2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar bu mama konusu acayip bisey..benimde bebegim sarilik oldu baya,fototerapi dedi doktor hatta,mama ver dedi..benim sutum olmasina ragmen gittim mama aldim korkudan..mamayi verdik siringayla bebek guzel iciyo..sonra benim gogusler acimaya basladi,dedim ben doktoru dinlemicem (tabi baska bi doktoru dinledim bu arada) mamayi kestim saat basi emzirdim 24 saat ve sutum baya artti...Bebek emdikce sut geliyo,ne kadar cok emzirirsem o kadar cok sut geldi..zombi gibi gezdim 15 gun,gunde 1-2 saat uyku,halisulasyon goruyodum artik uykusuzluktan ama degdi..yapabiliyosaniz surekli verin memeyi,saat basi verin,,2 saati beklemeyin,,arttigini goreceksiniz..bide humana ictim hurma yedim

Arttigini nasil anliyosun ben en cok o konuda zorlaniyorum bi de uyusa da uyandiriyo musun her saat oyle de cok huzursuz oluyolar dk basi uyandirinca

Al benden de o kadar aksamdan beri sinirimden agliyorum artik caresiz sutümu sagip biberonla verdim başlıycam dedim şırınganıza..çocuk ne.meme tutuyor ne şırınga istiyo napçam öldüreyimmi açlıktan ..zaten uyandıramıyorum gözünü açmiuoki meme emsin..şu tehlikeli dönemi atlatalım yeterki sarılık falan olmasın ne istiyosa vericem karnı doysun diye

Kizlar herkese merhabalar bir hafta sonra ancak burayı guncelleyebiliyorum. 8 ekim persembe suni sanci alacaktim ama o sabah kendi sancım geldi suni almadan tam açıklık oldu, 8 saatin sonunda dogumhaneye girdim ama bebegimin basi asagiya inmedi, kalp atislari yavaslayip bi de kaka yapinca acil sezaryene alindim. Cok sukur bebegim saglikli 1 haftalik olduk bile. Dogumu olan guzel anneler hepinizin bebisleri saglikla buyusun, bekleyen annelere de guzel dogumlar dilerim

Seninki hastanede tutmuştu memeyi yanlışmı hatırlıyorum.
Kilolu doğdu bide maaşallah mecbur mama vericen yada sağıp biberonla.
10 günü atlatsınlarda sarılık riski baya azalıyo 10 günden sonra.aralarda tuttuğu kadar ver gene memeyi.

Sagolun kızlar çıktım doğumdan çok şükür iyiyim fakat bebek küvete çok yorgun dediler 2 buçuk kilo doğdu bir de inşallah sağ salim cikariz dualarınız bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsun kızlar bebekleriniz.

Geçmiş olsun canım çok şükür sağ salim kucağına almışsın i

Arttigini nasil anliyosun ben en cok o konuda zorlaniyorum bi de uyusa da uyandiriyo musun her saat oyle de cok huzursuz oluyolar dk basi uyandirinca
Ben artık gece uyandırmıyorum.gece gündüz algısı oluşmaya başlasın diye.bazen 3 bazen 4 saat uyuyor 4 gecedir.ama gündüz bazen saat başı emziriyorum.ama her bebek farklı tabi biz sarılık olmadık eğer sarılık olsaydı 2 saati geçirmemek gerekiyor.
Emzirdikten sonra sağmak sütü artırmanın en kolay yolu sağdığım miktar arttıkça anlarsın.

Canım benim sabahtan beri inan inatlıkla uğraşıyorum ameliyatımı unuttum ayakta terden öldüm ama tutturdum ve sütüm açıldı size çok güzel bir tavsiye vericem şimdi bu kürü muhakkak yapın sütümüz bollaşsın taşsın gelsin inşallah hem bebeğin gazına kendi bağırsaklarımıza da çok iyi geliyormuş bana anında etki etti siz de deneyin
Canım sen memeyle diren ver biberonda alsa tutacak öyle düşün
Ama bunu bu gruptaki herkes muhakkak yapsın bence özellikle sezeryan olanlar bol bereketli sütler

Eklentiler

• 137F0A85-FD0B-4718-9EB6-AA50A7E412FD.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 71
Doğum telaşımız bitti şimdi lohusalıklarımız başladı.
Benim de ilk günler sütüm gelmedi. Ağlamaktan gözümü açamıyordum ama inatla emzirmeye devam ettim. Çok çok az mama takviyesi yaptık.
Şükür sütüm düzeldi.
Lohusalık dipsiz bir kuyuymuş meğer, ama sonunda ışığı göreceğimize inanıyorum

Siringayla kasikla vs ile verince de bu sutler cok cok akmiyo mu bebelerin agzina neden biberon sorun oluyor anlamiyorum Biberondan daha az yavas akiyor aslinda

Benim meleğim de geldi arkadaşlar. 3160 gr 49 cm. Doktor Tam tutturdu. Şu an uyudu. Çok şiddetli bir emzirme savaşından sonra . livaneli1608 sana diyordum boşver mama verin diye ama ısrarla mama verdirmiyorlar. Süt geldi mi hiç bilmiyorum. Tek mememin ucunu sıktım bir damla şeffaf birşey damladı ama. Uykucu kuzu hep uyuyor.

Siringayla kasikla vs ile verince de bu sutler cok cok akmiyo mu bebelerin agzina neden biberon sorun oluyor anlamiyorum Biberondan daha az yavas akiyor aslinda
Memede çok uğraşmaları gerekiyor canım çok vakumlayınca geliyor o da yoruyor o minik çenelerini şırıngayla da biberonla da daha kolay ve hızlı karınları doyduğu için onu tercih ediyorlar. Biberonun en ince deliklisi bile memeden daha çok geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…