2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim doktor 2 seferde bakti sadece sol tarafa bakti hiç sağa bakmadi acaba varmi hala ihtimal
Bir daha gittiğinde soyle sağa sola iyice bir baksın Belki saklanmış bir minnak daha vardır

Masallah cnm ikiz mi şimdi Allah korusun sağ salim dünyaya gelsin
Ne büyük bir mucize bu cok guzel umarım ikinci kesede de gorursunuz kalp atıslarini ..Allah sagliklla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah ikisinide :)
Amin kızlar hayırlısıyla inşallah Bakalım cumartesi belli olur 8+5 olacak cumartesi. İkinci kese geriden gelse de 7. Haftasında olacak, gelişmişse kalp atışı da duyulur zaten

Bulanti bazen aniden kesiliyor bi kac gun rahat ediyorum gogus hassaiyeti gecmedi ama hic .gecen sene dusuk yapmistim gogus hassasiyetim 15 20 gun devam etmisti ole birden kesilmemisti

Bugün bende böyle bi düşünce oluştu canım. Hatta ben yazıcaktım buraya. Benim kasık ağrılarım kesildi, göğsümde hassasiyet kalmadı. Tek bişeyim var, o da mide bulantısı. Bende bi an korktum, ama sonra düşününce böyle durumlar olabilir dedim ve kendimi rahatlattım.

Bence gayet normal canım, endişelenme sende. Şu bebişler biraz büyüse de rahatlasak

Bulanti bazen aniden kesiliyor bi kac gun rahat ediyorum gogus hassaiyeti gecmedi ama hic .gecen sene dusuk yapmistim gogus hassasiyetim 15 20 gun devam etmisti ole birden kesilmemisti
Benim hepsi kesilmişti birden valla ne hissedeceğimi şaşırdım. İyi düşünmeye çalışıyorum sadece yapcak başka bişe yok
Aynen canım ya şu 3 ay bi geçseydi hayırlısıyla biraz olsun rahatlardık. Hamile olduğumu öğrendiğimde 2 rekat şükür namazı kıldım sağlıkla 3 ayı geçsem yine kılcam oruç tutamıyorum yoksa onu da yapardım

Randevun ne zaman senin canım? Benim perşembe, sabırsızlıkla bekliyorum perşembeyi

Randevun ne zaman senin canım? Benim perşembe, sabırsızlıkla bekliyorum perşembeyi
Az kalmış senin hadi hayırlı haberler duyuralım hep inşAllah.
Geçen cuma gittim kalp atışını dinledim. Haftaya salı gitmeyi düşünüyordum hem de iğne kullanıyorum onun için rapor çıkartacaktım ama bu gidişle salıya kadar sabredemicem sanırım

Geçen cuma gittim kalp atışını dinledim. Haftaya salı gitmeyi düşünüyordum hem de iğne kullanıyorum onun için rapor çıkartacaktım ama bu gidişle salıya kadar sabredemicem sanırım

Bende belki benden önce gidersin de bi fikir sahibi olursun demiştim. Kalp atışı için gidicem bende perşembe günü inşallah.

Bende belki benden önce gidersin de bi fikir sahibi olursun demiştim. Kalp atışı için gidicem bende perşembe günü inşallah.
Az kalmış seninki daha yakın sen fikir sahibi olacan hadi hayırlı haberle gel perşembe günü inşAllah canım

Ben sıcakbi süt içip yatayım en iyisi yoksa uyku tutmicak yarın iş var zabahtan kalkcam. Hadi iyi geceler kuzum. Bana yarenlik ettiğin ve cevap yazdığın için teşekkür ederim

İyi geceler kızlar
Sakin olun, iyi düşünün emin olun bu stresler herşeyden çok etkiliyor bizi de bebisleri de.
Benim de geçen haftalarda ağız tadım farkliydj şimdi geçti gibi. Mide bulantım arada nadiren tutan ogurtuler dışında hiç kusacak kadar olmadı. Öyle baş dönmesi tansiyon düşmesi falan da yok. Progestan kaynaklı sürekli gazım var karnım 4-5 aylık gibi oldu. Akşamüstü oldu mu uyku bastırıyordu iki gündür fırsat bulup uyuyamadım da. Bugün dışarda biraz tuvalete sıkıştım, kasığımda sızlama gibi hissettim. Bana kalan tek düzenli belirti sabah kalkınca goguslerimin çok sis olması, gün içinde onları da fazla hissetmiyorum. Genel olarak bakarsanız hiç hamile gibi degilim ama sanki 10 tane doğurmuş gibi de rahatım Tek bildiğim ve dediğim var "Allah'a emanet"
Haydi sizler de bebisleriniz deAllah'a emanet olun

Ay al bendende o kadar bende öyleyim sürekli açım. Durduruyorum kendimi mecbur bı yerden sonra.

Olabili demekki bilmem hayatimin sokunu yaşarim kesin cuma sabahi kontrol var hayirlisi olsun

Olabili demekki bilmem hayatimin sokunu yaşarim kesin cuma sabahi kontrol var hayirlisi olsun
Biz ikinci kesede bebeği görmedik henüz ama birinin kalp atışını dinlerken ikinci keseyi görünce şaşkınlıktan kuzumun kalp atışına hak ettiği tepkiyi veremedim Doktorumun bile ayarları bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…