2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ameliyat sırasında sıkı

Peki ameliyat esnasında herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı rahatmıydı. Ameliyatta panik olucak bir durum yok değil mi
Valla ben panigin onde gideniyimdir hatta kotu bi sezaryen deneyimim vardi oncesinde ama sukur bu korktugum gibi gecmedi bi ara midem bulandi biraz telas yapar gibi oldum ama hemen sakinlestirici verdiler rahatladim

İçimi rahatlattınız teşekkür edermm.O kadar çok farklı şeyler anlatılıyor ki daha bekarlık dönemimden beri bu anlatılanlar bende hep korku oluşturdu sonucunun ne kadar güzel olacağını bilsemde.Hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşAllah.Rabbim dünyaya gelen evlatlarımıza da sağlıklı uzun ömürler versin ,,

Merhaba canım bende 40+0ım doktorum 3 gün sonra yatış yapacak dil altı ilaç verecek suni sancı gibi bişey sanırım..4 5 saat arayla bakacağız..olmadı sezaryen olacağız normal istiyorum ama böyle stres yapmakta yorucu ..Bir an önce sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza inşallah

Ben artık savası bıraktım ac durmasındansa mama biberon ne gerekiyorsa veriyorum cocuga yazıktır napayım

Slm kızlar dünde yazdım ama cvp veren olmadı. Spinal anestezi ile doğum yapanlar deneyimlerini paylaşabilirim. Haftaya doğumum var kararsızım anestezi konusunda bir sıkıntı yaşadınızmı.
Canım ben bugün kombine spinal artı epidural anestezi ile sezaryen oldum. Herşey çok güzeldi hiçbir sorun yaşamdım. Şu an tabi ağrılarım var o kadar olacak diyorum. Ama sezaryende hiç bir sıkıntı yoktu. Çok konforluydu hatta. Sadece ilk epidural verildiğinde biraz mide bulantısı yaşadım. Bir iki öğürdüm. Söyleyince hemen birley verdiler ve hemen geçti. Hiçbir sıkıntı olmadı. Odaya gelince de hemen emzirdim. Emdi emmedi orası farklı konu.

Valla aynen öyle pandemi nedeniyle insan ne yapacağını şaşırıyor. Valla iş biraz çığrından çıktı bizde maske falan takamaz oldum. Hemşireler hasta bakıcılar maskeli ama ben takmadım hem de korktum. Bebeğin emmesi de çok zor resmen savaş veriyoruz. Mama da hala vermedik ama ne kadar gider böyle bilmiyorum. Süt var mi onu da bilmiyorum. Sizin kontrol nasıl iyi mi yolunda mı herşey.

Slm kızlar dünde yazdım ama cvp veren olmadı. Spinal anestezi ile doğum yapanlar deneyimlerini paylaşabilirim. Haftaya doğumum var kararsızım anestezi konusunda bir sıkıntı yaşadınızmı.
canim ben spinal anesteziyle yaptim dogumu bel agrisi kaldi bir bende yine olsa ama yine spinali tercih ederim

canim cok kolay oldu benim icin sezeryan 30 35 dk surmus benin hic agrim olmadi 6 yada 7.gunde tamamen toparlanmistim

Oyy maşallah kaç günlükken oldu

Benimki de öyleydi acile gittim hatta akşam ama ne fazla sancı ne açıklık elde tutulur bişe yok rahim ağzı yumuşamış 1cm açıklık 1 buçuk olmuş sadece doğum başlamış ama yarın mı olur bi hafta sonra mı ilk doğum diye belli olmaz dedi bana. Daha gelmiyor yani biz çok hissediyoruz ama yok daha gelecekleri yok. Ağırdan ağırdan alıyo bu bebişler benimki öyle yani
Ben 41 in dolmasını bekleme taraftarıyım.Benim doktorum da normal doğum olsun dersen 41 hatta 42 ye kadar bekleyebiliriz dedi ama 42 ye kadar riskli kakasını yapar strese girer dedi. Ama benim dr sezeryancı özellerde genelde öyle. Onların kolayına geliyo sezeryan normal doğumla uğraşmak istemiyolar ama ben normal doğum istiyorum şuan 39+4 üm bebek bikaç gün de önde. Doğum olmazsa cumartesiye kadar gelmezse zaten mecbur sezeryan

Son düzenleme:
Ya öle annelik fedakarlıkta süt gelmiyor ki uyumayınca benim yorgunluktan da gitti uykusuzluk insanda stres yapıyor kendisi cocugu varmı varsa bilmiyo mu bu durumları

Bunların hepsini defalarca denedim 1 2 kere aldı agzına cektir Di ama sonra bıraktı istemiyor alıyor bagırıyor kızarana kdr ağlıyor napcam bilmiyorum biberona da cok alısmıs kasıkla versek siniri geçmiyor

Cok guzel.. hizli akan bir hikaye olmus. Allah bagislasin. Dikis derken kesi mi atildi. 8cm iyi bi aciklik degil mi?

O batma bende ilk günler cok fazlaydı 10 günden sonra azaldı dediğin gibi aşağıya dogru biri cekiyo mus gibi hissediyordum 15 gün oldu daha iyiym dikişler hala elime geliyor bende bakamadım ama smdi de pişik derdi var kanama bitti ama sarı Bi sıvı geliyor sürekli nemli kalınca pişik etti iyice 2 haftadan sonra iyice iyileşcektir bence ama bu dikişler ne zmn eriyor bende merak ediyorum

Canim benimde ayniydi cnm burnu tikanmis bizimkinin ondan emmiyomus sf ile temizledik suan emiyor cok sukur
Ben de şüphelendim ama bugün doktor çok yok dedi olmadı yine de biz de yapalım tekrar şükür ben inadını kırdım hala ilk tutarken savaşıyorum tam değil ama en azından emiyor

Dikişler erimiyor mu ya bana doktor kac tane attığını söylemedi ama baya dikiş yaptı inşallah sıkıntı yaşamam

bende takmadım maske valla iki gün orda insan nasıl durur maskeyle..koridora çıkıp yürüyüş yaparken taktım ama muhakkak... bir çok insanla karşılaşıyosun çünkü ..topuk kanı alındı tekrar bugün..işitme testi yenilendi..doktor.bi genel muayene etti güzel dedi hareketleri kafasıni gövdesini tutması falan ..ama malesef 100 gram daha vermiş..15.günlükken tekrar ölçtür almış olması gerekir yoksa simdilik sorun degil normal dedi..sarılık değeri 1 çıktı çok şaşırdı doktor.o kadar.uyanmıyo yemiyo dememe.kilo kaybetmesine rağmen
simdilik süt degil ama bol bol emzir.yinede her damlası kıymetli kolostrumun..sütün duş alır.almaz.gelir.merak etme benim eve geldigimiz.gün geldi sütüm

Ya öle annelik fedakarlıkta süt gelmiyor ki uyumayınca benim yorgunluktan da gitti uykusuzluk insanda stres yapıyor kendisi cocugu varmı varsa bilmiyo mu bu durumları
Kendisi uyumuyor muş duyda inanma..
Akıl var mantık var sütün olması için uyku da lazım ben 5 dakika yatsam göğüslerim sızlıyor hiç birşey uyku kadar süt yapmıyor bende..

Benimkinin kafa çapıyla kilosuda 2 hafta önden gidiyor ama doktorum normal doğum yanlısıydı ben sezaryen olmak istedim
Canim onun belli ölçüsü varmış onun üstünde olunca normal dogum istesekte olmaz cocuk kanala sıkışır oksijensiz kalır dedi riske atmsyalim dedi bende kabul ettimm hic gerek yok yani sag salim kucagina alırsın insallah sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…