2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
annelere müdahale edilmesi hiç doğru değil aslında. en doğrusunu anne bilir ne karışıyorlar ki bu kadar.

Bu dışardan boş boş konuşanlar varya insanın psikolojisini bozuyor
dün benimde görümcem aradı bende boş bulundum kilo almamışlar dedim başladı saatte bir emzir uyandır şöyle yap böyle yap demeye.. En son tersledim saatte bir emzirdim iki bebek ben ne ara yatıcam dedim hala annelik fedakarlıktır diyor
gece boyunca piskolojim alt üst oldu bebekler de huysuzlandı bir daha kimseye hiç birşey söylemicem..

Canım benm de akşam oldu gündüz çok hafif oldu geceleri bir haller oluyor her gece doğurcam sanıyorum bir heyecan hayırlısıyla gelseler artık inşallah salı gününe mi gün vermişlerdi bekler inşallah ya

Kaç gündür kendimi yedim bebekler niye kilo almamış diye boşuna üzmüşüm kendimi, bugün oğlumun doktoruna götürdüm gayet güzel kilo almışlar zaten kıyafetlerden de belliydi aldıkları.. Sütüm bile azaldı doktora piskolojim bozuldu dedim aman sakın stres yasak dedi beni çok güzel mutive etti diğer doktor beni büyük strese soktu

Slm kızlar dünde yazdım ama cvp veren olmadı. Spinal anestezi ile doğum yapanlar deneyimlerini paylaşabilirim. Haftaya doğumum var kararsızım anestezi konusunda bir sıkıntı yaşadınızmı.

Slm kızlar dünde yazdım ama cvp veren olmadı. Spinal anestezi ile doğum yapanlar deneyimlerini paylaşabilirim. Haftaya doğumum var kararsızım anestezi konusunda bir sıkıntı yaşadınızmı.
Ben oldum gayet de rahat gecti spinal + epidural agrim sizimda cok olmadi bas agrisi falan olmadi ama herkesin deneyimi farklidir tabi

Merhabalar..doğum yapmayan annelerden biriyım.40+5 teyim cumartesi 41 oluyorum.benim gibi olan var mı dr u 41 i aşacaz diyen var mı? Ben devlet hastanesine gidiyorum. Cumartesi 41 dolacağı için o gün sancın olmasada gel günüm doldu de diyor? Ne yapmalıyım sizce?

Çok geçmiş olsun sağsalim kavuşmuşsunuz gözünuz aydın olsun Allah güzel günlerde büyütsün canım.aynen mamayı zorla verdiler bana sonradan kilosu yüksek diye o da ..bugün kontrolümüz vardı bizimde ordaydık az önce..ah şu pandemi olmasa kapını tıklatıp geçmiş.olsun diyesim geldi

ay maşallahhh. bende istiyorum doğum sonrası toparlayınca yaptıracağım inş.
Canım erken olmasının çok iyi olduğunu söylüyorlar 10 dk içinde herşey bitti. Oğlum içeri girdiğinde bi ailenin oğlu çıktı 1,5 yaşındaymış genel anestezi ile yapmışlar yavrum baya bi etkilenmiş bi ağlıyor bi uyukluyordu. 1 yaşından küçük çocuklara lokal anestezi uyguluyorlarmış oğlum hiç ağlamamış hemşire kucağında çıkarttı ben çok ağladı mı diye sordum hiç ağlamadı maşallah dedi eve geldik hemen altını değiştirdik orda da ağlamadı şimdi mışıl mışıl uyuyor

Tuttu iki gün ama hep hemşirelerle zorluyoduk..iki gündür de bi kolayca tutuyo bi tutmuyo..ugrasiyoz.iste..sagip biberonla verdim bende bugün artık.doktorda ver biberonla yeterki yesin dedi..çünkü 100 gram daha vermiş savaşmayla olmuycak bu iş önce bi toparlamam lazım

Ben spinal oldum genelden daha iyi geldi bana, genelde kendime gelmekte zorlanıyordum bunda hemen toparlandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…