Ay ben kombisiz bile su içinde uyanıyorum korkuyorum hasta olcam diye zaten o ter soguyavak dye yataktan kalkamıyorum gercekten ya sabır termometre aldık oda 23 24 derece hapşırıyor diye ödü kopuyor
Herkese günaydın dün geceden beri kasıklarımda adet sancısı var bir de malum bölgede hafif bir baskı hissediyorum hareket ettikçe ama öyle düzenli dediğiniz gibi girip çıkan bir sancı yok bu nedir sizce
Ay ben kombisiz bile su içinde uyanıyorum korkuyorum hasta olcam diye zaten o ter soguyavak dye yataktan kalkamıyorum gercekten ya sabır termometre aldık oda 23 24 derece hapşırıyor diye ödü kopuyor
Her evde var galiba bu durum
Annem bebek gak dese üşüttü diyor 3 kat giyili 3 kat sarılı biz açıyoruz o kapatıyor ve Adana gibi bir memlekette yün hırkalardan da giydirirmiş ama korkumuza yapamıyormuş
Günaydın:) normal doğum yapan anneler, dikişi olanlar size bir sorum var, bugün doğum yapalı 11 gün oldu, 1 tane dikişim var ama 2 gündür çok batıyor oturup kalkarken çok canım yanıyor bir de rahmim sanki düşecekmiş gibi ağrıyor, korkumdan dikişli bölgeye bakamıyorum da, sizin durumunuz nasıl? Kaç günde iyileştiniz?
aynenn bide hapşırınca bak gördünmü yaktırmıyon kombiyi hasta oldu çocuk demezmi cocuk zaten anca içindekileri hapşırıyo yeni cıkmış mapıstan napsın hapşırmasında
Herkese günaydın dün geceden beri kasıklarımda adet sancısı var bir de malum bölgede hafif bir baskı hissediyorum hareket ettikçe ama öyle düzenli dediğiniz gibi girip çıkan bir sancı yok bu nedir sizce
Kızlar bu bebekler hep uyuyor mu ya acıktıgı zaman ağlıyor oda 3 saatte Bi ama ben o kdr beklemiyorum en fazla 2 saatte Bi kaldırıyorum 50 cc filan süt içiyor memeyi tutmadı malesef biberona cok fena alısmıs plastik ne versek agzına ayıla bayıla alıyor memeye gelince bagırıyor benm sütte azalmaya basladı stresten heralde her sağımda 80 90 cc geliyordu smdi 50 yi zor getiriyorum sütü içiyor sonra uyuyor gecede hep uyudu
Walla o kdr yorgunum ki artık pes ettim uyku yok vucut yorgun cocuk ZTen biberoncu olmus valla bitik Bi haldeyim su an artık süt bile azaldı baya bebek yokken 100 ml gelen süt 30 ml zor cıkıyor anlamadım bu işten bsy
Sağlık olsun canım elinden geleni yaptıysan takma kafana. Benim ilk sağmamda kaç geldi biliyormusun 10 ml yanında hazır mama veriyordum sonra 2 günde 40 oldu 70 oldu şimdi sadece benim sutumle besleniyor.
Kızlar bür konuda yardımcı olur musunuz bebeğimin resmen emme refleksi gitti ne yapıcam memeyi veriyorum diliyle yalıyor itiyor ve aşırı ağlıyor istemiyor tutmuyor asla dün akşamdan beri mamayı hep şırıngayla verdim ona da yalanıyor ama hızlı istiyor sinirleniyor çok arada kaldım resmen nerde hata yapıyorum ben emmiyor kızım bugün doktora gidicez sarılık testi için sorucam ama çok darda kaldım inat edip tutturmalı mıyım pes etmeden ama çok ağlıyor ve kan şekeri düşmez mi hemen mama veriyorum mecbur şırıngayla
Kızlar bür konuda yardımcı olur musunuz bebeğimin resmen emme refleksi gitti ne yapıcam memeyi veriyorum diliyle yalıyor itiyor ve aşırı ağlıyor istemiyor tutmuyor asla dün akşamdan beri mamayı hep şırıngayla verdim ona da yalanıyor ama hızlı istiyor sinirleniyor çok arada kaldım resmen nerde hata yapıyorum ben emmiyor kızım bugün doktora gidicez sarılık testi için sorucam ama çok darda kaldım inat edip tutturmalı mıyım pes etmeden ama çok ağlıyor ve kan şekeri düşmez mi hemen mama veriyorum mecbur şırıngayla
Sağlık olsun canım elinden geleni yaptıysan takma kafana. Benim ilk sağmamda kaç geldi biliyormusun 10 ml yanında hazır mama veriyordum sonra 2 günde 40 oldu 70 oldu şimdi sadece benim sutumle besleniyor.
Sagolun kızlar çıktım doğumdan çok şükür iyiyim fakat bebek küvete çok yorgun dediler 2 buçuk kilo doğdu bir de inşallah sağ salim cikariz dualarınız bekliyorum