Evet ama şimdiye kadar hiç olmamıştı 3 4 gündür var. Doğumun yakın olduğuna işaretmiş Allahım Allahımİnternetten baktım da canım hamilelikte karpal tünel sendromu olabiliyormuş. Hamilelikle birlikte geçiyormuş.
Bugün hiç kullanamadım ellerimi evet canım az kaldı kavuşmamızaBenim de uyuşuyor canım hatta geçen salata yaparken elimi doğuruyordum az kalsınparmak uçlarımı hiç hissetmiyorum ama az kaldı nasılsa idare ediyorum diyeyim
Gün verdi mi canım naptın okuyamadım forumuBanada carsambaya kadar gelmezse sezaryan tarihi vericem demisti benimki gelmedi maalesef bugun gidip tarih alacam artik hayırlısı olsun
Ne güzel yazmışın öyle canım. Çok mutlu oldum şuan bunu okuduğuma hadi inşAllahHemen söyleyeyim sebebini hormonlar doğum yakınşaka bir yana doğum öncesi bende de oldu vücut yavaş yavaş oksitosin salgılıyor çatı doğuma hazır oldun diye bir genişliyor ya onu yapan oksitosin diğer eklemlere de etki ediyor El ayak gibi eklem arası boşluklar artınca ödem karıncalanma gibi beLirtiler oluyor yaklaşan Doğumun belirtileri canım bende de doğumdan 3-4 gün önce başlamıştı
Sarılık var mıydı ?Kızlar bu bebekler hep uyuyor mu ya acıktıgı zaman ağlıyor oda 3 saatte Bi ama ben o kdr beklemiyorum en fazla 2 saatte Bi kaldırıyorum 50 cc filan süt içiyor memeyi tutmadı malesefbiberona cok fena alısmıs plastik ne versek agzına ayıla bayıla alıyor memeye gelince bagırıyor benm sütte azalmaya basladı stresten heralde her sağımda 80 90 cc geliyordu smdi 50 yi zor getiriyorum sütü içiyor sonra uyuyor gecede hep uyudu
Riske atma bencede Allah korusun saglikla gelsinde dogunca nasil oldugu yada agri hepsi unutuluyor nasil olsa
İkisini de alamam maalesef canım muz kabızlık yapıyor demir ilacı zaten mahfediyo. Soda da bebeğe çok kilo aldırıyo galiba benim bebiş yeterince irimagnezyuma dayanınca geçiyor. bende de var. gece ve sabah oluyor özellikle. muz yiyip ve soda içersem baya az oluyor
Bana su bile içme aynı oruc gibi olacaksın dediler malesefArkadaşlar sezaryen öncesi gece 12 sen sonra bir şey yeme dediler de içme dediler mi emin değilim. Su içilebilir miydi?
Yok 12 gün yogun bakımdaydı o yüzden olmamıs orada sarılıkSarılık var mıydı ?
Ben de varım canm benmki kanala bile girmedi daha açılma da yoktu en son nolcak bilmiyorm çatladım artık daha var amaHerkes doğurdu doğurmayanlarında tarihi belli yaa bi ben kaldım allahımmmmGeçen hafta Pazartesi iyice kanala girmiş haftaya doğar demişti Dr um. Bu hafta sanki kanaldan geri çıktı kendimi okadar hafif hissediyorum ki niye doğmuyor arkadaş bu çocuk niyeeee
Dikiş depresyon pişik olaylarına geçip level atlamak istiyorum ben yaaaNeyse yarın kontrol var hemide açıklık varmı diye bakalım ne durumdayız ☺☺
Benim oğlumda oyle yataga koyduktan sonra ağlamıyorsa doymuş demektir canım kaç cc cıkıyor.sabahdan beri göğsümle savasıyor emmiyor sağıp veriyorum biberona alıştı kaşıkla vermeye basladım cıglık cıglık şırıngayı denicem bide ondada 1saat sürer heraldeBebek emdikten sonra sagıyorum bir sürü süt çıkıyor emmiyor mu acaba delircem bu emzirme savaşlarında
Sarılık olmasın diye biberon mamaya alıstırdım galiba memede duruyo ama emzik gbi tutuyo cekmiyo sütü. dısarı damlıyor sütüm aglıyo diye sagdıgımı biberonla veriyorum kısır döngüye girdikBenim oğlumda oyle yataga koyduktan sonra ağlamıyorsa doymuş demektir canım kaç cc cıkıyor.sabahdan beri göğsümle savasıyor emmiyor sağıp veriyorum biberona alıştı kaşıkla vermeye basladım cıglık cıglık şırıngayı denicem bide ondada 1saat sürer heralde
Teşekkür ederim canımSende dogurdun demek..gözun aydin olsun Saglikli güzel günlerde büyütün canım
Gözün aydın canım, bende şüpheliydim hastanede göğsüme baktılar yok dediler mama getirmişlerdi mamayı almadı sonra çiş kakada yapınca demek ki geliyor dedilerMerhaba herkese
Dün spinal sezeryan ile miniğimi kucağıma aldım çok şükürhayatımda hiç hastanede kalmamış ameliyat yaşamamış biri olarak ilk gün zorlansam da bugün her şey çok güzel Tek derdim Sütüm geliyor mu anlayamıyorum ama miniğim bayağı bir emip hiç ağlamadan uyuya kalıyor mememde çiş kaka da yapıyor.
süt sağma makinesi ile denedim süt var mı diye sarılı beyazlı sıvı az miktarda geliyor.
Doyup doymadığı hakkında endişeliyim sürekli
Ben emerken pijamasını çıkartıyorm ayaklarıyla oynuyorum çenesiyle oynuyorm genelde mamada göğüsde uyuyorlar zaten yoruluyorlar nasıl kurtulcaz biberondan bilmiyorum çok ağlıyo vermediğimde uğrasmamız lazım bayaSarılık olmasın diye biberon mamaya alıstırdım galiba memede duruyo ama emzik gbi tutuyo cekmiyo sütü. dısarı damlıyor sütüm aglıyo diye sagdıgımı biberonla veriyorum kısır döngüye girdik
Gözünaydın canım.çiş ve kaka alıyorsan özellikle 4 5 çişli bez geliyordur merak etme.Emdikçe çoğalacak sarılık riskiniz yoksa mama verme.Merhaba herkese
Dün spinal sezeryan ile miniğimi kucağıma aldım çok şükürhayatımda hiç hastanede kalmamış ameliyat yaşamamış biri olarak ilk gün zorlansam da bugün her şey çok güzel Tek derdim Sütüm geliyor mu anlayamıyorum ama miniğim bayağı bir emip hiç ağlamadan uyuya kalıyor mememde çiş kaka da yapıyor.
süt sağma makinesi ile denedim süt var mı diye sarılı beyazlı sıvı az miktarda geliyor.
Doyup doymadığı hakkında endişeliyim sürekli
Kızlar bu bebekler hep uyuyor mu ya acıktıgı zaman ağlıyor oda 3 saatte Bi ama ben o kdr beklemiyorum en fazla 2 saatte Bi kaldırıyorum 50 cc filan süt içiyor memeyi tutmadı malesefbiberona cok fena alısmıs plastik ne versek agzına ayıla bayıla alıyor memeye gelince bagırıyor benm sütte azalmaya basladı stresten heralde her sağımda 80 90 cc geliyordu smdi 50 yi zor getiriyorum sütü içiyor sonra uyuyor gecede hep uyudu
Hayırlı vakitlerde hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun canımBen de varım canm benmki kanala bile girmedi daha açılma da yoktu en son nolcak bilmiyorm çatladım artık daha var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?