- 4 Şubat 2020
- 105
- 115
- 23
- 35
Karından canım 6+1 Di sata göre ultrason da 7+1 cıkmıstım bu persembe tekrar bakıcaz bakalım sence ne gibi duruyorVajinal mi karından mı canım
Bir daha gittiğinde soyle sağa sola iyice bir baksınBenim doktor 2 seferde bakti sadece sol tarafa bakti hiç sağa bakmadi acaba varmi hala ihtimal
Masallah cnm ikiz mi şimdi Allah korusun sağ salim dünyaya gelsin
Amin kızlar hayırlısıyla inşallahNe büyük bir mucize bu cok guzel umarım ikinci kesede de gorursunuz kalp atıslarini ..Allah sagliklla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah ikisinide :)
Kalp atisi duyulunca kesip vitamin verdi daha kapsamliKızlar merhaba, birşey sormak istiyorum. Dr folik asiti ne zaman kesin dedi size? Bide benim elimdeki folik asit bitmek üzere marla önerisi olan var mı?
Bulanti bazen aniden kesiliyor bi kac gun rahat ediyorum gogus hassaiyeti gecmedi ama hic .gecen sene dusuk yapmistim gogus hassasiyetim 15 20 gun devam etmisti ole birden kesilmemistiKızlar ben fıttırıcam bu gidişle galiba
Aslında hiç gülmüyor çok korkuyorum benim belirtilerin hepsi gitti yine
Hiç belirti olmaması mide bulanmaması felan biliyorum kızlar normal ama benimkiler varken gitti. 2-3 saattir felan ne mide bulantısı ne göğüs hassasiyeti. 7+1 deyim ilk gebeliğimde de böyle bir anda gitmişti hepsi 7+4 de. Sonra hiç iyi şeyler yaşamadım
Sizde de oluyor mu belirtiler gelip gidiyo mu. Bahsettiğim belirtileri yaşayan hamişler ?
Kızlar ben fıttırıcam bu gidişle galiba
Aslında hiç gülmüyor çok korkuyorum benim belirtilerin hepsi gitti yine
Hiç belirti olmaması mide bulanmaması felan biliyorum kızlar normal ama benimkiler varken gitti. 2-3 saattir felan ne mide bulantısı ne göğüs hassasiyeti. 7+1 deyim ilk gebeliğimde de böyle bir anda gitmişti hepsi 7+4 de. Sonra hiç iyi şeyler yaşamadım
Sizde de oluyor mu belirtiler gelip gidiyo mu. Bahsettiğim belirtileri yaşayan hamişler ?
Kız canım bu teoriye göre benimde aynı tarafta karındanKarından canım 6+1 Di sata göre ultrason da 7+1 cıkmıstım bu persembe tekrar bakıcaz bakalım sence ne gibi duruyor ☺
Ay çok merak ettim göndersem benim ikizlerime de bakar mısınızKız canım bu teoriye göre benimde aynı tarafta karından
Tesekkürler canım hadi bakalım saglıklı olsunda tutacak mı tutmayacak mı merak ediyorum. Kızda erkekte güzel yaaa ikisininde farklı heyecanı varKız canım bu teoriye göre benimde aynı tarafta karından
Benim hepsi kesilmişti birden valla ne hissedeceğimi şaşırdım. İyi düşünmeye çalışıyorum sadece yapcak başka bişe yokBulanti bazen aniden kesiliyor bi kac gun rahat ediyorum gogus hassaiyeti gecmedi ama hic .gecen sene dusuk yapmistim gogus hassasiyetim 15 20 gun devam etmisti ole birden kesilmemisti
Aynen canım ya şu 3 ay bi geçseydi hayırlısıyla biraz olsun rahatlardık. Hamile olduğumu öğrendiğimde 2 rekat şükür namazı kıldım sağlıkla 3 ayı geçsem yine kılcam oruç tutamıyorum yoksa onu da yapardımBugün bende böyle bi düşünce oluştu canım. Hatta ben yazıcaktım buraya. Benim kasık ağrılarım kesildi, göğsümde hassasiyet kalmadı. Tek bişeyim var, o da mide bulantısı. Bende bi an korktum, ama sonra düşününce böyle durumlar olabilir dedim ve kendimi rahatlattım.
Bence gayet normal canım, endişelenme sende. Şu bebişler biraz büyüse de rahatlasak ☺
Benim hepsi kesilmişti birden valla ne hissedeceğimi şaşırdım. İyi düşünmeye çalışıyorum sadece yapcak başka bişe yok
Aynen canım ya şu 3 ay bi geçseydi hayırlısıyla biraz olsun rahatlardık. Hamile olduğumu öğrendiğimde 2 rekat şükür namazı kıldım sağlıkla 3 ayı geçsem yine kılcam oruç tutamıyorum yoksa onu da yapardım
Az kalmış senin hadi hayırlı haberler duyuralım hep inşAllah.Randevun ne zaman senin canım? Benim perşembe, sabırsızlıkla bekliyorum perşembeyi
Geçen cuma gittim kalp atışını dinledim. Haftaya salı gitmeyi düşünüyordum hem de iğne kullanıyorum onun için rapor çıkartacaktım ama bu gidişle salıya kadar sabredemicem sanırım
Az kalmış seninki daha yakın sen fikir sahibi olacanBende belki benden önce gidersin de bi fikir sahibi olursun demiştim. Kalp atışı için gidicem bende perşembe günü inşallah.
Az kalmış seninki daha yakın sen fikir sahibi olacanhadi hayırlı haberle gel perşembe günü inşAllah canım
Ben sıcakbi süt içip yatayım en iyisi yoksa uyku tutmicak yarın iş var zabahtan kalkcam. Hadi iyi geceler kuzum. Bana yarenlik ettiğin ve cevap yazdığın için teşekkür ederimBende belki benden önce gidersin de bi fikir sahibi olursun demiştim. Kalp atışı için gidicem bende perşembe günü inşallah.
Maşallah erkeğe benziyor canimBirinci de dosya eklenmemiştiEki Görüntüle 2599380
Ay al bendende o kadarEvet yükseği kontrol etmek daha zor. Benim de midem sanki aşırı sıvı salgılıyo gibi ne yesem o anda acıkıyorum geri. anında yok oluyo sanki yediğim içtiğimbu hamileliğimde sanırım baya kilo alıcam diğerinde neredeyse almamıştım bunda telafi edicem
Olabili demekki bilmem hayatimin sokunu yaşarim kesin cuma sabahi kontrol var hayirlisi olsunBir daha gittiğinde soyle sağa sola iyice bir baksınBelki saklanmış bir minnak daha vardır
Amin kızlar hayırlısıyla inşallahBakalım cumartesi belli olur 8+5 olacak cumartesi. İkinci kese geriden gelse de 7. Haftasında olacak, gelişmişse kalp atışı da duyulur zaten
Biz ikinci kesede bebeği görmedik henüz ama birinin kalp atışını dinlerken ikinci keseyi görünce şaşkınlıktan kuzumun kalp atışına hak ettiği tepkiyi veremedimOlabili demekki bilmem hayatimin sokunu yaşarim kesin cuma sabahi kontrol var hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?