- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Doymuyor demekki doysa kendisi memeyi bırakır mamada içmezdi..Kızlar bebişim 1 saat emmek istiyor memeden ayırdığımda aglıyor mama verince içiyor doymadığını düşünüyorum ne yapmalıyım?
bana bebek hemşiresi şöyle.açıkladı ..biberonla bebek dil ve damak kullanıyormuş ve bu emme.şeklini ögreniyor kendine kodluyor..şırıngayla vs meme gibi iki damak arasında yutkunup emiyor.yani memeyle aynı o yüzden memeyi reddetmiyor sonra...benimki kökten hepsini reddetti o başka meseleSiringayla kasikla vs ile verince de bu sutler cok cok akmiyo mu bebelerin agzina neden biberon sorun oluyor anlamiyorumBiberondan daha az yavas akiyor aslinda
yani ilkini düşün bideBide sizin ilk değildi dimi ona ragmen mi böle
Nasil veriyosun peki su anbana bebek hemşiresi şöyle.açıkladı ..biberonla bebek dil ve damak kullanıyormuş ve bu emme.şeklini ögreniyor kendine kodluyor..şırıngayla vs meme gibi iki damak arasında yutkunup emiyor.yani memeyle aynı o yüzden memeyi reddetmiyor.sonra benimki kökten.hepsini reddetti o başka mesele
benimkinide bugün götürdüm kontrole almayı bırak 100 gram daha vermiş.. napacaguk simdi perisanmi edek kendimizi...doktor daha 5.gun olabilir demek daha vermesi gereken ödem varmış.dedi genel muayenesi çok iyiydi sarılık değeri o halde bile 1 çıktı doktor.bile şaşırdı maşallah dedi çok iyi..sende deme.kimseye.bencede.diyosan da fazladan at onada akıl verirler gerçi..baksana anneye analik fedakarliktir.diyor lafa gel..bilmiyodukkk diyeydinKaç gündür kendimi yedim bebekler niye kilo almamış diye boşuna üzmüşüm kendimi, bugün oğlumun doktoruna götürdüm gayet güzel kilo almışlar zaten kıyafetlerden de belliydi aldıkları.. Sütüm bile azaldı doktora piskolojim bozuldu dedim aman sakın stres yasak dedi beni çok güzel mutive etti diğer doktor beni büyük strese soktu
benim sezeryan falan olmasa sanırım 40lı haftaları görmek istemezdimMerhabalar..doğum yapmayan annelerden biriyım.40+5 teyim cumartesi 41 oluyorum.benim gibi olan var mı dr u 41 i aşacaz diyen var mı? Ben devlet hastanesine gidiyorum. Cumartesi 41 dolacağı için o gün sancın olmasada gel günüm doldu de diyor? Ne yapmalıyım sizce?
aynen bende erkenden olsun bitsin istiyorum. inşallah sarılık vs olmazsa yaptıracağım bende çok beklemedenCanım erken olmasının çok iyi olduğunu söylüyorlar 10 dk içinde herşey bitti. Oğlum içeri girdiğinde bi ailenin oğlu çıktı 1,5 yaşındaymış genel anestezi ile yapmışlar yavrum baya bi etkilenmiş bi ağlıyor bi uyukluyordu. 1 yaşından küçük çocuklara lokal anestezi uyguluyorlarmış oğlum hiç ağlamamış hemşire kucağında çıkarttı ben çok ağladı mı diye sordum hiç ağlamadı maşallah dedieve geldik hemen altını değiştirdik orda da ağlamadı şimdi mışıl mışıl uyuyor
Evet bizim doktorumuz da ilk 10 günde doğdukları kiloyu yakalaması gerekiyor önemli olan o dedi, öbür doktor alması gerekiyor deyince ters giden birşeyler var diye kendi kendimi yedim..benimkinide bugün götürdüm kontrole almayı bırak 100 gram daha vermiş.. napacaguk simdi perisanmi edek kendimizi...doktor daha 5.gun olabilir demek daha vermesi gereken ödem varmış.dedi genel muayenesi çok iyiydi sarılık değeri o halde bile 1 çıktı doktor.bile şaşırdı maşallah dedi çok iyi..sende deme.kimseye.bencede.diyosan da fazladan at onada akıl verirler gerçi..baksana anneye analik fedakarliktir.diyor lafa gel..bilmiyodukkk diyeydin
Senin sütünün yettiğini nası anlıosun Bn doymadı die ek süt ya da mama veriorum dayanamayıp
Kuzum ilk benmde öleydi benm bebek 12 gün küvezde kaldı o arada ben süt sağdım 100 ml cıkıyor Du smdi düştü cocuk gelince strese girdim sanırım baya bide cok müdahale edildi söle böle diye en son cocugu bıraktım iletişim kurmadık fazla
Canım peki hala sütünü sağıyor musu
Canım peki sütün bebeğe yetse bile hala sütünü sağıyor musun ?
Ameliyat sırasında sıkıBen oldum gayet de rahat gecti spinal + epidural agrim sizimda cok olmadi bas agrisi falan olmadi ama herkesin deneyimi farklidir tabi
Peki ameliyat esnasında herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı rahatmıydı. Ameliyatta panik olucak bir durum yok değil miBen spinal oldum genelden daha iyi geldi bana, genelde kendime gelmekte zorlanıyordum bunda hemen toparlandım..
ilk doğumum spinaldi bu da öyle olacak. gayet rahat geçirdimSlm kızlar dünde yazdım ama cvp veren olmadı. Spinal anestezi ile doğum yapanlar deneyimlerini paylaşabilirim. Haftaya doğumum var kararsızım anestezi konusunda bir sıkıntı yaşadınızmı.
Teşekkür ederim içim rahatladı birazda olsailk doğumum spinaldi bu da öyle olacak. gayet rahat geçirdim
sonuçta ameliyat. ilk girince hazırlanana kadar heyecan oluyor ama rahatlatıyor herkes merak etme. uyuştuktan sonra sadece bebeğini bir an önce görmeyi bekliyorsun. herkes muhabbet ediyor birbiriyle. bazen anestezist sana sorular soruyor. yani korkma hiç. çok çabuk bitiyor herşeyTeşekkür ederim içim rahatladı birazda olsa
Ben ağrı hiç yaşamadım dersem yalan olur ama dayanamayacak gibi mi değil hepsi geliyor ve geçiyor.Slm kızlar dünde yazdım ama cvp veren olmadı. Spinal anestezi ile doğum yapanlar deneyimlerini paylaşabilirim. Haftaya doğumum var kararsızım anestezi konusunda bir sıkıntı yaşadınızmı.
Bende 30.haftamdayım heyecanlıyım bebek gelecek diye bir yandan da bilmediğin bir şey korkuyor insan ister istemez bi tuhaf oluyor.Doktor sezeryan olursa ilaç kullandığım için spinal anestezi yaparız demişti.Kaç dk. Sürüyor ve sonrasında anestezi etkisi geçince çok ağrı sancı oluyor mu dayanılmaz baş ağrısı yaşıyorum diyenler var çok zor diyip korkutanlar var.Bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim.Ve toparlanmanız ne kadar zaman aldı acaba.sonuçta ameliyat. ilk girince hazırlanana kadar heyecan oluyor ama rahatlatıyor herkes merak etme. uyuştuktan sonra sadece bebeğini bir an önce görmeyi bekliyorsun. herkes muhabbet ediyor birbiriyle. bazen anestezist sana sorular soruyor. yani korkma hiç. çok çabuk bitiyor herşey
08:30da odadan ameliyathaneye geçtik. hazırlık, anestezi, sonda vs 09:10da kızımı gördüm. 09:40gibi odaya geri geldim. max 1 saat denebilir yani.Bende 30.haftamdayım heyecanlıyım bebek gelecek diye bir yandan da bilmediğin bir şey korkuyor insan ister istemez bi tuhaf oluyor.Doktor sezeryan olursa ilaç kullandığım için spinal anestezi yaparız demişti.Kaç dk. Sürüyor ve sonrasında anestezi etkisi geçince çok ağrı sancı oluyor mu dayanılmaz baş ağrısı yaşıyorum diyenler var çok zor diyip korkutanlar var.Bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim.Ve toparlanmanız ne kadar zaman aldı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?