2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Seninki de aceleci çıktı bi benimki mi tembel ya Gelsin bakalım maaş bebeği rızkıyla sağlıkla gelsin gelişmelerden haberdar et canım geçmiş olsun

Seninki de aceleci çıktı bi benimki mi tembel ya Gelsin bakalım maaş bebeği rızkıyla sağlıkla gelsin gelişmelerden haberdar et canım geçmiş olsun
Canım yok yok ben de bekliyorum hala yarın kontrolüm var bakalım doktor ne dicek. Alalım artık derse pes edicem galiba, o kadar normal istedim kısmet olmadı

Canım yok yok ben de bekliyorum hala yarın kontrolüm var bakalım doktor ne dicek. Alalım artık derse pes edicem galiba, o kadar normal istedim kısmet olmadı
Pes etmek yok 39+5 de geldi benim kızımda 40ı da doldurabilir canım hazır olduklarında gelsinler hem vücudun hem bebeğin doğuma hazır olması en güzeli çabuk toparlıyor herşey sezeryan olacaksa bile o istediği zaman olsun doğum zamanına kendileri karar versin

Kitapkurdu20 yu merak ettim inş sıkıntısızca kavuşmuşlardır yavrikoyla❤
Kitapkurdu20 canım gözün aydın yavruşunu kucağına aldın çok şükür ❤ darısı başımıza olsun
Kitapkurdu20 Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza
Gözünaydın.darısı bekleyenlere herşey istediğin gibi olmuş ne güzel bol sütlü günlerin olsun
çok teşekkür ederim daha güzel hikayeler sizin olsun doğumda çekilen fotoğraflara bakıyordum da zorlandığım anlar tabikide oldu ama kucağıma verdikleri anki yüzümdeki tebessüm Haline hayretle bakıyorum nasıl böyle gülebildim acaba diyorum on anki huzur hafifleme kavuşma o kadar güzel ki lütfen mutlu sona odaklanın [/QUOTE]

gel bacım gel buralar çok güzel

Şafak doğan güneşliler Allah hepimize ayrı ayrı gönlümüze göre versin inşAllah.

hepimizin hayallerimizdeki ağrısız acısız hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun....

Dualarda buluşalım...

Yorgunluk uykusuzluk stres sütü azaltır kuzum rahatlatmaya çalış kendini. Artar tekrar donem donem olur öyle sıkıntı etme. Sağma aralığını mı düşürdün kaç saat arayla 30 ml geliyor?
2 saatte Bi sağıyorum 30 40ı zor cıkarıyorum maşallahı vardı ama birden azaldı yorgunluk strese baglı yorum tepemde kiler beni deli etmeye başladı sanırım acılarım gectikce takmaya başladım gibi hele eşim beni delirtiyor sanki hava eksi 10 dereceymişde cocuk üşüyüp hasta olcakmıs gibi davranıyor bide cocugu iyice sarmalıyorlar ben bunalıyorum öle görünce

[/QUOTE]
Hayrlı olsun cnm hayalindeki gibi Bi dogum olmasına sevindim ne güzel foto bile cekilmiş o an gercekten can acısıda olsa bebiş gördüğün an unutuyorsun sende bebekli hanımlar kervanına katıldın

Benimkide gece kalkip kombiyi yakıyo gizli gizli..sabah su içinde uyanıyorum ..ya sabırr ne diyelim

Hadi hayırlısı olsun canim sag salim kavus insallah bebegine benimde salı günü ama beklermi o zamana bilemedim

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, dün öğlen saatte bi sancım vardı pek aldırış etmedim akşam üstü 15 dk da bi oldu kasıklarım ve belimin arasında 5/10 saniye filan süryodu geçiyodu hemen yine gitmiyeyim dedim bekledim gece 12 den sonra sancım dahada incitmeye başlayınca hemen ambulansı aradık gittikki bide ne, 8 santim açılmam olmuş suyumu orda patlattılar kanamam da yoktu hiç ama neyseki iyiyiz normal doğum oldu 2800 kg doğdu, rabbim doğum sancısı çekenlerin yardımcısı olsun dün akşamdan doğum yapana kadar ayak üstü hatim indirdim nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…