2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ne kadar güzel soylemişsin bebekler karnimizda her dakka bakamiycağimizq göre allaha emanet cok doğru soyluyorsun canim sıkıntı yapmamak lazim işte annelik iç gudusu daha rahime duşer duşmez başliyoruz

Biz ikinci kesede bebeği görmedik henüz ama birinin kalp atışını dinlerken ikinci keseyi görünce şaşkınlıktan kuzumun kalp atışına hak ettiği tepkiyi veremedim Doktorumun bile ayarları bozuldu
Ay ne güzel inşallah bebişi gorursun kese şekli sağlikli gözüküyordu ben 4 haftalikken bakti sağda bişey yok dedi bana sende de sonradan cikinca acaba mi diyor insan bir kere 5×6 baktilar sonra 6×1 de bakti doktor karindan ama dedi bana satdan önde gidiyor maşallah işte hiç sağa bakmadi hep sol tarafa bakti

Kizlar progestan baş dönmesi yapar mi saati gelene kadar iyiyim içtikten sonra baş donmesi ve halsizlik resmen tavan yapiyor doktor yan etki yaparsa rahatsiz olursan vajinal başla dedi bilmiyorum eşimde kizdi neden hala değiştirmedin dedi madem rahatsiz oluyorsun

Maşallah erkeğe benziyor canim ben kendi metoduma göre soyluyorum tahmin ediyorum remzi dediklerinkine inanmayin o kadar baktim zaten doğru duzgün bişey bulmadim
Remzi dediklerin derken anlamadım canım ya ben Bi şeyleri kaçırdım galiba.. Ayrıca Bi oğlum var bende bunu erkek hissediyorumm

B

Ne kadar güzel soylemişsin bebekler karnimizda her dakka bakamiycağimizq göre allaha emanet cok doğru soyluyorsun canim sıkıntı yapmamak lazim işte annelik iç gudusu daha rahime duşer duşmez başliyoruz
Elimizde olsa ulrasonu evimize alacağız herhalde hiç kalkmayız başından

Hatta baya konu komşu akraba ultrason atiyor ama tam haftasini soylemek lazim bilmem gerek yoksa yanilma oluyor tabi

Doktora dedim hocam boyle tahmin ediyorum metodum bu bana güldü dedi sen cok meraklisin bu kadar merak iyi diğil

Rabbim nasip ederse sağlikli olsun tabi erkek istiyorum rabbim nasip ederse ama kiz hastasi olduğumda doğrudur hayir demem kizlarim var bakalim hayirlisini nasip etsin mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…