri. Benim dr ayrıntılıda bakabiliyor cihazından ben ekstra ayrıntılı usg ye girmemiştim mesela o dönem. Merdiveni inip çıkıyoRum bende otur kalk yapıyorum. hayırlısı eşim akşam gelsin bi konuşalım bakalım çok kafam karışık kendim karar veremiyorum hiç

Arkadaşlar sezaryen öncesi gece 12 sen sonra bir şey yeme dediler de içme dediler mi emin değilim. Su içilebilir miydi?

Arkadaşlar sezaryen öncesi gece 12 sen sonra bir şey yeme dediler de içme dediler mi emin değilim. Su içilebilir miydi?
Benim epidural olacak anestezist 6 saat açlık 3 saat susuzluk yeter dedi canım hastaneyi ara sor istersen prosedğre göre değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…