2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba ekim anneleri
Birçoğunuz doğum yapıp tecrübeli olduğunuz için sormak istiyorum. Bebeği tüp bebek olup aranızda normal doğum yapan var mi?

Evet canim salı günü ne insallah benim şafak 5

Hayirli olsun canim gözün aydin kavusmussun bebisine çok sevindim

Walla o kdr yorgunum ki artık pes ettim uyku yok vucut yorgun cocuk ZTen biberoncu olmus valla bitik Bi haldeyim su an artık süt bile azaldı baya bebek yokken 100 ml gelen süt 30 ml zor cıkıyor anlamadım bu işten bsy

Oyy kuzum alerjik reaksiyondan bağırsakları karnı ağrıyordur. Huzursuzluk bi tek gazdan olmaz ki akla ilk gelen o olsa da. Bir de canım biogaia damla tavsiye ederim bağırsaklarında yararlı bakteri florası oluşturuyor biz çok rahat ettik oğlumda gaz falan da olmamıştı.
Bebek emdikten sonra sagıyorum bir sürü süt çıkıyor emmiyor mu acaba delircem bu emzirme savaşlarında
Kaç cc çıkıyor emdikten sonra?

Walla o kdr yorgunum ki artık pes ettim uyku yok vucut yorgun cocuk ZTen biberoncu olmus valla bitik Bi haldeyim su an artık süt bile azaldı baya bebek yokken 100 ml gelen süt 30 ml zor cıkıyor anlamadım bu işten bsy
Yorgunluk uykusuzluk stres sütü azaltır kuzum rahatlatmaya çalış kendini. Artar tekrar donem donem olur öyle sıkıntı etme. Sağma aralığını mı düşürdün kaç saat arayla 30 ml geliyor?

ilk zamanlar meme emme düzeni oturana kadar hep ayni oluyor canim merak etme..ne.emdikleri belli ne emmedikleri..bir müddet sonra belli düzende acıkip belli süre emiyolar sen anlıyorsun ne zaman doydugunu damak sesinden bile seni nasıl emdigi süt.gelip gelmedigini de anlıyorsun

Reengarenk nasılsın canım bebişler nasıl, ikiz hayat renkli mi anlat azcık merak ediyorum seni
livaneli1608 sen nasılsın canım ağrın acın azaldı mı, sütler düzene girdi mi?
Bugün biraz daha iyiyim ben şükür..belim ağrımasa ameliyatla ilgili sıkıntım yok..buda nazar boncugum oldu ne diim..şimdilik 24 saat emişiyoruz ogluşla ne gündüz belli ne.gece..memeyi tutturma savaşlarımız başladı beni yenmeye çalışıyor o minnak cüssesiyle aklı sıra ama bende.ona papuç bırakçak göz yok

Sevindim iyi olmana niye tutmuyor memeyi minik adam

Slm kızlar çok fazla yazamasamda sürekli okuyorum yazdıklarınızı. 23 ekime gün verdi Dr. spinal sezeryan olucam. Daha önce genel olupta spinal olan varmı acaba. Nasıl gecti ameliyatınız. Tavsiye edermisiniz.Panik yaparmıyım acaba diye endişeliyim. Sizce hangisi daha mantıklı.

Merhaba ekim anneleri
Birçoğunuz doğum yapıp tecrübeli olduğunuz için sormak istiyorum. Bebeği tüp bebek olup aranızda normal doğum yapan var mi?
Merhaba ben isveçteyim. Arkadaşım Türkiyede tüp bebek yaptırdı. İkizlerini burda normal doğum yaptırdılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…