2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende hiç maske takmadım zaten odaya giren maskeliydi sadece doktorlar gelince takmamızı istiyorlardı..

Kızlar meme uçlarım mahvoldu napıcammm ve bebeğimle cebelleşiyoruz resmen memeyi doğru tutmak için

O zaman normal, ben acele mi ediyorum iyileşmek için bilemedim:) inşallah geçecektir

Çok sevindim sağlıkla büyütün yavrunuzu. Darısı bize inşallah.

Kendisi uyumuyor muş duyda inanma..
Akıl var mantık var sütün olması için uyku da lazım ben 5 dakika yatsam göğüslerim sızlıyor hiç birşey uyku kadar süt yapmıyor bende..
Sanırım bendede öle ben uykusuz kalınca bütün fonksiyonlarım değişir zaten sütede etki etti baya uykusuz kalmak yemeksiz mi uykusuz mu diye tercih etmek zorunda kalsam yemeksizi ederdim heralde

Dikişler erimiyor mu ya bana doktor kac tane attığını söylemedi ama baya dikiş yaptı inşallah sıkıntı yaşamam
Bende kiler henüz erimesi 4 dikişim varmıs Bi kısmı erimeye başlamıs heralde ama o başlangıcı düğüm yeri gibi olan her elime geliyor hala 1 ayı gecer o dikişlerin düzelmesi ama eskisi kdr acımıyor artık hatta pişik olmasam hissetmem de fazla sanırım

Kızlar bebeğimi emziremedim pompa da işe yaramadı gazım da çıkmadı ne yapacağım ağrı kesici veriyorlar o da gaz çıkmazsa bi etkisi olmuyor

Kızlar bebeğimi emziremedim pompa da işe yaramadı gazım da çıkmadı ne yapacağım ağrı kesici veriyorlar o da gaz çıkmazsa bi etkisi olmuyor
Ben 4 bardak kayısı suyu ve 4 bardak su yavaşça içmiştim ve 4 adet bisküvi(hemşireler izin vermedi doktorum ye dedi) çok az yürümüştüm odada sonra stres olmadan uyudum uyandım ve gaz çıkarmaya başladım. Sıfır mideyle zor olur size iyi gelecek sıvılardan tüketin ama mideye dikkat kusarsan bir gece daha buradasın demişlerdi bana
Emme konusunda da pompa ile uğraşıp bir damla beyaz sıvı çıkarmıştım ama hemşire bebeğin emmesiyle pompa bir değil sürekli sürekli emzireceksin dedi pompayla deneme yapıp oraya takılı kalmayın bence

Kızlar alt tarafimda acayip agri var yatakta dönemiyorum uykumdan uyandırıyor sizdede olmusmuydu salıya gün verdi de ciddi ağrım var yarına bir gitsemmi doktora bu agri normal mi

Kızlar alt tarafimda acayip agri var yatakta dönemiyorum uykumdan uyandırıyor sizdede olmusmuydu salıya gün verdi de ciddi ağrım var yarına bir gitsemmi doktora bu agri normal mi
Canım benim de ağrım çok. Ama çok bi anlama gelmiyor galiba bebeğin baskısından dolayı açılma oluyor kemiklerde ondan.. Ben doktora dün söyledim önemsemedi, olur normal dedi

Humana kimyonlu rezene çayını al canım bende gaz bırakmadı..
Emzirmekten de vazgeçme her seferinde hemşireleri çağır onlar bir şekilde tutturuyorlar..

Kızlar ben doğurdum dün 11 de. Hikayemi yazmayayım şimdi. Bin şükür ki şimdilik bebişim iyi. Sarılık testine gitti şimdi inşallah sarılık çıkmaz.
Şunu anladım ki sonunda cennet kokulu minik olmasa çekilmez cidden.
Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürleri. Olan, merhametli, imanlı, başarılı, mutlu evlatlar nasip etsin gönlümüze göre inşallah

Hayırlı olsun cnm anlaşılan zor Bi doğum olmus sezeryanmı oldun

Kızlar meme uçlarım mahvoldu napıcammm ve bebeğimle cebelleşiyoruz resmen memeyi doğru tutmak için

Ayy ayni durum bende de var ara ara kaniyor bikac kez su toplasi ve bebek emdikce deri atti kanama olunca gumus kalkan takiyorum o baya bi toparliyo garmastan almistim bi ise yaramadi ayva cekirdegi jeli kullaniyrum biraz rahatlama var suan yaram yok ama ara ara oluyor gogus uclarim cok hassa Allah yardimcimiz olsun cook zorr

Kuzum gecmiş olsun ben kacırdım neden küveze alındı Allah sağlık versin Bi an önce onlar cok güçlü atlatıyor lar herşeyi merak etme ne zaman cıkacagı bellimi
Doktor yorgun doğdu dedi canım planlı sezeryandı oncea gece suyum geldi sabaha kadar bekledim sancı filan olmadı bebeknyikardaymis o arada su bitti sanırım sonra sabah sezeryanla aldılar zaten 2 buçuk kilo dogdu enfeksiyon varmış bir de solunum sıkıntısı ne zaman çıkacağını bilmiyoruz beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…