2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Siringayla kasikla vs ile verince de bu sutler cok cok akmiyo mu bebelerin agzina neden biberon sorun oluyor anlamiyorum Biberondan daha az yavas akiyor aslinda
bana bebek hemşiresi şöyle.açıkladı ..biberonla bebek dil ve damak kullanıyormuş ve bu emme.şeklini ögreniyor kendine kodluyor..şırıngayla vs meme gibi iki damak arasında yutkunup emiyor.yani memeyle aynı o yüzden memeyi reddetmiyor sonra...benimki kökten hepsini reddetti o başka mesele

Son düzenleme:
Nasil veriyosun peki su an

benimkinide bugün götürdüm kontrole almayı bırak 100 gram daha vermiş.. napacaguk simdi perisanmi edek kendimizi...doktor daha 5.gun olabilir demek daha vermesi gereken ödem varmış.dedi genel muayenesi çok iyiydi sarılık değeri o halde bile 1 çıktı doktor.bile şaşırdı maşallah dedi çok iyi..sende deme.kimseye.bencede.diyosan da fazladan at onada akıl verirler gerçi..baksana anneye analik fedakarliktir.diyor lafa gel..bilmiyodukkk diyeydin

benim sezeryan falan olmasa sanırım 40lı haftaları görmek istemezdimben biraz kötü senaryolardan etkilenenlerdenim. nornal doğum yapacaksan suni sancı isteyeceksin sanırm.

aynen bende erkenden olsun bitsin istiyorum. inşallah sarılık vs olmazsa yaptıracağım bende çok beklemeden

Evet bizim doktorumuz da ilk 10 günde doğdukları kiloyu yakalaması gerekiyor önemli olan o dedi, öbür doktor alması gerekiyor deyince ters giden birşeyler var diye kendi kendimi yedim..

İşte boş boş konuşuyor ben niye takıyorsam herzamanki görümcem işte 2 saatte bir ayaktayım beslenmeleri derken alt değiştirmeleri derken 30 40 dakika sürüyor bazen artı iki bebeğe tek başına bakmaktan başka ne gibi bir fedakarlık yapabilirim onu da bilmiyorum..

Canın sağolsun sende kolay şeyler yaşamadın tabi.. Olsun kendini suçlama senin elinde değildi mamaylada büyüyor anne sütüylede hayırlısı olsun.

Canım peki hala sütünü sağıyor musu

Canım peki sütün bebeğe yetse bile hala sütünü sağıyor musun ?

Yok canım sağmıyorum her iki üç saatte bir emmek istiyor ama göğüslerimin gergin ve dolu olduğunu hissedersem sağarım tıkanmasından korkuyorum..

Ben oldum gayet de rahat gecti spinal + epidural agrim sizimda cok olmadi bas agrisi falan olmadi ama herkesin deneyimi farklidir tabi
Ameliyat sırasında sıkı
Ben spinal oldum genelden daha iyi geldi bana, genelde kendime gelmekte zorlanıyordum bunda hemen toparlandım..
Peki ameliyat esnasında herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı rahatmıydı. Ameliyatta panik olucak bir durum yok değil mi

Slm kızlar dünde yazdım ama cvp veren olmadı. Spinal anestezi ile doğum yapanlar deneyimlerini paylaşabilirim. Haftaya doğumum var kararsızım anestezi konusunda bir sıkıntı yaşadınızmı.
ilk doğumum spinaldi bu da öyle olacak. gayet rahat geçirdim

Teşekkür ederim içim rahatladı birazda olsa
sonuçta ameliyat. ilk girince hazırlanana kadar heyecan oluyor ama rahatlatıyor herkes merak etme. uyuştuktan sonra sadece bebeğini bir an önce görmeyi bekliyorsun. herkes muhabbet ediyor birbiriyle. bazen anestezist sana sorular soruyor. yani korkma hiç. çok çabuk bitiyor herşey

Slm kızlar dünde yazdım ama cvp veren olmadı. Spinal anestezi ile doğum yapanlar deneyimlerini paylaşabilirim. Haftaya doğumum var kararsızım anestezi konusunda bir sıkıntı yaşadınızmı.
Ben ağrı hiç yaşamadım dersem yalan olur ama dayanamayacak gibi mi değil hepsi geliyor ve geçiyor.
bebeğinizi çıkarttıları andan sonra ne siz ne ağrı ne ameliyat gözünüz görmüyor zaten

Bende 30.haftamdayım heyecanlıyım bebek gelecek diye bir yandan da bilmediğin bir şey korkuyor insan ister istemez bi tuhaf oluyor.Doktor sezeryan olursa ilaç kullandığım için spinal anestezi yaparız demişti.Kaç dk. Sürüyor ve sonrasında anestezi etkisi geçince çok ağrı sancı oluyor mu dayanılmaz baş ağrısı yaşıyorum diyenler var çok zor diyip korkutanlar var.Bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim.Ve toparlanmanız ne kadar zaman aldı acaba.

08:30da odadan ameliyathaneye geçtik. hazırlık, anestezi, sonda vs 09:10da kızımı gördüm. 09:40gibi odaya geri geldim. max 1 saat denebilir yani.
benim damaryolumda epidural takılıydı. ağrım çok olmadı açıkcası. acı hissettikçe düğmeye basıyordum ilaç geliyordu. ayrıca hemşireler iğne de yapıyor zaten.
ertesi gün ayaklandım. hiç başağrısı vs olmadı çok şükür. dediğim gibi ben çok rahat geçirdim hatta ben daha önce dış gebelik geçirdim aynı sezeryan gibi ameliyat oldum. sezeryanda aynı yerden açtı doktorum oba rağmen çok şükür çok rahat geçirdim. tamamen düzelmek 5-6günü buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…