2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım hayırlı olsun. Mama vermekten hiç korkma ben o hataya düştüm de çocuğumun sarılık değeri tavan yapmıştı acil yatış verilmişti hala kendime kızıyorum mama vermicem diye çocuğumu aç bırakmışım. Biz mamayı önce şırıngayla verdik ama oda bizi çok uğraştırıyordu ben pes ettim mamayı biberonla vermeye başladım şükür şimdilik hem biberonu hemde memeyi tutuyor. Daha ilk günden emziği de tuttu emdikten sonra eğer göğsümü emzik niyetine kullandığını anladığımda hemen ağzına emziği veriyorum uyuyana kadar tutuyor sonra çıkarıyorum

Hayirli olsun canim gözün aydin bebegine kavuştun darisi bize hayirli evlat olur ipek insallah

Suni sancıdan bu kadar korkma canım burda suni sancıyla alakalı o kadar olumsuz şey duymuştum bana da suni sancı verildi epidural almadan bile sancı beni rahatsız etmiyordu adet ağrım suni sancıdan daha çok olurdu düşün Ben olsam hiç düşünmeden bebeğim için suni sancı alıp doğururdum bebeğini hiç riske atma

Canim riske atmaya degmez sona gelmisin zaten hersey onlar icin ama yine en iyi karari sen verirsin

Arkadaşlar ben hala bebeğin doyup doymadığını anlayamıyorum. Oğlumu tüm gün memede tutsam durur bırakmaz acıkınca ağlıyor emzirmeye başlıyorum biraz emiyor uyuya kalıyor uyku arasında arada memeyi emiyor sonra duruyor sonra tekrar emiyor filan bu kısır döngüyle en az bi 45 dk 1 saat emzirme faslımız var.
Acaba ben mi yanlış yapıyorum sizler ne kadar süre emziriyorsunuz ve ne sıklıkla emziriyorsunuz ?

Ah canım benim nasıl moral oldu bu mesajın bana bir bilsen aynısını yaşıyorum şuan nasıl ağlıyor emmek de istiyor ama pes etmiyorum inşallah gelecek sütüm sezeryanda geç inermiş süt bilmiyordum banyo yaptım bugün korkarak da olsa onun etkisi olur inşallah ama çok sağ ol ben de mamayı bıraktırabilirim inşallah çok vicdan yapıyorum ama çocuğum aç mecburum

Bende anlamiyorum hala Ama cis kaka duzenli cikiyorsa yetiyordur diye dusunuyorum. CoK aglar meme de doymadigini hissedersem mama veriyorum sutum oyle aman aman degil. Mamayi istemedigi olursa bil ki doymustur. Fazlasini kusarlar zaten.

Sağ ol canım benim evet ben de sarılıktan korkuyorum o yüzden veriyorum mama ve çok ağlıyor aç kalınca kıyamıyorum sütüm bir an önce iner inşallah da mamayı bırakırız umarım.

kizlar kac ml mama veriyosunuz ve ne kadarlik bebisler benim kiz kac versem yicek gibi bir turlu dogru ayari tutturamadim

Kızlar emzik veriyor musunuz bebişlere doktorum verebilirsin demişti öğleden sonra verdik bir problem olmadı bayada sevdi ama gece beni emmek istemedi annemlerde emzikten dolayı diyorlar evi yıktı resmen
Beninkide aldi emzigi ama verme dediler zaten cabuk yoruluyor emerken bide emzige enerji harcamasin dediler kiyamadim vermiyorum

Doğuran analarr baby nest leri kullanıyo musunuz? Alsam mı bu bugün ben de öneren var mı?
Onun icine cok gomuluyor bebek bana guvenli gelmedi reflu yatagi cok kurtarici heryere tasiyorum onla gecede yanimda basucumda uyutuyorum daha besik yuzu gormedi yavrum 17 gun oldu

Riske atma bencede Allah korusun saglikla gelsinde dogunca nasil oldugu yada agri hepsi unutuluyor nasil olsa

Gazi oluncada memede durmak istiyor ayirt etmek lazim ust uste emzirince gazi artiyor ben araya en az 1.5 saat koymaya calisiyorum memede yarim saat tutuyorum

Sende dogurdun demek..gözun aydin olsun Saglikli güzel günlerde büyütün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…