2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hadi bana da söyleyin bakalım, cinsiyeti nedir
Vajinal ultrason görüntüsü bu
Yalnız telefonu sağa çevirip bakın ben düz çektim ama buraya yan yuklendi
Resimle nasıl belli oluyo bende atacağım şimdi bu arada ikiz felan mı ıkı boşluk görünüyo

Yok canım merak etme içini ferah tut bende bu haftaya kadar hiçbişey yoktu. Hatta 2 gündür var ama çok şükür sorunsuz bi gebeliğim var suanda. Bu haftalarda azalıyormuş şikayetler
Oluyor tabi herkezde oluyordur canim bunlar normal sadece şiddetli ağri ona eşlik eden kanama olmadiği surece korkma canim
Teşekkürler kızlar içim biraz rahatladı ama ağladım napim çok korkuyorum aynı şey mi olacak diye. Eşim de konuştu içim biraz rahatladı ama yarın da olmazsa belirtiler doktora gitcem

Kızlar evde değilim eşimden istedim görüntüyü ramzi metodunu hiç anlayamadım ben anlayan biri varsa lütfen yprumlayabilir mi sizce kız mı erkek mi?

Eklentiler

• IMG-20200302-WA0010.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 58
Ya birincisi tüp bebek i yada birinci varmı
Yok canım ilk olacak Allah'ın izniyle. Dondurulmuş embriyolari transfere hazırlanırken kendiliğinden geldi Ayrıca son 6+5 teki ikinci muayenede bebeğin kalp atışlarıni duyarken ikinci bir kese gördük. İkiz olma ihtimali var yani. Cumartesi gününü iple çekiyorum. Doktor ikinci kese kaybolabilir dedi. Bakalım tek mi devam ediyoruz ikiz mi cumartesi belli olacak. 2 embriyom hala hastanede Bense mucize bebeklerine

Benim doktor 2 seferde bakti sadece sol tarafa bakti hiç sağa bakmadi acaba varmi hala ihtimal

o resmin tamamı rahim mi valla yeni bir şey öğrendim, kendi çocuğumu da göremem diye korkuyorum
Kabaca bizim anlayabileceğimiz dilden rshim :) hatta bak ben sana minicik 4 mm olan kesemi atayım o tamamen rahim :)

Eklentiler

• 534F9F4A-BE47-4660-B081-70E9BF9317E6.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 48
Bende de gidip geliyo canım evet.

belirtilerin gidip gelmesi tabiki cok normal mesela benimde bugun acayip kasıklarımda sancı ve göğüslerimde sızlama var dün yoktu hicbiseyim ondan onceki gun baska turluydu siskinlik vardi bugun yok ..takilma lutfen boyle seylere gayet normal

Canım ya Allah işte neler yapıyor mucize Allah bağışlasın

Ne büyük bir mucize bu cok guzel umarım ikinci kesede de gorursunuz kalp atıslarini ..Allah sagliklla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah ikisinide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…