- 27 Şubat 2018
- 801
- 899
- 103
Benim spinal ayni şekilde 12 saat su da dahil mi dedim evet dedilerArkadaşlar sezaryen öncesi gece 12 sen sonra bir şey yeme dediler de içme dediler mi emin değilim. Su içilebilir miydi?
Boğazlarım o kadar kötü ki.Gece bile 5-6 defa kalkıp su içerdim. Allahtan sabah erken sezaryen.Benim spinal ayni şekilde 12 saat su da dahil mi dedim evet dediler
Canım hayırlı olsun. Mama vermekten hiç korkma ben o hataya düştüm de çocuğumun sarılık değeri tavan yapmıştı acil yatış verilmişti hala kendime kızıyorum mama vermicem diye çocuğumu aç bırakmışım. Biz mamayı önce şırıngayla verdik ama oda bizi çok uğraştırıyordu ben pes ettim mamayı biberonla vermeye başladım şükür şimdilik hem biberonu hemde memeyi tutuyor. Daha ilk günden emziği de tuttu emdikten sonra eğer göğsümü emzik niyetine kullandığını anladığımda hemen ağzına emziği veriyorum uyuyana kadar tutuyor sonra çıkarıyorumKızlar merhaba sezeryanla canım kızım İpek’imi 12.10.2020 de 09.50 de kucağıma aldım şükürler olsun❤ Ama sezeryan çok çok zormuş hiç bana göre değilmiş ama olduk bir kere coraspirin ve oksapar kullandığım için genel anestezi yaptılar mecburi dediler o çok zorladı beni sezeryan mis çok rahat diyenlere şoktayım gerçi her doğum başlı başına zordur Allah yardım etsin
Kızlar sütüm var zannediyordum ama bebeğime yetmedi meğer daha inmemiş o yeterli değilmiş mecburen mama veriyorum şırıngayla ama sonrasında memeyi zor alıyor inşallah bırakmaz değil mi tavsiyeleriniz neler
Ve tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim cennet kokulularımıza şükürler olsun kavuştuk onlar tüm acıya bedel❤❤
Hayirli olsun canim gözün aydin bebegine kavuştun darisi bize hayirli evlat olur ipek insallahKızlar merhaba sezeryanla canım kızım İpek’imi 12.10.2020 de 09.50 de kucağıma aldım şükürler olsun❤ Ama sezeryan çok çok zormuş hiç bana göre değilmiş ama olduk bir kere coraspirin ve oksapar kullandığım için genel anestezi yaptılar mecburi dediler o çok zorladı beni sezeryan mis çok rahat diyenlere şoktayım gerçi her doğum başlı başına zordur Allah yardım etsin
Kızlar sütüm var zannediyordum ama bebeğime yetmedi meğer daha inmemiş o yeterli değilmiş mecburen mama veriyorum şırıngayla ama sonrasında memeyi zor alıyor inşallah bırakmaz değil mi tavsiyeleriniz neler
Ve tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim cennet kokulularımıza şükürler olsun kavuştuk onlar tüm acıya bedel❤❤
Suni sancıdan bu kadar korkma canım burda suni sancıyla alakalı o kadar olumsuz şey duymuştum bana da suni sancı verildi epidural almadan bile sancı beni rahatsız etmiyordu adet ağrım suni sancıdan daha çok olurdu düşünSelam herkese. Muayeneden çıktım kızlar, bebeğimin boynunda kordon varmış2cm de açıklık. Doktor suni sancı ile yatış yapabiliriz 4 5 saatte doğurursun diyor onun dışında evde sancını bekleyebilirsin ama ben senin yerinde olsam riske atmam diyor. Kafam çok karıştı hiç suni sancı almak istemiyorum ama üstüme mesuliyette kaldı allah göstermesin ya bişey olursa kordondan dolayı.. Napıcam ben yaaa
Canim riske atmaya degmez sona gelmisin zaten hersey onlar icin ama yine en iyi karari sen verirsinSelam herkese. Muayeneden çıktım kızlar, bebeğimin boynunda kordon varmış2cm de açıklık. Doktor suni sancı ile yatış yapabiliriz 4 5 saatte doğurursun diyor onun dışında evde sancını bekleyebilirsin ama ben senin yerinde olsam riske atmam diyor. Kafam çok karıştı hiç suni sancı almak istemiyorum ama üstüme mesuliyette kaldı allah göstermesin ya bişey olursa kordondan dolayı.. Napıcam ben yaaa
Yok canim 8 saat önceden yiyip icmeyi kes dediler hersey yasak suda dahilArkadaşlar sezaryen öncesi gece 12 sen sonra bir şey yeme dediler de içme dediler mi emin değilim. Su içilebilir miydi?
Ah canım benim nasıl moral oldu bu mesajın bana bir bilsen aynısını yaşıyorum şuan nasıl ağlıyor emmek de istiyor ama pes etmiyorum inşallah gelecek sütüm sezeryanda geç inermiş süt bilmiyordum banyo yaptım bugün korkarak da olsa onun etkisi olur inşallah ama çok sağ ol ben de mamayı bıraktırabilirim inşallah çok vicdan yapıyorum ama çocuğum aç mecburumGözünaydın canım
Sezaryen kişiden kişiye değişiyor evet bende senin gibi oksapar ve coraspin kullanıyordum, panik atağım da olduğu için genel anestezi ile oldum. Benim çok rahat geçti, sancım da olmadı oturup kalkmak dışında. Kendime de ameliyathaneden çıkarırken geldim ve herşeyi hatırlıyorum. Burdan sezaryen olacaklara da sesleniyorum korkmayın neye göre değişiyor bilmiyorum ama benim kadar ağrı eşiği düşük ve panik biri böyle rahat geçirdi şoktayım
Süt olayını gelirsek benim ilk memeyi tuttu, emince bende sütüm var sandım. 2 saat arayla emzirmeye başladım ama gece olunca çocuk susmadan ağlamaya başladı. Hemşire sağım yapalım bakalım sütünüz var mı dedi. Sağdık tık yok. Mecbur mama verdiler. Ama her iki saatte bir zorladım ben emsin diye boş boş çekti ağladı garibim ama 5. Gün sütüm tekrar gelmeye başladı. Mamayı da kestik bir kaç gün sonra. Sakın emzirmekten vazgeçme ağlasana da inlese de inat et koy ağzına. Gelecek o süt göreceksin
Sağ ol canım benim inşallah denerim onu daGözünaydın canım.1 haftaya toparlarsın merak etme lohusa şerbeti reyhan şerbeti bana iyi geldi hastane sonrası süt için dene istersen.
Bende anlamiyorum halaArkadaşlar ben hala bebeğin doyup doymadığını anlayamıyorum. Oğlumu tüm gün memede tutsam durur bırakmaz acıkınca ağlıyor emzirmeye başlıyorum biraz emiyor uyuya kalıyor uyku arasında arada memeyi emiyor sonra duruyor sonra tekrar emiyor filan bu kısır döngüyle en az bi 45 dk 1 saat emzirme faslımız var.
Acaba ben mi yanlış yapıyorum sizler ne kadar süre emziriyorsunuz ve ne sıklıkla emziriyorsunuz ?
Sağ ol canım benim evet ben de sarılıktan korkuyorum o yüzden veriyorum mama ve çok ağlıyor aç kalınca kıyamıyorum sütüm bir an önce iner inşallah da mamayı bırakırız umarım.Canım hayırlı olsun. Mama vermekten hiç korkma ben o hataya düştüm de çocuğumun sarılık değeri tavan yapmıştı acil yatış verilmişti hala kendime kızıyorum mama vermicem diye çocuğumu aç bırakmışım. Biz mamayı önce şırıngayla verdik ama oda bizi çok uğraştırıyordu ben pes ettim mamayı biberonla vermeye başladım şükür şimdilik hem biberonu hemde memeyi tutuyor. Daha ilk günden emziği de tuttu emdikten sonra eğer göğsümü emzik niyetine kullandığını anladığımda hemen ağzına emziği veriyorum uyuyana kadar tutuyor sonra çıkarıyorum
Amin canım benim darısı size olsun inşallah Rabbim kurtarsın tez zamanda sağlıkla kavuşunHayirli olsun canim gözün aydin bebegine kavuştun darisi bize hayirli evlat olur ipek insallah
Beninkide aldi emzigi ama verme dediler zaten cabuk yoruluyor emerken bide emzige enerji harcamasin dediler kiyamadim vermiyorumKızlar emzik veriyor musunuz bebişlere doktorum verebilirsin demişti öğleden sonra verdik bir problem olmadı bayada sevdi ama gece beni emmek istemedi annemlerde emzikten dolayı diyorlar evi yıktı resmen
Benim de öyle canım gece en az 6 kere tuvalet ve su cuma günü sabah sezeryan nasıl yapacağım susuz bilmiyorumBoğazlarım o kadar kötü ki.Gece bile 5-6 defa kalkıp su içerdim. Allahtan sabah erken sezaryen.
Onun icine cok gomuluyor bebek bana guvenli gelmedi reflu yatagi cok kurtarici heryere tasiyorum onla gecede yanimda basucumda uyutuyorum daha besik yuzu gormedi yavrum 17 gun olduDoğuran analarr baby nest leri kullanıyo musunuz? Alsam mı bu bugün ben de öneren var mı?
Riske atma bencede Allah korusun saglikla gelsinde dogunca nasil oldugu yada agri hepsi unutuluyor nasil olsaSelam herkese. Muayeneden çıktım kızlar, bebeğimin boynunda kordon varmış2cm de açıklık. Doktor suni sancı ile yatış yapabiliriz 4 5 saatte doğurursun diyor onun dışında evde sancını bekleyebilirsin ama ben senin yerinde olsam riske atmam diyor. Kafam çok karıştı hiç suni sancı almak istemiyorum ama üstüme mesuliyette kaldı allah göstermesin ya bişey olursa kordondan dolayı.. Napıcam ben yaaa
Gazi oluncada memede durmak istiyor ayirt etmek lazim ust uste emzirince gazi artiyor ben araya en az 1.5 saat koymaya calisiyorum memede yarim saat tutuyorumArkadaşlar ben hala bebeğin doyup doymadığını anlayamıyorum. Oğlumu tüm gün memede tutsam durur bırakmaz acıkınca ağlıyor emzirmeye başlıyorum biraz emiyor uyuya kalıyor uyku arasında arada memeyi emiyor sonra duruyor sonra tekrar emiyor filan bu kısır döngüyle en az bi 45 dk 1 saat emzirme faslımız var.
Acaba ben mi yanlış yapıyorum sizler ne kadar süre emziriyorsunuz ve ne sıklıkla emziriyorsunuz ?
Sende dogurdun demek..gözun aydin olsun Saglikli güzel günlerde büyütün canımBen doğumdan iki gün önce içime doğmuş gibi kordonu dolanmış mı bir problem var mı diye sormuştum doktora o da ultrasondan belli olmaz falan dedi doğum zamani tam açıklık olduğu halde bebek gelmedi baya uğraştık doktorda doğunca gördü boynuna kordon dolandığını ama bir problem olmadı. Bende 3cm açıklıktan 4 gün sonra doğum yaptım doğumdan iki gün önce açıklık aynıydı önceki gün merdiven inip çıktım, yürüyüş yaptım, meryem ana otu varmış onu suya koydum, tarçın çayı içtim etkisi var mı bilmiyorum ama deneyebilirsin kendi sancını bekleyeceksen eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?